GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Descopera Delta Argesului din caiac


Acasa  »  activitati  » descopera-delta-argesului-din-caiac

Ti-ar veni sa crezi ca si in cursul saptamanii, dupa programul de munca, te poti bucura de o tura de caiace in Delta? Adica sa ne intalnim in Bucuresti la ora 18:00 iar la ora 22:30 sa fii inapoi in Bucuresti!

Si daca iti mai spunem ca in afara de faptul ca o sa vaslesti in caiac pe canalele salbatice ale Deltei, o sa intram pe lacuri pline cu nuferi, o sa vedem colonii de pasari salbatice si o sa mananci si un bors de peste autentic?

Dupa ce ti-am spus toate aceste lucruri, cu siguranta tu o sa spui “astia de la #green au luat-o razna!” :).

Dar noi o tinem pe a noastra: va invitam in fiecare zi de joi sa veniti alaturi de noi pentru a vasli in caiace in Delta … Delta Argesului!

Da, iti aducem Delta la doar 25 km de Bucuresti!

In dorinta noastra de a descoperi cele mai frumoase locuri pentru caiac, am ajuns intr-un loc special. Si acel loc se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti.

In concluzie lansam o provocare pentru bucuresteni aventurosi si iubitori de natura si frumos! Provocarea se numeste Rasfatul de Joi in Delta Argesului – un loc salbatic si frumos de langa Bucuresti!

Detalii program:

  • Ziua aleasa pentru acest program: in fiecare zi de joi pe toata perioada sezonului (mai - octombrie).
  • Ora si locul de intalnire: ora 18:00, la adresa Bucuresti, str. Anghel Alexandru, nr. 3, sector 5.
  • Destinatia noastra: satul Posta (jud. Giurgiu), la doar 30 minute de condus din Bucuresti!
  • Ora de intoarcere in Bucuresti: in jur de ora 22:30.
  • Scopul programului: sa vaslim in caiace si sa descoperim un loc special - Delta Argesului!

Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar caprioare si mistreti veniti la adapat si la scaldat – noi chiar am vazut :).

Si la toate lucrurile frumoase prezentate mai sus adaugati un apus de soare superb peste acest loc de poveste!

Aceasta Delta a Argesului ne ofera cea mai frumoasa, salbatica si pitoreasca varianta de ture in caiace, depasind cu mult alte locatii “clasice” de langa Bucuresti.

Si cum va invitam intr-o Delta, nu poate sa lipseasca din program borsul de peste! In concluzie, la sfarsitul acestui program, gazdele noastre minunate din Delta Argesului o sa ne pregateasca un bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne chiar in fata noastra, cu mai multe sortimente de peste super proaspat, prins special din Delta Argesului, ca sa ne bucure noua simturile culinare. 

Numar de locuri disponibile: doar 20. Deci primul venit, primul servit :).

Despre ghizii Green Adventure:

Suntem singura firma din Romania care are ghizii atesati de British Union Canoe. Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul Rafting World Federation, International Rafting Federation si British Union Canoe. In concluzie, sunteti 100% in siguranta si foarte important, o sa vi se ofere si o adevarata distractie nautica.

Despre echipamentele folosite in acest program:

-Folosim cele mai performante, stabile si comode caiace - marca Feel Free (Noua Zeelanda). Aceste caiace sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar si persoanelor fara experienta, o stabilitate si directie senzationala. Gama de caiace "sit on top" sunt mult mai potrivite pentru acest program, deoarece ofera un echilibru mult mai bun caiacistului, nu se umple cu apa in caz de rasturnare si ofera o platforma perfecta pentru sariturile in apa si sesiunile de inot din placere. Sunt perfecte pentru persoanele fara experienta sau familile cu copii! Avem caiace tip single (o persoana) si caiace duble (2 persoane + un loc special care acomodeaza un copil mic).

-Padelele folosite sunt din sfera profesionala.

-Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare si design ergonomic (nu va jeneaza la vaslit).

Oferta de pret:

Pretul pentru acest program este de 150 lei/persoana si include:

-echipament complet de caiac (cele mai bune echipamente!).

-ghizi cu brevetare British Union Canoe.

-o masa sub forma unui bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne de catre gazdele noastre (pestele este proaspat, pescuit special pentru noi din Delta Argesului si borsul este pregatit din mai multe sortimente de peste).

-transportul tur/retur cu masina noastra (de la adresa propusa de intalnire str. Anghel Alexandru, nr. 3, sector 5) pentru primele 8 persoane inscrise in acest program.

-poze pe intreg traseul cu aparate waterproof.

Cum ma inscriu:

Este foarte simplu: contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei sa ne auzi vocea, ne poti apela la 0799.990.111.

Pasionat de caiac? Daca vrei sa fii la curent cu turele de caiac din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap