GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Curs caiac tura


Acasa  »  activitati  » curs-caiac-tura

Cursuri de caiac flatwater

Ne plac plimbarile cu caiacul pe ape repezi sau line. Este una dintre cele mai mari pasiuni ale noastre si vrem sa va impartasim din experienta noastra intr-o serie de cursuri de caiac pentru incepatori si intermediari.

Echipa noastra de antrenori brevetati BCU (British Canoe Union) cu o mare experienta va va initia in acest sport nautic, in conditii de siguranta. Va punem la dispozitie caiace si echipamente moderne si bine intretinute.

Plimbarile cu caiacul va vor permite sa porniti in calatorii frumoase de-a lungul lacurilor pitoresti si raurilor domoale. Veti fi stapanul propriei ambarcatiuni si veti admira in acelasi timp frumusetile naturii.

Detalii activitate: invata alaturi de Green Adventure tehnici esentiale de vaslit si salvare in apa. Te putem invata urcarea din apa in caiac, oprirea dezechilibrului in padela, tehnici corecte si eficiente de vaslire alaturi de multe alte subtilitati invatate de instructorii nostri in anii de experienta acumulati. In cadrul cursului de caiac flat water poate fi inclus si un modul de curs Eskimo Roll caiac. Manevrele nu sunt atat de complicate pe cat par; va putem invata sa le executati in mod corespunzator, in conditii de siguranta. Veti invata cateva moduri de a executa manevra Eskimo Rolling.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu modul de curs caiac white water.

Echipament: folosim cele mai bune caiace de tura si expeditii (Venture Kayaks si P&H Custom Sea Kayaks), echipament de salvare (casti si veste de salvare) si padele de cea mai buna calitate.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret curs caiac flatwater: de la 90 Ron/sedinta. Daca esti interesat de lectii de caiac, contacteaza-ne si vom stabili impreuna un curs care sa ti se potriveasca.

Despre Green Adventure

Green Adventure si-a conturat aparitia pe piata din Romania in jurul unui concept unic in domeniul turismului de aventura. Proiectul a luat nastere in 2012, si de atunci, peste 15.000 de turisti ne-au insotit in excursii si expeditii precum rafting, canyoning, sailing, zbor cu parapanta, scuba diving, alpinism, snow-tubing si snow-rafting... Pe langa excursii si evenimente, Green Adventure organizeaza, de asemenea, teambuilding-uri si cursuri de caiac pe ape repezi, yachting, rafting.

Green Adventure este foarte activa pe piata evenimentelor de profil, organizand evenimente inedite cum ar fi: Romanian Snow Kayak, Romanian First Descent Project sau Festivalul Torrent Duck White Water Challenge

Daca doresti sa partcipi la un curs de caiac, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap