GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

6 idei pentru un team building outdoor


Sunteti in cautarea unor idei pentru un team building reusit? Activitatile in aer liber imbina sportul, aventura, distractia, relaxarea si aduc un plus de vibratie si prietenie in echipa!

Va propunem 6 idei pentru un team building outdoor:


„Team buiding clasic” : Vanatoarea de comori (treasure hunt)

Provocare, munca in echipa, sport, depasirea limitelor, dezvoltarea simtului de observatie, creativitate... toate elementele se unesc pentru a crea o adevarata coeziune a grupului, intr-o atmosfera relaxata. Echipele trebuie sa dezlege misterele ascunse in spatele indiciilor lasate de organizatori si sa treaca de numeroase probe incitante si distractive, la finalul carora vor gasi comoara.

Si pentru a da o nota de originalitate, poti introduce in program si sporturile nautice!


  „Team building la munte” : drumetii montante

Departe de birouri si computere, in natura, la pas prin padurile de munte, pe langa rauri repezi, pe trasee cand mai usoare, cand mai solicitante, povesti la focuri de tabara, cu cantece la chitara...Un mod excelent de a lega prietenii! Si, pe langa toate astea, poti adauga si o experienta plina de adrenalina: alpinismul. Un astfel de team bulding va fi cu siguranta o amintire frumoasa pentru toata echipa!

„Team building la mare”: scuba diving, yachting, plimbari cu catamaranul si scuterele de apa see doo.

Soare, plaja, mare, sporturi de apa = relaxare, distractie, aventura, inedit, coeziune.

Celor care isi doresc un team building cu adevarat inedit, le recomandam un sejur la mare, cu activitati precum scufundari in Marea Neagra, plimbare cu yachtul, cu catamaranul sau snorkeling.


„Team building extrem”: canyoning , rafting , tiroliana, alpinism...

Ce-ai spune de un pic de adrenalina pentru a anima activitatea de team building? Rafting, canyoning, alpinism, tiroliana sau bungee jumping sunt sporturi extreme ideale pentru a impinge echipele sa exceleze. Angajatii dumneavoastra vor avea, intr-adevar posibilitatea sa se confrunte cu temerile lor, creand in acelasi timp o adevarata coeziune de echipa.  


Team building in aer”: zbor cu parapanta si moto-parapanta

In grupuri mici, angajatii pot participa la pregatirile de zbor si apoi urca la inaltimi pentru a se bucura de peisaje uimitoare.  Zborul in tandem cu parapanta le va oferi angajatilor tai amintiri extraordinare pe care nu le vor uita niciodata. Totul se desfasoara in deplina siguranta, voi trebuie doar sa va bucurati de experienta zborului.

Team building off-road

O experienta plina de aventura, distractie si noroi :) Veti parcurge trasee departe de civilizatie si veti manevra masina pe un teren plin de obstacole (santuri, vaduri, noroi, pante, nisip etc). O conexiune inedita intre om si natura, o vibratie de neinlocuit si o relaxare in locuri neumblate, inainte de a porni in tromba spre civilizatie, lasand in urma senzatii, explozii de adrenalina, obiective atinse si dorinta de a reveni iar si iar.

Va asteptam sa ne aventuram impreuna in proiecte care sa formeze echipe integrate, armonioase, cu spirit activ si mereu tanar! Pentru ca team-buildingurile noastre sa aiba succes lucram in strasa legatura cu fiecare companie in parte pentru a stabili obiectivul final al activitatii. Luand in calcul structura echipei, personalitatea membrilor acesteia si locatia de desfasurare a acestui eveniment putem creiona obiectivul final si porni in aventura de a obtine acea viziune comuna in randul membrilor echipei.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap