GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Autobuzul de #SuperRafting pe Buzau


Acasa  »  activitati  » autobuzul-de-super-rafting-pe-buzau-green-adventure

"Autobuzul de #SuperRafting" by Green Adventure! 

Un nou concept marca #Green nascut din dorinta noastra de a promova si a face mai facila participarea voastra in programele de #SuperRafting pe raul Buzau cu Green Adventure.

Avand o experienta de aproape 10 ani in furnizarea serviciului de rafting, am constientizat importanta ideii de "relaxare" pentru clientii nostri si am vrut sa eliminam orice forma de stres din acest program: condusul masinii si lipsa licorilor bahice atat de reconfortante dupa programul de rafting (bineinteles, consumate responsabil!). De acum cu "Autobuzul de #SuperRafting" ai scapat de stresul condusului si te poti bucura de o experienta unica marca Green Adventure: #SuperRafting pe raul Buzau!

Detalii program Autobuzul de #SuperRafting:

In sezonul 2019 Green Adventure ofera pachetul de servicii integrate pentru activitatea de #SuperRafting pe raul Buzau: transport tur retur Bucuresti - Nehoiu - Bucuresti, echipamente complete de rafting, ghizi de rafting, activitatea de rafting pe raul Buzau si serviciul de poze pe intreg traseul de rafting!

Data de program: la alegere, in fiecare zi de sambata si duminica pe toata perioada sezonului de rafting (martie - octombrie).

Oferta de pret "Autobuzul de #SuperRafting": 250 lei/persoana.

Servicii incluse in pret:

  • transport tur retur Bucuresti - Nehoiu - Bucuresti.
  • echipament complet de ultima generatie (barci speciale de rafting, costum de neopren, incaltaminte de neopren, veste de salvare si casti).
  • ghizi de rafting brevetati international de World Rafting Federation, International Rafting Federation si tehnicieni de salvare in rauri montane cu licente Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue.
  • poze profesionale facute de pe mal de-a lungul traseului de rafting.
  • o binemeritata pauza de joaca in apa si ciocolata - este din partea casei :).

Daca ai o solutie personala de transport sau nu esti din Bucuresti, pretul pentru programul de #SuperRafting pe raul Buzau este de 220 lei/persoana. Pretul include tot ce este prezentat mai sus, mai putin transportul tur retur Bucuresti - Nehoiu - Bucuresti.

Cine poate participa? Orice aventurier care are buletin! Varsta minima acceptata in acest program este de 14 ani. Familile dornice de aventura, dar cu copii mai mici de 14 ani, pot participa in anumite conditii (pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati). Pentru #SuperRafting cu Green Adventure nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura!

Recomandare: este bine sa fiti prieteni cu apa si sa stiti sa inotati (dar nu este o cerinta obligatorie!).

Durata program #SuperRafting: 2-3 ore, in functie de debitul raului.

Avertisment: #SuperRaftingul cu Green Adventure ofere super distractie si aventura, elibereaza hormonii fericirii si instaleaza dependenta :). In aceste poze gasiti dovada!

Detalii organizatorice:

-Locul de intalnire: Bucuresti, in fata hotelului Horoscop.

-Ora de intalnire: 06:30. In cazul in care Barajul Siriu anunta o schimbare in programul de eliberare al apei aferent zilei in care se va desfasura programul de rafting pe raul Buzau, o sa va anuntam modificarile de program cu o zi inainte de data plecarii in program, dupa ora 19:30.

-Ora de intoarcere in Bucuresti: cu aproximatie in jurul orei 18:00 (ora poate sa varieze in functie de programul de elibere al apei din baraj). 

-Ce este nevoie sa duci cu tine: imbracaminte adecvata conditiilor meteo din ziua de program, costum de baie si prosop. Restul aducem noi :)

Cum particip? 

Ne contactati prin email sau telefon si va oferim toate detaliile.

Email: office@greenadventure.ro

Telefon: 0799.990.111

Daca pana acum aveai o scuza de genul "nu am masina", de astazi nu mai ai de ce sa ratezi o experienta unica la #SuperRafting cu Green Adventure! Deci, te asteptam la super aventura si distractie!

Pasionat de rafting? Daca vrei sa fii la curent cu turele de rafting din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap