GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Idei de weekend pentru bucuresteni


De obicei, in weekend recuperam oboseala si stresul acumulat din timpul saptamanii prin somn, plimbari prin parc, daca vremea tine cu noi si prin iesiri cu prietenii la o bere, seara. Noi va propunem sa iesiti un pic din rutina lenesa de weekend prin practicarea unor activitati inedite. Plimbarile cu caiacul sau canoea, cursurile de caiac flat water sau plimbarile cu catamaranul pe lacurile din si de langa Bucuresti sunt recomandarile noastre pentru un weekend aventuros si verde.

Plimbari cu canoea in Delta Neajlovului

La 30 de kilometri de Bucuresti se afla mirifica delta din sudul Bucurestiului: Delta Neajlovului. Un loc superb care seamana cu Delta Dunarii datorita faunei si florei (stufaris, papuris, nuferi, pesti, mistreti, iepuri, caprioare, fazani, pasari, insecte si flori).

Poti admira natura, poti pescui si te poti plimba cu canoea sau caiacul. Pretul pentru o plimbare de o zi cu canoea in Delta Neajlovului porneste de la 100 lei /persoana. Echipa noastra foloseste cele mai performante caiace si canoe, padelele sau pagai, iar siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare.

Relaxare si sporturi nautice pe lacurile Mogosoaia si Snagov

Parcul Mogosoaia este unul dintre principalele atractii de weekend pentru bucuresteni.  La numai 14 kilometri nord-vest distanta de traficul infernal si oamenii mereu grabiti, mergi sa iei o pauza si sa te bucuri de vremea frumoasa de afara. Mogosoaia are multe spatii verzi pentru picnic si pentru lenevit la soare sau jucat badminton si volei, precum si alei pavate pentru plimbari cu bicicletele. Pe lac, poti practica diverse sporturi nautice: caiac-canoe, plimbari cu catamaranul, ski nautic, wakeboarding.

Lacul Snagov se afla la o distanta de 25–30 km de Bucuresti. Este un loc ideal pentru relaxare si aventura. Te poti bucura de specii rare de fauna si flora, poti descoperi frumusetile padurii de stejari, tei si frasini, poti pescui exemplare de somn, crap, platica, biban, iar luciul de apa este ideal pentru practicarea canotajului. O tura cu barca cu vele, cu caiacul printre nuferi, cu canoea sau cu hidrobicileta sunt principalele sporturi nautice pe care le poti practica pe lac.

Echipa Green Adventure te poate initia in kayaking, in conditii de siguranta. Vei fi stapanul propriei ambarcatiuni si vei admira in acelasi timp frumusetile naturii. In cadrul cursului de caiac flat water vei invata tehnici esentiale de vaslit si salvare in apa, eskimo roll, urcarea din apa in caiac, oprirea dezechilibrului in padela si multe altele. Preturile incep de la 50 Ron/sedinta. 

Daca sunteti interesati de plimbari cu catamaranul, ar trebui sa stiti  ca noi folosim cele mai performante catamarane demontabile produse de renumita firma Grabner (Austria). Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare. La nevoie putem oferi corturi, saltele si saci de dormit. Preturile incep de la 200 Ron/persoana. 

Green Adventure iti ofera ocazia de a evada din cotidian si de a te relaxa intr-un mod inedit, prin practicarea sporturilor nautice! Elibereaza-te de clasicul weekend si hai cu noi intr-o noua aventura! Suna la numarul 0720.531.220 sau da mesaj la adresa office@greenadventure.ro pentru a-ti rezerva un loc.Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap