GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Treasure hunt


Acasa  »  activitati  » treasure-hunt

Echipa, poezie, imaginatie, izbucniri de bucurie la fiecare indiciu nou aflat...o cursa care te descopera cu fiecare incercare, o cursa ce nu ai vrea sa se mai termine desi iti doresti atat de mult trofeul final si sa fii primul acolo, unde toti asteapta invingatorii. Vei deveni pasare, animal, materie, vant si soare numai sa-ti atingi scopul...si intotdeauna vei fi intr-o echipa ce te va completa atunci cand simti ca ceva lipseste...vei sti sa renunti si sa dai locul unei parti mai bune din tine ca apoi sa te pierzi in zarva bucuriei unei noi victorii...vei fi copil sau adult si nu-ti vei mai sti varsta...vei sti doar ca esti aici, acum, un tot si ca scopul este victoria...traieste alaturi de noi experiente fascinante, cu povesti aparte, in care si tu vei putea scrie o fila, cea a finalului fericit!

Green Adventure – organizator programe de team building si tresure hunt!

Ai un grup de prieteni si vrei sa petreci o zi intr-un mod diferit? Sau ai o companie si vrei sa oferi colegilor tai un program special de team building? Green Aventure ofera variante inedite de programe de treasure hunt. De la clasicul treasure hunt pe teren normal, am impins limitele la un program combinat cu sporturi nautice! Iti garantam o super distractie si o experienta unica!

Pret: de la 100 Ron/persoana. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Daca vrei sa fii la curent cu programele pe care le organizam, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap