GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Drumetii pe munte


Acasa  »  activitati  » drumetii-pe-munte

Cine nu-si doreste sa traiasca aventurile cantate in Imnul Pietrei Craiului? Pofta de viata, de natura, de aventuri, de prietenii legate la pas prin padurile de munte? Le putem avea pe toate impreuna, pe trasee ce-au fost cantate de cei ce iubesc muntele si tot ce ne poate oferi el: o lume in care putem fi noi insine, unde ne putem reculege, relaxa, bucura de tot ce e in jur. Haideti sa ne spunem propriile povesti la focuri de tabara, cu chitari ce surprind aventurile de peste zi, in timp ce amintirile se nasc pentru a ne insoti pretutindeni.

Drumetii montane in Romania

Invitam iubitorii muntelui in drumetii montane in Piatra Craiului, Bucegi, Fagaras, Retezat, Apuseni …sau in orice alt masiv muntos din Romania. Vino cu noi sa descoperim muntii Romaniei si sa admiram frumusetile naturii!

Drumetiile montane se pot efectua pe tot parcursul anului, pe durata unei zile sau se pot extinde de la 2-3 zile, pana la o saptamana.

Reusita unei drumetii pe munte depinde si de cunostinte practice de orientare si adapostire. Ghizii nostri sunt calificati si au experienta in ture montane de diverse grade de dificultate, diferite altitudini si distante.

Ne ocupam de toate detaliile: traseu, program, cazare, precum si de distractie.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu o tura de rafting.

Echipament: folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice, bocanci de munte cu talpa rigida, rucsac si la nevoie cort, sac de dormit si saltea izopren.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret: de la 100 Ron/persoana. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Pentru a fi la curent cu drumetiile pe munte pe care le organizam, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-o astfel de tura, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap