GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Yachting


Acasa  »  activitati  » yachting

Pasionatii de mare inteleg foarte bine ce inseamna sa fii liber, doar tu si vantul, ce inseamna sa iei decizii rapide in timp ce scrutezi orizontul pentru inca un loc unde vrei sa ajungi. Aventurile pe mare au ocupat un loc serios in bibliotecile tuturor. Haideti sa le traim impreuna, sa invatam impreuna si sa ne bucuram de locuri in care doar vantul, marea si pasarile ei ajung. Putem invata sa facem o volta impreuna sau ne putem bucura doar de linistea orizontului in timp ce yachtul nostru strange vantul doar pentru noi, pentru a ne duce cat mai departe de cotodian. Un sport excelent de echipa, putem fi ca rotitele unui ceas, avem nevoie unul de celalalt pentru a fi un tot unitar si a struni pasarea cu aripi albe, intinse la maxim....

Detalii activitate: impreuna putem alege cea mai potrivita destinatie pentru o astfel de plimbare cu yachtul, cu programe variind de la o dupa-masa pana la o adevarata expeditie de mai multe zile. Veti fi insotit de un skipper profesionist brevetat care va poate introduce in tainele navigatiei cu vele.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu o plimbare cu scuterele submersibile Sea Doo.

Destinatii Yachting:

-Pentru turele de o zi recomandam: plimbare cu plecare din marina privata Limanu.

-Pentru ture de weekend recomandam: mini-expeditii pe Marea Neagra.

-Pentru ture de mai multe zile recomandam: expeditii cu iahtul pe Marea Neagra cu destinatii diferite, chiar si in afara tarii (Bulgaria, Turcia etc)..

Echipament: avem la dispozitie yachturi moderne care imbina confortul si siguranta. Pentru expeditii de mai multe zile asiguram yachturi dotate cu dormitoare, bucatarie complet echipata si grup sanitar cu dus.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice si echipament in functie de traseul ales si durata acestuia.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret plimbari cu iachtul: contactati-ne.

Pentru detalii sau inscrieri, nu ezita sa ne contactezi. Daca vrei sa fii la curent cu evenimentele pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!

Daca vrei sa ne insotesti intr-un astfel de program, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventurelocul unde afisam datele de program din acest sezon.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap