GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Scufundari


Acasa  »  activitati  » scufundari

Nu cred ca exista o activitate in care pur si simplu sa te simti intr-o lume noua, o lume pe care de abia astepti sa o descoperi lasand in urma tot ce inseamna uscat, probleme, neliniste...in timp ce razele soarelui iti dezvaluie comorile ascunse ale apei, poti fi umbra de deasupra nisipului fin, umbra ce se unduieste ca si cum ar fi parte din lumea din adancuri. Putem merge in rezervatia de caluti de mare, sa-i privim in linistea lor, fara ca umbra noastra sa-i deranjeze in vreun fel, ne putem bucura de zone cu apa atat de clara incat n-ai zice ca e marea ce se numeste „neagra”. Poate fi incununarea unei pasiuni mai vechi sau descoperirea unui nou hobby care sa va insoteasca in calatoriile de pretutindeni. 

Scufundari in Marea Neagra, cu Green Adventure

Detalii Activitate: Desi pentru scuba diving Romania nu este printre cele mai cautate destinatii, multi preferand Egipt, Indonezia sau Insulele Mandive, Marea Neagra permite turistilor o experienta interesanta. Incepatorii in acest sport acvatic au sansa sa descopere frumusetile subacvatice ale Marii Negre la un pret accesibil. Instructorii nostri brevetati te vor pregati si te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a explora in siguranta frumusetile ascunse ale marii.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu plimbari cu scutere submersibile sea Doo, plimbari cu catamaranul, yachting sau pentru un program mai inedit, o combintie cu alpinism-catarare in zona Tyulenovo (Bulgaria).

Destinatii scufundari: litoralul Marii Negre in Romania, Bulgaria, Grecia ...

Echipament: furnizat in totalitate de Green Adventure. Folosim echipament de ultima generatie fabricate de producatori de renume.

De ce aveti nevoie: slip si prosop, restul aducem noi.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret scuba diving: pentru oferte de pret personalizate, nu ezitati sa ne contactati.

Daca vrei sa fii la curent cu activitatile pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un program de scufundari, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap