GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Rapel/tiroliana/swing


Acasa  »  activitati  » rapel-tiroliana-swing

Stiu ca poate suna a filme de actiune dar de fapt e o modalitate de a te distra in natura folosindu-i resursele si bucurandu-te de adrenalina oferita. De la copii pana la cei mari putem invata impreuna sa facem rapel pe o stanca, pod sau viaduct, pentru ca ajunsi in poienita sa ne lansam in swing, leaganul supradimenionat ce ne va aduce aminte de copilarie dar cu fiori de adrenalina. Si de acolo, folosind natura primitoare, sa traversam un rau ori o poienita ca niste pasari suspendate de tiroliana. Nimic nu se compara cu jocul atunci cand vrem sa ne bucuram alaturi de prieteni si familie de clipe unice. 

Green Adventure - organizator ture tiroliana, rapel si swing

Tiroliana este o tehnica alpina ce presupune traversarea unei vai abrupte sau a unui rau. Practic, tiroliana este un sistem de corzi bine ancorate, de-a lungul unei vai abrupte. Se poate monta la inaltimi variate. Cu cat inaltimea este mai mare, cu atat nivelul de adrenalina creste.

Rapelul este tehnica prin care se coboara in abrupt, folosindu-te de echipament specific de alpinism. 

Swingul suna haios ;), dar defapt este  un legan imens cu o pendulare de peste 100 metri. Va invitam sa vizionati un filmulet cu acest leagan.

Instructorii nostri sunt instruiti pentru aceste activitati si prin profesionalismul lor ofera maximul de siguranta in echiparea traseelor.

Putem organiza aceasta activitate si in cadrul unui team-building, alaturi de alte activitati in aer liber, precum: drumetii montane, alpinism/catararerafting si canyoning.

Echipament: folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, sistem de scripeti, bucle de contraasigurare, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Locatii unde se pot practica aceste activitati: Bucuresti, Nehoiu, Brasov, Bran, Valea Prahovei, Baile Herculane, Vatra Dornei….

Pentru oferte de pret personalizate, nu ezitati sa ne contactati.

Daca vrei sa fii la curent cu activitatile pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap