GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

RUNFEST, editia a II-a


Start la sport in natura si distractie la RUNFEST, editia de primavara

Pe 19 aprilie, startul la alergare si distractie se da in padurea Cernica

A treia editie a crosului RUNFEST vine in acest an cu o oferta mult mai bogata pentru pasionatii de alergare in natura. Pe 19 aprilie, in padurea Cernica, alergatorii vor avea parte de mai mult sport, trasee inedite si mai multe beneficii si servicii la RUNFEST.

Startul se da chiar langa Parcul Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, o locatie pitoreasca si care ofera o multime de facilitati pentru toti participantii, fie concurenti sau sustinatori. Traseele noi si potecile create de natura vor face deliciul iubitorilor de sport. Adultii care vor lua parte la RUNFEST vor descoperi curse atractive si variante de cros, in functie de rezistenta. Astfel, acestia pot alege unul dintre cele trei trasee de la categoria Individual Open: de 6 km, 10 km si de 20 km. Participantii la cursa de la Individual Open 20 km vor trebui sa alerge 2 ture pe traseul de 10 km. Cei care vor sa alerge in echipa pot alege categoria Stafeta, in cadrul careia fiecare dintre cei 2 participanti vor parcurge o tura a traseului de 6 km.

Pentru copii, noutatea acestui an este scaderea pragului de varsta, de la 8 la 6 ani impliniti. Prin urmare toti cei cu varstele cuprinse intre 6 si 13 ani vor putea sa se bucure de miscare la RUNFEST pe un traseu special, cu lungimea de 2 kilometri, realizat in imediata vecinatate a punctului de start. Juniorii, cu varste intre 14 si 17 ani vor alerga 2 ture ale traseului special de copii, iar astfel vor incheia cursa de 4 kilometri destinata acestei categorii.

Taxa de participare difera in functie de varsta concurentului si de perioada de achitare a acesteia. Vestea buna este ca pentru copii va fi o taxa unica de 25 de lei! Inscrierile sunt deschise online pana pe 15 aprilie, iar la urmatorul link gasiti informatii despre taxa de participare si pachetul de concurs pe care il veti primi: click aici

Pentru a beneficia de un pret mai bun de participare trebuie sa va inscrieti online in concurs pe www.runfest.ro pana pe 29 martie 2015!Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap