GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Parapanta si moto-parapanta


Acasa  »  activitati  » parapanta-si-moto-parapanta

De ce sa nu recunoastem, visam sa zburam de cand suntem mici...dar nu-ti poti inchipui niciodata senzatia de liniste absoluta atunci cand, dupa o scurta alergare, iti iei zborul ca o pasare care mereu a stiut ca in vazduh ii este locul...oameni mici care iti fac cu mana raman in urma in timp ce tu treci ca intr-un film de poveste peste creasta muntelui, peste copaci...iar daca te uiti in zare atunci iti pare ca esti egal cu soarele. Si te poti si invartiiiii, o da, te poti invarti ca intr-un parc de distractii daca vrei, ca sa ramai pentru un timp ce pare ca s-a oprit, agatat intr-o lume in care doar tu existi si nimic altceva nu mai conteaza.

Green Adventure - organizator zboruri cu parapanta si moto-parapanta.

Vrei sa retraiesti experienta minunata a zborului cu parapanta sau vrei sa iti implinesti visul de a zbura? Zborul in tandem cu parapanta iti va oferi amintiri extraordinare pe care nu le vei uita niciodata. Totul se desfasoara in deplina siguranta, tu trebuie doar sa te bucuri de experienta zborului.

Detalii activitate: zborul cu Green Adventure este unul in tandem, alaturi de cei mai buni instructori de zbor, brevetati si cu o mare experienta. Ne mandrim ca printre instructorii nostri de parapanta si moto-parapanta se numara si Toma Coconea, renumitul atlet participant la dificila competitie Red Bull XAlps.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu o tura de rafting pe Jiu.

Echipament: folosim echipament de ultima generatie, care indeplineste toate standardele de siguranta inclusiv parasuta de rezerva.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret: contactati-ne.

Pentru detalii despre zborul cu parapanta si moto-parapanta sau pentru inscrieri, nu ezita sa ne contactezi. Pentru a fi la curent cu zborurile de agrement  (zbor cu parapanta sau motoparapanta) pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un program de zbor cu parapanta, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap