GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

#PowerRafting pe Buzau


Acasa  »  activitati  » power-rafting-pe-buzau-green-adventure

#PowerRafting by Green Adventure! Distractie si aventura suprema!

Ai incercat deja raftingul pe raul Buzau si vrei ceva mai antrenant? Esti o persoana in cautare de senzatii tari? Iti place sa ai control absolut si sa te bucuri de o experinta unica? Vrei distractia suprema pe un rau de munte?

Daca raspunsul tau este "Da!" la oricare din intrebarile de mai sus atunci avem solutia perfecta pentru tine: #PowerRafting!

Dar ce este #PowerRafting? 

Este o activitate unica pe raurile de munte, perfecta in sezonul de vara, atunci cand debitele pe rau sunt mai mici si caldura este torida. In loc sa vaslesti intr-o barca de rafting condusa de un ghid, adica un "autobuz" cu sofer, #PowerRafting iti ofera senzatia unei "motociclete", avand controlul absolut al unui caiac gonflabil de 2 persoane cu un design special care ofera o stabilitate maxima si siguranta! Alaturi de tine se vor afla ghizii #Green in caiace de safety, gata oricand sa intervina si sa ajute.

Detalii program #PowerRafting:

In sezonul 2019 Green Adventure ofera pachetul de servicii integrate pentru activitatea de #PowerRafting pe raul Buzau: transport tur retur Bucuresti - Nehoiu - Bucuresti, echipamente complete de #PowerRafting, ghizi in safety kayak, activitatea de #PowerRafting pe raul Buzau si serviciul de poze pe intreg traseul!

Data de program: la alegere, in fiecare zi de sambata si duminica pe toata perioada sezonului de rafting (martie - octombrie).

Oferta de pret #PowerRafting": 250 lei/persoana.

Servicii incluse in pret:

  • echipament complet de ultima generatie (caiace gonflabile de 2 persoane speciale de rauri de munte, costum de neopren, incaltaminte de neopren, veste de salvare si casti).
  • ghizi de rafting brevetati international de World Rafting Federation, International Rafting Federation, British Canoe Union White Water Kayak si tehnicieni de salvare in rauri montane cu licente Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue.
  • poze profesionale facute de pe mal de-a lungul traseului de rafting.
  • o binemeritata pauza de joaca in apa si ciocolata - este din partea casei :).

Daca doresti si serviciul de transport din Bucuresti, pretul pentru programul de #PowerRafting pe raul Buzau este de 290 lei/persoana. Pretul include tot ce este prezentat mai sus, plus transportul tur retur Bucuresti - Nehoiu - Bucuresti.

Cine poate participa? Varsta minima acceptata in acest program este de 16 ani. Pentru #PowerRafting cu Green Adventure nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura!

Recomandare: este bine sa fiti prieteni cu apa si sa stiti sa inotati (dar nu este o cerinta obligatorie!).

Durata program #PowerRafting: 2-3 ore, in functie de debitul raului.

Avertisment: #PowerRaftingul cu Green Adventure ofere super distractie si aventura, elibereaza hormonii fericirii si instaleaza dependenta :). In aceste poze gasiti dovada!

Detalii organizatorice:

Daca esti din Bucuresti si alegi sa serviciul de transport cu Green Adventure, mai jos ai detaliile complete:

-Locul de intalnire: Bucuresti, in fata hotelului Horoscop.

-Ora de intalnire: 06:30. In cazul in care Barajul Siriu anunta o schimbare in programul de eliberare al apei aferent zilei in care se va desfasura programul de rafting pe raul Buzau, o sa va anuntam modificarile de program cu o zi inainte de data plecarii in program, dupa ora 19:30.

-Ora de intoarcere in Bucuresti: cu aproximatie in jurul orei 18:00 (ora poate sa varieze in functie de programul de elibere al apei din baraj). 

-Ce este nevoie sa duci cu tine: imbracaminte adecvata conditiilor meteo din ziua de program, costum de baie si prosop. Restul aducem noi :)

Daca alegi sa ajungi in acest program cu masina ta, in urma inscrierii o sa primesti pe email toate detaliile pentru ora si locul de start al programului de #PowerRafting.

Cum particip? 

Ne contactati prin email sau telefon si va oferim toate detaliile.

Email: office@greenadventure.ro

Telefon: 0799.990.111

Alege sa traiesti o aventura unica la #PowerRafting cu Green Adventure! Te asteptam la super aventura si distractie!

Pasionat de aventura? Daca vrei sa fii la curent cu programele de aventura din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap