GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Alpinism-catarare


Acasa  »  activitati  » alpinism-catarare

Casa e plina cu povesti spuse si scrise de alpinisti, oameni care si-au petrecut intreaga viata ca sa mai descopere o bucatica de munte. Admiratia se simte in rafturile frumos asezate dar parca si mai bine se simte cand coarda iti vibreaza in mana in timp ce partenerul tau trece o noua saritoare, poate ultima catre platoul final unde sub razele soarelui, in iarba sau in zapada, vom sta intinsi sa privim cerul...nimic nu e mai sus decat noi, suntem stapanii lumii noastre mici, acum si aici. Privesc cu admiratie expertul in noduri si indicatii, in zambete de invingator, in pasi mici pe stanca care te fac sa te autodepasesti, sa ai in gand doar urmatorul pas si sa lasi in urma orice gand lumesc. Astazi traseul e si pentru mine, novicele in pasi mici de invingator, maine va fi poate pentru voi, cei care invingeti in fiecare zi lumea si aveti rafturi pline de admiratie inca neincercata pe muntele care va asteapta neclintit.

Descopera alpinismul outdoor alaturi de Green Adventure!

Traieste alaturi de noi experiente plina de adrenalina! Ne place sa iesim din cotidian si sa traim experiente la intensitate maxima. Daca vrei sa iti testezi limitele, alpinismul outdoor sau catararea pe munte este o experienta pe care nu trebuie sa o ratezi !

Green Adventure – organizator ture de alpinism/catarare pe munte.

Din 2012, cand a luat nastere proiectul Green Adventure, pana azi, peste 15.000 de turisti si pasionati de sporturi extreme ni s-au alaturat in activitati unice, in tara si in strainatate. Pachetele de “turism de aventura“ pe care le propunem au preturi avantajoase, iar distractia este garantata.

Echipa Green Adventure este instruita si brevetata pentru toate genurile de activitati sportive din portofoliu. Avem experienta si cunostintele necesare pentru a initia incepatorii si amatorii in domeniul alpinismului si escaladei.

Ne ocupam de organizarea turelor de alpinism de la A la Z: drum, cazare, mancare, program, instruire, echipamente de catarare de cea mai buna calitate (folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA). 

Detalii activitate: catararea cu Green Adventure se poate face in sistem de top rope (mansa - asigurarea cataratorului de pe sol) sau in trasee clasice folosind metoda de cap de coarda. Instructorii nostri de alpinism sunt brevetati si au un palmares impresionant de trasee in tara sau strainatate.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu o tura de rafting sau canyoning. Pentru un program inedit, va recomandam un mix de catarare cu scufundari sau plimbari cu scuterele submersibile Sea Doo in Bulgaria, zona Tyulenovo

Echipament alpinism: folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice, bocanti de munte cu talpa rigida, la nevoie cort, sac de dormit si saltea izopren. 

Experienta: nu este necesara experienta anterioara in sistemul top rope, pentru traseele clasice in coarda dubla este necesara o experienta minima.

Pret: de la 150 Ron/persoana. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Pentru a fi la curent cu turele de alpinism pe care le organizam, aboneaza-te la newsletter si / sau alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca doresti sa ne insotesti intr-un program de catarare / alpinism clasic, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap