GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Curs caiac white water


Acasa  »  activitati  » curs-caiac-white-water

White water suna asa cum si este: o spuma facuta de caderea ei si lupta continua cu malurile ce o indreapta spre locuri nebanuite. In timp ce apa serpuieste printre stancile unui canion si maluri strajuite de copaci cu radacini impunatoare, caiacul tau special ce parca face corp comun cu ea iti dezvaluie peisaje pe care nu le vei putea vreodata admira decat de acolo: soarele ce isi croieste drum printre ramuri, caderea lina a frunzelor toamna intr-o ploaie aurie sau stralucirea apei in oglinda care-ti va da raspunsul la intrebarile fara raspuns pana acum. Cand am coborat pentru prima oara cu caiacul un rau de munte tin minte ca m-a fascinat ineditul miscarii, respectul insuflat de instructorul care facea din caiac si padela o pana cu care sa desenze linii nesfasite pe valuri, senzatia de apartanenta la un grup unit de o pasiune comuna, peisajul incredibil atat de diferit de la nivelul apei, puterea gasita in mine de a lua deciziile corecte pe traseu, adrenalina, si descoperirea unor muschi despre care nu stiam ca exista :) Pentru cei care nu au facut niciodata o coborare pe un rau de white water dar si pentru cei care au descoperit apa inspumata deja, Green Adventure ofera oportunitatea de a invata de la cei mai buni in functie de nivelul de experienta. Si nu trebuie sa ai echipamentul tau pentru asta, ti se vor oferi toate instrumentele necesare pentru a incepe sau continua un hobby pe care-l vei avea cu siguranta o viata intreaga.

Cursuri de caiac pe ape repezi (whitewater kayaking)

Pentru cei care nu au facut niciodata o coborare pe un rau de white water dar si pentru cei care au descoperit apa inspumata deja, Green Adventure ofera oportunitatea de a invata de la cei mai buni in functie de nivelul de experienta. Si nu trebuie sa ai echipamentul tau pentru asta, ti se vor oferi toate instrumentele necesare pentru a incepe sau continua un hobby pe care-l vei avea cu siguranta o viata intreaga.

Avand o experienta din anul 2011 in organizarea de cursuri de caiac white water, va oferim in premiera varianta de curs From Zero to Hero!

Echipa de caiacisti Green Adventure are brevetari BCU Whitewater Safety and Rescue (singurele din Romania), obtinute in urma absolvirii cursurilor British Canoe Union.

Detalii activitate: propunem cursuri de caiac whitewater pentru toate nivelele (incepator, intermediar, avansat).

Cursul de caiac pentru incepatori incepe cu ture pe lac si apoi ne aventuram in apele repezi usoare. Cursurile de initiere imbina distractia si bucuria de a vasli cu un coaching intens. Veti invata elementele de baza de directie, tehnici de vaslit, cum sa combinati echilibrul si viteza, ferry glide, intrarea si iesirea din eddy, semnale pe apa, dinamica apei, pericole in apa etc.

Cursul de caiac intermediar si avansat consta intr-o pregatire mai intensa, cu ore de teorie si ore bune de vaslit. Veti invata sa stapaniti perfect directia, tehnicile de vaslit, intrarea si iesirea in si din eddy puternice, eskimo roll, sprijinirea pe padela, tehnica de boof, tehnici de salvare ... plus recunoasterea pericolelor din apa si dinamica ei.

Siguranta in primul rand: Green Adventure este format dintr-o echipa profesionista si cu experienta avand ca si cea mai inalta prioritate siguranta clientilor si a serviciilor oferite. Suntem singura echipa din Romania care are brevetari BCU Whitewater Safety and Rescue, obtinute in urma absolvirii cursurilor British Canoe Union.

Echipament: folosim cele mai bune caiace de white water produse de Pyranha Kayaks. Echipamentul de protectie (costum neopren, incaltaminte neopren, casca) ofera confort termic prin calitate si diversitatea marimilor existente. Vestele de salvare folosite de noi sunt speciale pentru acest sport avand o flotabilitate net superioara fata de cele obisnuite. Fiecare sedinta de curs este filmata cu camere de actiune full HD Go Pro, iar de pe mal suntem urmariti permanent de un fotograf cu mare experienta. Seara facem sedinte tehnice in care comentam secventele de film in care vasliti pe rau.

De ce aveti nevoie: slip si prosop, restul aducem noi.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

De ce sa alegeti Green Adventure pentru acest curs? Green Adventure impreuna cu o echipa mixta romana-engleza organizeaza din anul 2014, expeditii de first descent pe cele mai dure rauri de white water din Romania. First descent inseamna "dezvirginari" de rauri pe care nimeni nu a coborat. Si asa s-a nascut proiectul Romanian First Descent!

Pentru detalii sau inscrieri, nu ezita sa ne contactezi. Daca vrei sa fii la curent cu evenimentele si cursurile de caiac pe ape repezi pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca doresti sa participi la curs de caiac white water, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap