GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Un weekend aventuros in BUZAU


Judetul Buzau este o destinatie excelenta pentru sporturile de aventura, datorita formelor de relief variate (munti, paduri, dealuri, rauri, lacuri), care permit practicarea mai multor activitati.

Propunem pasionatilor de sporturi extreme un weekend aventuros in BUZAU in care putem imbina  raftingul pe raul Buzau cu o tura cu caiacul pe lacul Siriu sau un program de tiroliana, rapel si swing. Un weekend aventuros si inedit, in care se imbina adrenalina, sportul in aer liber, distractia si relaxarea.  

Rafting pe raul Buzau

Destinatia este orasul Nehoiu, unde gasim si locuri de cazare.

Lungime traseu: 12 km.

Durata tura: 2-3 ore, in functie de debit.

Daca debitele ne permit, raul Buzau poate fi combinat cu raul Basca pentru o experienta inedita.

Echipamentul oferit de noi :
-CONFORT TERMIC OPTIM: oferit de costumele de neopren de 4 mm si bluzele de neopren de 3 mm. Deci in total 7 mm!
-PROTECTIE MAXIMA: oferita de castile speciale de rafting si vestele de salvare cu flotabilitate de 150 N. Sa vrei sa te scufunzi si nu poti :)
-BARCILE DE RAFTING: barci speciale cu auto-evacuare a apei produse de cele mai renumite firme (Spreu Boote - Germania si Aqua Design - Franta).

Bonusuri oferite:
-FILME TURA: realizate din barca cu camere de actiune GoPro.
-POZE: de pe mal suntem insotiti de un fotograf cu mare experienta.

100% siguranta:
-GHIZI de rafting atestati de International Rafting Federation.
-SAFETY KAYAK: in premiera pentru Romania oferim asistenta in apa cu caiace speciale de white water. Mai sigur de atat nu se poate.

Aici puteti sa vedeti echipa Green in actiune pe raul Buzau:
http://www.youtube.com/watch?v=N4Hsh3aAxS4

Pret rafting: Variaza in functie de rau si numarul de participanti. Ca si punct de reper pretul pentru o tura de rafting este de 200 Ron/persoana*.

*Pentru grupuri de peste 20 persoane se ofera reduceri.

Tura cu caiacul pe lacul Siriu

Lacul Siriu este un lac de acumulare de pe râul Buzau.

Lungime traseu: 10 km.

Durata tura: 2 ore.

Tura cu caiacul include: echipament complet (costum de neopren, vesta de salvare, caiac de 1 sau 2 persoane si padele) + ghidaj oferit de caiacisti de performanta + filmare cu camere de actiune Go Pro.

Cazarea se face la cort (gratis) sau la pensiunile din zona.

Pret tura caiac: de la 100 Ron/persoana.

Tiroliana, rapel si swing in zona montana a Buzaului

Dupa distractia pe apa, putem invata impreuna sa facem rapel pe o stanca, pod sau viaduct, pentru ca ajunsi in poienita sa ne lansam in swing, un legan imens cu o pendulare de peste 100 de metri. Si de acolo, folosind natura primitoare, sa traversam un rau ori o poienita ca niste pasari suspendate de tiroliana.

Asiguram instalarea, echipamentul si personalul de operare. Folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, sistem de scripeti, bucle de contra-asigurare, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA.

Pret tiroliana, rapel si swing: de la 100 Ron/persoana.

Daca v-ati saturat de clasica vacanta la mare sau la munte si va doriti putina adrenalina sau pur si simplu un weekend de care sa povestiti entuziasmati, sunati la numarul 0720.531.220 sau trimiteti un mesaj la adresa office@greenadventure.ro pentru a-ti rezerva un loc in aceasta AVENTURA. Pentru pachete de mai multe activitati oferim reduceri substantiale.

 Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap