GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Curs caiac "Flat water" si "Sea kayak"


Acasa  »  cursuri  » curs-caiac-flat-water-sea-kayak

Curs caiac "Flat water" si "Sea kayak"



Ne plac plimbarile cu caiacul pe ape line sau valuri. Este una dintre cele mai mari pasiuni ale noastre si vrem sa va impartasim din experienta noastra intr-o serie de cursuri de caiac pentru incepatori, intermediari si avansati.

Echipa de caiacisti Green Adventure poseda singurele brevete din Romania obtinute in urma instruirii la cursuri internationale pentru brevetare ghizi caiac - British Canoe Union White Water Safety & Rescue si BCU Sea Kayak. Acest lucru va confera certitudinea ca o sa invatati tehnicile corecte de caiac in conditii de deplina singuranta!

Pe perioada cursurilor Gren Adventure va punem la dispozitie caiace si echipamente moderne si bine intretinute.

De ce acest curs? Plimbarile cu caiacul va vor permite sa porniti in calatorii frumoase de-a lungul lacurilor pitoresti, raurilor domoale si pe mare. Veti fi stapanul propriei ambarcatiuni si veti admira in acelasi timp frumusetile naturii.

Detalii activitate: invata alaturi de Green Adventure tehnici esentiale de vaslit si salvare in apa. Te putem invata urcarea din apa in caiac, oprirea dezechilibrului in padela, tehnici corecte si eficiente de vaslire alaturi de multe alte subtilitati invatate de instructorii nostri in anii de experienta acumulati. In cadrul cursului de caiac flat water si sea kayak poate fi inclus si un modul de curs Eskimo Roll caiac. Manevrele nu sunt atat de complicate pe cat par; va putem invata sa le executati in mod corespunzator, in conditii de siguranta. Veti invata cateva moduri de a executa manevra Eskimo Rolling.

Pentru modulul avansati de "sea kayak" introducem in curs si tehnicile de surf si salvare pe valuri.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu modul de curs caiac white water.

Echipament: folosim cele mai bune caiace de tura si expeditii (Venture Kayaks si P&H Custom Sea Kayaks), echipament de salvare (casti si veste de salvare) si padele de cea mai buna calitate.

De ce aveti nevoie: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice.

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Pret curs caiac flatwater: de la 90 Ron/sedinta. Daca esti interesat de lectii de caiac, contacteaza-ne si vom stabili impreuna un curs care sa ti se potriveasca.

Despre Green Adventure

Green Adventure si-a conturat aparitia pe piata din Romania in jurul unui concept unic in domeniul turismului de aventura. Proiectul a luat nastere in 2012, si de atunci, peste 15.000 de turisti ne-au insotit in excursii si expeditii precum rafting, canyoning, sailing, zbor cu parapanta, scuba diving, alpinism, snow-tubing si snow-rafting... Pe langa excursii si evenimente, Green Adventure organizeaza, de asemenea, teambuilding-uri si cursuri de caiac pe ape repeziyachtingrafting.

Green Adventure este foarte activa pe piata evenimentelor de profil, organizand evenimente inedite cum ar fi: Romanian Snow KayakRomanian First Descent Project sau Festivalul Torrent Duck White Water Challenge

Daca doresti sa partcipi la un curs de caiac, te rugam sa accesezi Calendarul Green Adventure, locul unde afisam datele de program din acest sezon.





Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap