GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Programe de aventuri in rate


Incepand cu 2015 si mai precis, cu luna cadourilor, decembrie, Green Adventure lanseaza in premiera "Aventuri verzi in rate"!

Fie ca vorbim de programele interne, fie ca aveti in vedere super aventurile Green Adventure din tari straine, noi va oferim modalitatea de a le plati in rate. Decat sa faceti rate la banca cu dobanzi usturatoare sau sa va imprumutati de la unul si altul, mai bine va rezervati direct la noi aventura la care visati sau pe care doriti sa o faceti cadou cuiva drag si intr-o maniera flexibila si 'verde' veti putea plati usor oricare dintre programele din portofoliul Green Adventure. Nu trebuie decat sa ne scrieti sau sa ne sunati si impreuna gasim cea mai eficienta, rapida si usoara cale de a fi beneficiarul aventurilor verzi!

Va invitam sa va alegeti vacanta perfecta din portofoliu Green sau sa alegi aventura dorita din Calendarul nostru de ture!

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi.

Va asteptam!Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap