GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Snow Rafting


Acasa  »  activitati  » snow-rafting

O poveste ce include senzatia raftingului cu pulbere de zapada in locul stropilor de apa! Cu viteza maxima pe o partie croita de noi in munti nestiuti, cu barca ce vara calarea semet valurile, acum zorim spre alte culmi de senzatii! As vrea sa pot oferi o comparatie cu ceva stiut, dar adevarul este ca numai dupa ce faci snow rafting poti sa incerci sa explici cam ce ai simtit: adrenalina in valuri, dorinta de a chiui sa rasune valea, ameteala albului nesfarsit,  senzatia unei echipe unite,  a timpului comprimat si cate si mai cate senzatii pe care numai o activitate noua poate rascoli in mintile si trupurile noastre!

Distractii in zapada cu Green Adventure

Snow Raftingul este o activitate de iarna pentru toate varstele! Copii sunt incantati de “barca din cauciuc” care aluneca pe zapada, iar adultii sunt atrasi de adrenalina acestui sport de iarna atipic. Statiunile montane din Romania ofera partii perfecte pentru practicarea acestui sport.

Detalii activitate: vino alaturi de noi intr-o excursie plina de activitati interesante: drumetii montane, snow rafting, snow tubing, foc de tabara si voie buna…Ne ocupam de organizarea intregului sejur la munte: transport, cazare, barci gonflabile si echipamente pentru practicarea snow raftingului si snow tubing-ului…

Destinatii snow rafting: Plaiul Foii, Valea Prahovei…

Echipament: folosim cele mai performante barci de rafting confectionate din Hypalon (materail care rezista pana la -70 grade) si echipament de protectie (casti speciale).

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret snow rafting: de la 100 Ron/persoana. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Green Adventure va garanteaza SUPER DISTRACTIE si va spunem cu toata convingerea: MERITA SA VENITI!

Daca vrei sa fii la curent cu excursiile pe care le organizam, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventurelocul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap