GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Tura caiace Delta Argesului


Acasa  »  activitati  »  ture-caiac-canoe  » tura-caiace-delta-argesului

Tura caiace Delta Argesului

Iti doresti sa explorezi Delta Dunarii din caiac, sa te bucuri de natura salbatica, de nuferi, colonii de pasari si un bors pescaresc autentic? Stim ca iti doresti acest lucru, dar mai stim ca distanta pana in Delta Dunarii, efortul fizic “consumat” si dorinta de confort te tin departe de acest vis.

Avand in vedere aceste “impedimente”, care te tin departe de visul tau de a vizita Delta Dunarii, noi venim in intampinarea ta si iti usuram “munca” :). Iti aducem Delta la doar 25 km de Bucuresti!

Da, ai citit bine! Echipa Green te invita chiar langa Bucuresti, sa explorezi o Delta autentica, mai exact Delta Argesului

In dorinta noastra de a descoperi cele mai frumoase locuri pentru caiac, am ajuns de curand intr-un loc special. Si acel loc se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti.

In parteneriat cu proprietarii acestui loc minunat, v-am pregatit un program unic, cu acces in Delta Argesului, exclusiv doar pentru echipa Green Adventure. Da, prin parteneriatul cu proprietarii Deltei Argesului, Green Adventure este singura firma care are acces in acest loc cu grupuri ghidate de turisiti.

In concluzie, incepand cu sezonul 2017, lansam un nou program de caiace: Delta Argesului – Paradisul regasit de langa Bucuresti!

Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (cu o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar mistreti veniti la adapat si la scaldat – noi chiar am vazut in prima tura de descoperire a traseelor :).

Acesta Delta ne ofera cea mai frumoasa, salbatica si pitoreasca varianta de ture in caiace, depasind cu mult alte locatii “clasice” de langa Bucuresti (Neajlov, Snagov etc).

Si cum va invitam intr-o Delta, nu poate sa lipseasca din program borsul de peste! In concluzie, la sfarsitul acestui program, gazdele noastre minunate din Delta Argesului o sa ne pregateasca un bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne chiar in fata noastra, cu mai multe sortimente de peste super proaspat, prins special din Delta Argesului, ca sa ne bucure noua simturile culinare. Noi am mancat deja acest bors si l-am declarant in unanimitate ca fiind un “delir culinar” :)!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventurelocul unde afisam datele de program din acest sezon.

Activitati similare

Ture caiac NeajlovTuracaiace Singureni - Calugareni O zi perfecta pe un traseu de caiace special. O sa parcurgem aproximativ 10 km in caiace pe un rau care serpuieste majoritatea drumului prin padure. Imaginati-va raul Neajlov cu o apa transparenta, verdele nebun al padurii si plaje de nisip perfecte. O imagine perfecta spunem noi! Programul dureaza aproximativ 6 ore, din care cel putin 2 ore o sa le petrecem facand baie, relaxandu-ne si servind pranzul gatit l ... alfa mai mult

Tura caiace Delta NeajlovuluiLa doar 30 km de Bucuresti gasesti Delta ... Delta Neajlovului, un peisaj incredibil si un spatiu plin de istorie si legende. Lupta de la Calugareni - Mihai Viteazul, manastirea Comana - Vlad Tepes, sunt doar cateva repere pe care le putem vizita ... din caiac! Tura caiace Delta Neajlovului Vin-o cu noi sa te "pierzi" pe canale, sa vaslesti printre pasari si sa te bucuri de o apa incredibil de cristalina.Programul dureaza aproximat ... alfa mai mult

Vacanta Grecia in caiacPuteti sa alegeti vacanta perfecta si variantele sunt urmatoarele: Cursuri de caiac pe apele de smarald ale insulei Thassos 7 zile de aventura in Samothraki: canyoning, caiac si biciclete Descopera Halkidiki din caiac Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa acceseziCalendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon. alfa mai mult

Ture Caiace Delta DunariiBine ai venit in Delta Dunarii! Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunariitrebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Un loc pe care trebuie sa-l pastram si pentru generatiile urmatoare maca ... alfa mai mult


Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap