GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Green Adventure participa la Targul de Turism al Romaniei


Green Adventure participa la Targul de Turism al Romaniei, care va avea loc in perioada 13 - 16 Martie. O sa avem o multime de surprize si reduceri la toate pachetele noastre de turism de aventura. Cu ocazia targului lansam oficial si site-ul www.greenadventure.ro.

Vrem sa atragem interesul cat mai multor romani - mai putin obisnuiti cu turismul de aventura si sporturile extreme. Va intampinam cu preturi reduse la programele de "turism de aventura", precum  cele de rafting, river tubing, canyoning, sailing, zbor cu parapanta, alpinism, plimbarile cu catamaranele demontabile, plimbari cu scuterele submersibile Sea Doo sau cursuri pentru caiac de white water. Pentru companiile care vor sa organizeze un team building pentru angajati si/sau colaboratori, Green Adventure propune pachete speciale. Preturile sunt avantajoase, iar distractia este garantata.

Targul va reuni, in perioada 13 - 16 martie 2014, 280 de companii din 24 de tari.

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) — Romania si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

Programul de vizitare va fi, in perioada 13 — 15 martie 2014, intre 10.00 — 18.00, iar in data de 16 martie, intre orele 10.00 — 16.00. Pretul biletului de intrare este de 15 lei.

Te asteptam !Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap