GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Off road


Acasa  »  activitati  » off-road

Daca vreti sa vibrati cu fiecare acceleratie de motor, acesta este sportul pe care trebuie sa-l iubiti. Un sport care depaseste orice obstacol. Un motor care se inversuneaza sa treaca peste orice, in timp ce tu vezi doar haul de langa tine…totul la limita, pasiune, vointa de neinfrant. Veti putea ajunge in locuri neinchipuit de frumoase, veti avea surprize dupa fiecare culme pe care o vom depasi, desi la prima vedere nu credeati ca o vom putea trece. Veti descoperi taine ale locurilor stiute numai de noi. Veti vedea padurea, muntele, iarba de la un cu totul alt nivel. Si ne vom putea trage sufletul pe o pajiste insorita, la o stana traditionala sau la un tir cu arcul in mijlocul naturii. O conexiune inedita intre om si natura, o vibratie de neinlocuit si o relaxare in locuri neumblate, inainte de a porni in tromba spre civilizatie, lasand in urma senzatii, explozii de adrenalina, obiective atinse si dorinta de a reveni iar si iar.

Green Adventure – organizator ture off-road

Green Adventure organizeaza ture off-road in padurile de langa Bucuresti, in Dobrogea, Rasnov, Ranca sau in alte zone din tara.  

Vino alaturi de noi intr-o experienta plina de aventura, distractie si noroi :)

Te vom invata cum sa parcurgi in siguranta trasee departe de civilizatie, cum sa anticipezi si sa depasesti obstacole si sa manevrezi in siguranta masina pe un teren plin de obstacole (santuri, vaduri, noroi, pante, nisip etc).

Cazarea, transportul, masinile de teren si programul sunt asigurate si stabilite de noi in detaliu.

Echipament: folosim masini de teren special echipate de off road.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret: contactati-ne.

Pentru a fi la curent cu turele off-road pe care le organizam, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap