GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

River Tubing


Acasa  »  activitati  » river-tubing

Daca de rafting ati mai auzit, river tubing probabil va suna cam necunoscut...ei, asa avem noi talentul sa tot introducem activitati noi, atractii felurite astfel incat sa nu stii ce sa mai alegi sau sa ai de fiecare data o atractie noua...pentru ca intotdeauna ne-a placut sa avem optiuni, cati dintre noi nu-si aduc aminte de timpurile cu alegeri limitate. Chiar daca ti se pare solitar comparativ cu raftingul, de fapt vom fi o echipa cot la cot si vom simti senzatiile cu atat mai intense cu cat suntem atat de aproape de apa. Traseele vor fi alese special, si vom fi asteptati la linia de finish intocmai ca la un maraton al iubitorilor de adrenalina.

River Tubing cu echipa Green Adventure

Detalii activitate: suntem singura companie din Romania care ofera aceasta activitate inedita. River Tubing se preteaza pe rauri usoare de white water sau de ce nu, la o petrecere privata pe lacuri sau pe mare.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu o tura de rafting sau caiac-canoe.

Echipament river tubing: folosim colace speciale de la cel mai mare producator de astfel de echipament (Tube Pro Canada), veste de salvare cu o flotabilitate mult mai inalta decat cele obisnuite si casti speciale de protectie. In caz de activitati in sezonul rece, oferim si echipament corespunzator pentru protectie termica (costum neopren, incaltaminte neopren).

De ce aveti nevoie: slip si prosop, restul aducem noi.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret river tubing: contacteaza-ne.

Pentru detalii sau inscrieri, nu ezita sa ne contactezi. Daca vrei sa fii la curent cu evenimentele pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un program de river tubing, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventurelocul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap