GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Tura caiace Delta Neajlovului


Acasa  »  activitati  »  ture-caiac-canoe  » tura-caiace-delta-neajlovului

Tura caiace Delta Neajlovului

La doar 30 km de Bucuresti gasesti Delta ... Delta Neajlovului, un peisaj incredibil si un spatiu plin de istorie si legende. Lupta de la Calugareni - Mihai Viteazul, manastirea Comana - Vlad Tepes, sunt doar cateva repere pe care le putem vizita ... din caiac!

Tura caiace Delta Neajlovului

Vin-o cu noi sa te "pierzi" pe canale, sa vaslesti printre pasari si sa te bucuri de o apa incredibil de cristalina. Programul dureaza aproximativ 6 ore, din care cel putin 2 ore o sa le petrecem facand baie, relaxandu-ne si servind pranzul gatit la foc de tabara.

Echipament: folosim cele mai performante caiace, padelele folosite sunt din sfera profesionala. Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare. 

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice si aparate foto sa va inregistrati amintirile.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret tura caiac raul Neajlov: 190 Ron/persoana*.
*Pretul include: echipament, ghizi atesati de British Union Canoe, masa de pranz, poze cu camere waterproof pe traseu si transferul cu microbuzul de la terminarea turei pana la masinile personale.

Servicii extra: filmari cu camere fullHD marca Go Pro. Pretul pentru acest serviciu este de 100 lei/grup. 

Pasionat de caiac-canoe? Daca vrei sa fii la curent cu excursiile pe care le organizam, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventurelocul unde afisam datele de program din acest sezon.

Activitati similare

Ture caiac NeajlovTuracaiace Singureni - Calugareni O zi perfecta pe un traseu de caiace special. O sa parcurgem aproximativ 10 km in caiace pe un rau care serpuieste majoritatea drumului prin padure. Imaginati-va raul Neajlov cu o apa transparenta, verdele nebun al padurii si plaje de nisip perfecte. O imagine perfecta spunem noi! Programul dureaza aproximativ 6 ore, din care cel putin 2 ore o sa le petrecem facand baie, relaxandu-ne si servind pranzul gatit l ... alfa mai mult

Vacanta Grecia in caiacPuteti sa alegeti vacanta perfecta si variantele sunt urmatoarele: Cursuri de caiac pe apele de smarald ale insulei Thassos 7 zile de aventura in Samothraki: canyoning, caiac si biciclete Descopera Halkidiki din caiac Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa acceseziCalendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon. alfa mai mult

Ture Caiace Delta DunariiBine ai venit in Delta Dunarii! Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunariitrebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Un loc pe care trebuie sa-l pastram si pentru generatiile urmatoare maca ... alfa mai mult

Tura caiace Delta ArgesuluiIti doresti sa explorezi Delta Dunarii din caiac, sa te bucuri de natura salbatica, de nuferi, colonii de pasari si un bors pescaresc autentic? Stim ca iti doresti acest lucru, dar mai stim ca distanta pana in Delta Dunarii, efortul fizic “consumat” si dorinta de confort te tin departe de acest vis. Avand in vedere aceste “impedimente”, care te tin departe de visul tau de a vizita Delta Dunarii, noi venim in intampinare ... alfa mai mult


Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap