GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Plimbari cu scuterele submersibile Sea Doo


Acasa  »  activitati  » plimbari-cu-scuterele-submersibile-sea-doo

Mereu am iubit calutii de mare, corpurile atat de perfect incovoiate care pentru mine reprezentau doar personaje de poveste. Tara noastra insa m-a surprins din nou, fiindca are o rezervatie de caluti de mare, acolo unde nu poti intra decat ca sa-i privesti agatati de algele verzi si sa nu-i trezesti din somnul linistit din lumea lor... Am luat astfel pasarea noastra demontabila, cu aripi albe ce foloseste doar vantul si valurile, si am ajuns la rezervatia calutilor cuminti, care parca ne asteptau...si am venit cu niste pasari mai mici, care nu fac zgomot, nu le polueaza locurile dragi si care ne poarta peste intreaga intindere, dandu-ne senzatia ca nimic nu va ramane nedescoperit. Dupa ce i-am salutat cu o ultima rotire, am plecat catre un loc stancos unde am dat o reprezentatie demna de un spectacol cu delfini...fiindca pasarile noastre te fac sa te invarti, sa te scufunzi, sa atingi fundul si sa culegi scoici, sa te iei la intrecere sau chiar sa joci leapsa. O incununare a unei zile perfecte, chiotele de bucurie de data asta au patruns in lumea adancurilor care s-a bucurat sa auda ca acolo sus, cineva traieste intens fiecare clipa.

Detalii activitate: snorkeling la un alt nivel! Cu scuterele submersibile Sea Doo poti explora intr-un mod mai mult decat inedit zonele speciale numai de noi stiute din Marea Neagra. Cu un astfel de scuter, fara a avea o butelie de oxigen poti parcurge distante de peste 100 de metri in imersie dintr-o singura respiratie. Cu o autonomie de 2 ore de mers continuu, te poti bucura o zi intreaga de snorkeling motorizat.

Plimbarea cu skijetul se poate combina foarte bine cu plimbarea cu catamaranul sau yachting.

Destinatii: litoralul Marii Negre, in Romania, Bulgaria, Grecia .... Pe langa zone precum rezervatia de caluti de mare de la Vama Veche avem si experienta unor locuri fabuloase de snorkeling in Bulgaria, la maxim 1 ora de condus din Romania.

Echipament: scutere submersibile Sea Doo, ochelari si tuburi speciale pentru snorkeling.

De ce aveti nevoie: slip si prosop.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret: contactati-ne.

Daca vrei sa fii la curent cu plimbarile cu scuterele de apa Sea Doo pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook

Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap