GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Impresii de la cursul de caiac white water din Octombrie


Poate cel mai bun curs realizat de noi pana acum. Dupa o experienta de 2 ani si cateva cursuri organizate pana acum, putem sa spunem ca am ajuns la reteta perfecta. Si pentru aceasta reteta, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: instructori foarte buni (am adus la acest curs 4 super caiacisti din Bulgaria), caiace excelente (avem special pentru aceste curs caiace de la Pyranha Kayaks si Liquidlogic), echipament de protectie impecabil (costume de neopren, veste de salvare si casti) si logistica de transport (in permanenta un VW Transporter care ne insoteste in timp real ). Si daca "amesteci" aceste ingrediente cu o super gasca de cursanti, iti iese cel mai tare CURS DE CAIAC WHITE WATER!!!!

Si fericirea cea mai mare este sa vedem ca mai multi elevi, dupa curs, au participat la concursul King of the Jiu-whitewater kayak contest si pe conditii de rau clasa 2+ si chiar 3, s-au descurcat excelent. Bravoooo!!!! Acum asteptam cursul de anul viitor :). 

Daca vreti sa fiti la curent cu urmatoarele cursuri de caiac white water pe care le organizam, abonati-va la newsletter si alaturati-va fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap