GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Plimbari cu catamaranul


Acasa  »  activitati  » plimbari-cu-catamaranul

Zbarnaitul straiului, vant din travers, derivor, ce termeni dragi mie acum cand am aflat cum poti zbura pe valuri atat de usor! Cu putin timp in urma, ascultam cu o usoara intimidare, „capitanii” privind ritmul valurilor si facand planuri de atac cu pasarile noastre de apa demontabile. Din doua bagaje isi fac rapid simtita prezenta doua picioare rosii, un corp gri si aripi albe ce promit un zbor lin la prima adiere de vant. Am sarit pe punte inarmata cu vesta de salvare, privind in zare linia catre care vroiam sa pornim mai repede...Asteptam vantul dar eu nu simt nimic si totusi pasarea porneste lin lasand dare albe in urma. Primul val ne-a facut sa zburam si am aflat curand ca pasarea poate face asta si fara sa atinga apa sau doar pe unul dintre picioarele ei rosii, umflate cu aer sarat de mare. Vreau s-o strunesc si eu, vreau sa fac randa si focul sa traseze drumul meu, drept ori intortocheat ca sa vad stancile, fundul apei sau orice punct de reper gasesc pe intinderea albastra...dupa cateva experiente cu pasarea cu bompres in loc de cioc, dupa ce lacurile si raurile au fost stapanite rapid de aripile albe, mi-am dat seama ca nimic nu ma poate opri...

Green Adventure - organizator plimbari cu catamaranul

Vino alaturi de noi intr-o plimbare cu catamaranul sau barca cu vele.  Desparte-te de nebunia de pe plaja si bucura-te de linistea de turcoaz din larg.  Iti punem la dispozitie ambarcatiuni cu vele si veste de salvare si te invatam sa navighezi. Totul la un pret decent.

Organizam plimbari cu catamaranul la Marea Neagra, pe lacurile de langa Bucuresti sau pe lacuri de munte. Planificam transportul, programul si cazarea.

Devino marinar pentru o zi! Va fi o experienta de neuitat!

Detalii activitate: impreuna putem alege cea mai potrivita destinatie pentru o astfel de plimbare cu catamaranul, cu programe variind de la o dupa-masa pana la o adevarata expeditie de mai multe zile. Veti fi insotit de un skipper profesionist brevetat care va poate introduce in tainele navigatiei cu vele.

Plimbarea cu barca cu vele se poate combina foarte bine cu o plimbare cu scuterele submersibile Sea Doo.

Destinatii plimbari cu catamaranul:

-Pentru turele de o zi recomandam: lacurile din zona Bucurestiului.

-Pentru ture de weekend recomandam: mini-expeditii pe Marea Neagra sau pe lacuri mari, de ex. Vidraru.

-Pentru ture de mai multe zile recomandam: expeditii pe Marea Neagra.

Echipament: folosim cele mai performante catamarane demontabile produse de renumita firma Grabner (Austria). Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare. La nevoie putem oferi corturi, saltele si saci de dormit.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice si echipament in functie de traseul ales si durata acestuia.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret: de la 200 Ron/persoana. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Pentru detalii sau inscrieri, nu ezita sa ne contactezi. Daca vrei sa fii la curent cu plimbarile cu velierul sau catamaranul, pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un program de sailing, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap