GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Curs de Tehnici Alpine Hibernale si Supravietuire


Acasa  »  evenimente  » curs-de-tehnici-alpine-hibernale-si-supravietuire

Curs de Tehnici Alpine Hibernale si SupravietuirePerioada: 14 - 17 martie 2019

Locatie: muntii Fagaras, jud. Arges, Transfagarasan, zona Conacul Ursului.

Ce inseamna un Curs de Tehnici Alpine Hibernale si Supravietuire cu Green Adventure?

Turele montane practicate in sezonul de iarna prezinta riscuri specifice si montaniardul trebuie sa aiba o pregatire solida. Si pentru acest lucru ai nevoie de o sursa corecta de informatii si exercitiul mersului pe munte.

Daca exercitiul mersului pe munte depinde de dorinta si timpul vostru liber, sursa corecta de informatii poate sa fie furnizata de profesionisti (asa este si recomandat!).

Echipa de ghizi Green Adventure are o mare experinta de participare la diferite cursuri de formare si brevetare. Noi am ajuns sa intelegem foarte bine ca este necesar sa ne asumam resurse de timp si financiare pentru a participa si a ne instrui in mod constant la diverse cursuri internationale in care adevaratii profesionisti livreaza informatiile corecte si ne ajuta sa ne dezvoltam.

Din experienta noastra ca si “cursanti” suntem constienti ca succesul unui curs depinde de doua ingrediente principale: instructorii si timpul alocat pentru curs.

In zilele noastre, timpul liber este poate resursa care ne lipseste cel mai mult. Dar un Curs de Tehnici Alpine Hibernale Supravietuire nu poate sa fie livrat doar in 2 zile ... Tehnicile si informatiile furnizate de un astfel de curs sunt mult prea “stufoase” si daca vrei sa fii sigur ca le-ai inteles, ai nevoie sa aloci mai mult timp decat cele doua zile dintr-un weekend.

Durata curs: 4 zile (interval 14-17 martie 2019).

Instructori curs: Relu Nica, Cristian Tomescu si Catalin Campeanu.

Prezentare Relu Nica: In ultimii 20 de ani, Relu este sinonimul ideii de pepiniera de montaniarzi. Formator in Scoala de Salvamont, Relu a inspirat si invatat generatii intregi de salvatori montani si a dat aripi unora dintre cei mai renumiti performeri din alpinismul romanesc. In plus, Relu are la activ sute de expeditii in salbaticie, experienta care l-a ajutat sa devina unul dintre cei mai buni specialisti in domeniul suprevieturii. Activand ca si instructor in foarte multe scoli de munte si dezvoltare personala, Relu a ajuns sa stapaneasca la perfectie arta de a “livra” cunostinte.

Prezentare Cristian Tomescu: Daca Relu este cel care livreaza cunostintele, Cristi aduce atingerea umana si pasiunea dusa la extrem pentru munte. Activand de foarte multi ani in industria de outdoor, Cristi este un exemplu perfect de pasionat! Alaturi de el o sa simtiti ca mersul pe munte nu este doar o activitate recreativa si sportiva ... este o vocatie. Cu o experienta solida de ghidaj grupuri de turisti pe munte, Cristi o sa va arate importanta spiritului de leader si a decizilor luate corect in concordanta cu experienta grupului cu care esti pe munte.

Prezentare Catalin Campeanu: Adica persoana care a initiat proiectul Green Adventure. Daca il proiectam pe Catalin in sfera activitatilor outdoor, atunci o descriere corecta suna asa: “do it all”. Ghid de rafting brevetat de International Rafting Federation, ghid de caiac white water (rauri montane) si mare brevetat de British Canoe Union, tehnician White Water Safety and Rescue brevetat de British Canoe Union, Pro – Whitewater Rescue Technician – Professional brevetat de Rescue 3 International, ghid de canyoning brevetat de International Canyoning Organization for Professionals (IcoPro) ... lista de brevetari continua, Catalin are o experinta de peste 8 ani in organizarea de expeditii tehnice pe apa ori munte sau de ghidat grupuri de turisti in diferite programe de aventura outdoor.

Scopul acestui curs: Relu o sa livreze cunostintele lui de tehnica alpina hibernala si supravietuire, Cristi o sa completeze cu ideea de a iubi, respecta si proteja natura, plus dinamica unui grup pe munte, iar Catalin o sa va completeze bagajul de cunostinte generale despre ceea ce inseamna sa fii pregatit de aventura si organizarea aventurilor pe munte (pamant + apa).

Dupa cele 4 zile de curs iti promitem ca bagajul tau de cunostinte o sa-ti permita sa organizezi pentru tine sau gasca ta, adevarate aventuri pe munte in conditii de constientizare si siguranta maxima.

Pretul acestui curs: 190 Euro/persoana.

Oferta include:

-4 zile de curs (mai jos este prezentat programul din fiecare zi).

-echipamentele didactice de curs: hamuri de alpinism pentru toti cursantii, casti protectie pentru toti cursantii, dispozitive de rapel pentru toti cursantii, lonje pentru toti cursantii, sisteme de amaraje fixe (pitoane, nuci, friend), carabiniere si sisteme de asigurare/salvare, scripeti, rachete de zapada, D.V.A si sonda de avalansa, lopata de avalansa, corzi alpinism, semicoarda ... etc.

-3 instructori pe perioada intregului curs.

-filmari in zilele 2,3 si 4 de curs, proiector si comentarii pe baza filmarilor in zilele 2 si 3 de curs.

-organizare si sustinere examen in ultima zi de curs.

-diplome vocationale de absolvire a acestui curs.

-album electronic cu pozele de pe toata durata de curs.

Oferta nu include:

-Transportul personal din orasul de resedinta la locul de desfasurare a cursului (Conacul Ursului, Transfagarasan, jud. Arges). La cerere putem sa organizam transportul astfel incat fiecare masina personala sa aiba 4 cursanti.

-Cazarea pe perioada cursului. Recomandam sa se faca cazarea la Pensiunea Conacul Ursului unde am otinut o oferta speciala pentru participantii din acest curs: 190 lei/persoana pentru trei nopti, cazarea se face in camera dubla si aveti doua mese “mic dejun” incluse in acest pret (in mod normal pretul este de 240 lei/persoana/3 nopti.

-Mancarea si bautura pe perioada cursului (Pensiunea Conacul Ursului are restaurant “a la carte” si bar).

Numar participanti: minim 8 persoane, maxim 12 persoane (raport maxim instructor/cursant de 1:4).

Descriere program:

-Ziua 1 (joi, 14 martie):

Persoanele inscrise in acest curs trebuie sa soseasca la Pensiunea Conacul Ursului in cursul zilei, astfel incat la ora 16:00 sa fim pregatiti pentru inceperea programului de curs.

In prima zi de curs o sa avem parte de teorie. Este foarte important sa invatati nodurile si sa va familiarizati cu echipamentele folosite in acest curs precum si termenii tehnici corecti. Tot in aceasta seara o sa primiti informatii despre tehnici de respiratie, dozarea efortului, pregatirea psihologica, adica notiuni introductive in tehnicile de supravietuire.

Dupa modulul de teorie, Relu, Cristian si Catalin o sa va impartaseasca din experientele lor avute in aventurile traite de ei in tara sau strainatate. Deci socializare la un vin fiert si timp de calitate alaturi de oameni frumosi si pasionati.

-Ziua 2 (vineri, 15 martie):

O zi plina de aplicatii “afara”, unde o sa exersam:

-Tehnici de deplasare: picior, rachete si coltari.

-Tehnici de legare in coarda.

-Deplasarea “in” si “pe” coarda.

-Tipuri de amaraje in zapada.

-Cadere in coarda.

-Prezentare D.V.A., sonda de avalansa si tehnici de sondare.

-Tehnici de supravietuire si semnalizare aplicate in cazul accidentelor montane.

Seara ne adunam la caldura semineului din Pensiunea Conacul Ursului si alaturi de un vin fiert, proiectam si comentam impreuna filmarile facute in aceasta zi. Indentificam ceea ce trebuie sa imbunatatim si ne concentram pe procesul de invatare.

-Ziua 3 (sambata, 16 martie):

Continuam seria de aplicatii “afara”. Astazi ne concentram pe urmatoarele tehnici:

-Tipuri de amaraje fixe si folosirea lor. Invatam sa introducem corect un piton, sa folosim dispozitivele de tip nuca sau friend.

-Tehnica de rapel (da, astazi o sa fiti in stare sa va pregatiti toate amarajele si sa coborati singuri in rapel!).

-Deplasarea in Poienile Paltinului, dinamica grupului.

-Tipuri de adapost si bivuac, pornirea unui foc pe zapada si cum se obtine apa potabila.

-Tehnici de protejare si extragere a unui “accidentat”.

Seara ne intoarcem la Pensiunea Conacul Ursului si dupa cina, suntem gata de un prim examen – fiecare cursant isi pregateste un adapost/bivuac in zapada si este gata sa experimenteze “live” dormitul in zapada!

Dormitul afara in zapada este “optional”, dar constructia adapostului este o proba “obligatorie” in acest curs. Totusi, noi recomanam sa experimentati macar pentru cateva ore dormitul afara in zapada si daca limita de confort este depasita, va puteti intoarce oricand la caldura si confortul pensiunii. Adaposturile se vor face in proximitatea pensiunii si daca alegeti sa dormiti afara, o sa fiti supravegheati constant de unul dintre instructori.

-Ziua 4 (duminica, 17 martie):

In primele trei zile de curs ati invatat si exersat o multime de tehnici alpine si de supravietuire. In ultima zi de curs v-am pregatit ceva cu adevarat special! Ce poate sa va si sa ne demonstreze ca ati capatat un bagaj serios de conostinte dupa acest curs? Poate sa sune ciudat, dar astazi o sa dati un examen adevarat! Doar asa o sa va demonstram ca ati invatat ceea ce v-am promis la inceputul acestui curs.

Regulament Examen:

In functie de numarul de persoane inscrise, o sa formam echipe cu componente de minim 3 si maxim 4 persoane. Fiecare echipa o sa aiba de parcurs mai multe probe care includ tehnici alpine, orientare si supravietuire.

Fiecare echipa o sa fie insotita de unul dintre instructorii din acest curs si se va nota evolutia fiecarei persoane aflata in acest “examen”. Instructorul o sa intervina doar in cazul in care se va pune in pericol integritatea unei persoane sau a intregii echipe.

La finalul acestui examen cu timp limitat, o sa ne intalnim cu totii la Pensiunea Conacul Ursului si o sa facem debrieful probelor de concurs. Fiecare participant o sa aiba comentarii personalizate care o sa-l ajute sa inteleaga mai bine ceea ce trebuie sa imbunatateasca pe viitor.

Cui i se potriveste acest curs?

Incepatorilor, nivel mediu si chiar “avansati”. Garantat, indiferent de nivelul la care crezi ca te afli, o sa inveti lucruri noi si poate o sa corectezi deprinderi nu tocmai corecte.

Echipament personal pentru curs:

-Incaltaminte de munte minim 3 sezoane - obligatoriu.

-Jacheta impermeabila din material de genul Gore-Tex - obligatoriu.

-Polar si tricouri tehnice de lana sau fleece (teoria imbracatului in straturi) - obligatoriu.

-Parazapezi si manusi impermeabile si calduroare - obligatoriu.

-Ciorapi caldurosi (recomandam variantele de lana) - obligatoriu.

-Coltari si piolet - obligatoriu. Daca nu aveti aceste echipamente avem solutii de inchiriere (va rog sa ne contactati).

-Rucsac de litraj mediu - obligatoriu.

-Saltea gonflabila sau izopren - obligatoriu.

-Sac de dormit - obligatoriu. Daca nu aveti un sac de dormit adecvat conditiilor de iarna, va recomandam sa aduceti ce sac de dormit aveti pentru a fi folosit in aplicatii. Persoanele care nu au un sac de iarna nu o sa poata experimenta dormitul in bivuac.

-Lanterna frontala - obligatoriu.

-Ochelari de ski sau ture montane - obligatoriu.

Optional va mai recomanam:

-Folii de suprevietuire (minim 2 folii, se folosesc in aplicatii).

-Busola.

-Baterie externa de telefon.

-Harti cu zona muntilor Fagaras.

Concluzie:

Stim ca aceasta descriere de program este foarte “stufoasa”, dar am incercat sa va transmitem ca acest curs are o abordare foarte profesionista si este conceput de catre oameni a caror “meserie” este aventura. Noi intelegem foarte bine importanta de a fi pregatit si scopul acestui curs este sa va faca pregatiti.

Oferta de pret este una corecta, direct proportionala cu ceea ce va livra aceasta experienta.

Cum ma inscriu sau cum obtin mai multe informatii?

Te rugam sa ne contactezi la adresa de email office@greenadventure.ro sau la telefon 0799.990.111.

Va multumim si te invitam sa ne vizitezi si pagina noastra de Facebook unde te tinem informat cu programele si planurile Green Adventure!

Activitati care au loc la eveniment

Drumetii pe munte

Cine nu-si doreste sa traiasca aventurile cantate in Imnul Pietrei Craiului? Pofta de viata, de natura, de aventuri, de prietenii legate la pas prin padurile de munte? Le putem avea pe toate impreuna, pe trasee ce-au fost cantate de cei ce iubesc muntele si tot ce ne poate oferi el: o lume in care putem fi noi insine, unde ne putem reculege, relaxa, bucura de tot ce e in jur. Haideti sa ne spunem propriile povesti la focuri de tabara, cu chitari ... afla mai mult

Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter

Alpinism-catarare

Casa e plina cu povesti spuse si scrise de alpinisti, oameni care si-au petrecut intreaga viata ca sa mai descopere o bucatica de munte. Admiratia se simte in rafturile frumos asezate dar parca si mai bine se simte cand coarda iti vibreaza in mana in timp ce partenerul tau trece o noua saritoare, poate ultima catre platoul final unde sub razele soarelui, in iarba sau in zapada, vom sta intinsi sa privim cerul...nimic nu e mai sus decat noi, sunt ... afla mai mult

Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter

Rapel/tiroliana/swing

Stiu ca poate suna a filme de actiune dar de fapt e o modalitate de a te distra in natura folosindu-i resursele si bucurandu-te de adrenalina oferita. De la copii pana la cei mari putem invata impreuna sa facem rapel pe o stanca, pod sau viaduct, pentru ca ajunsi in poienita sa ne lansam in swing, leaganul supradimenionat ce ne va aduce aminte de copilarie dar cu fiori de adrenalina. Si de acolo, folosind natura primitoare, sa traversam un rau o ... afla mai mult

Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter

Evenimente similare

Bulgaria - Tyulenovo: tura caiace, catarare pe faleza marii, rapel, snorkelingReluam programul de Tyulenovo, adica locul acela aparte, parca "rupt" din Grecia, dar mult mai aproape de Romania! Mai exact mutam Grecia la Marea Neagra! Adica in Bulgaria laTyulenovo. O mare incredibila de clara si calda, stanci, pesteri, o multime de pesti, pereti de cararare si rapel, si posibile trasee de rapel cu aterizare direct in apa, restaurante super ieftine si cu o mancare delicioasa ...  si asa se naste programul Gree ... alfa mai mult

Perioada: 5 - 6 august 2017

7 zile de aventura in Bosnia si Muntenegru7 ZILE DE AVENTURA IN BOSNIA SI MUNTENEGRU! Bosnia, cufarul ascuns cu comori al Europei, ofera celor care o viziteaza cele mai placute surprize: peisaje incredibile, oameni veseli si primitori, o gastronomie fenomenala si posibilitatea unor activitati cat mai variate. Si noi asta cautam! Un loc in care sa facem de toate:super rafting pe raul Tara, drumetii montane cu peisaje incredibil de frumoase, sa ne relaxam alaturi de oameni calzi si ... alfa mai mult

Perioada: 17 - 23 mai 2020

Samothraki Clasic - 7 zile de aventura cu mix de canyoning, caiac si trekkingSamothraki … adica Samos si Thraki, insula cu muntele a carui varf numit Fengari a oferit lui Poseidon imagini “live” de la razboiul troian … cel putin asa a spus Homer. Aici ne asteapta o insula mica, un paradis salbatic, plina de abrupturi si plaje bolovanoase scaldate de apa cristalina a marii Egee. Muntele Saos, cu varful “Luna” (Fengari) de peste 1600 metri, este atat de inalt ca “acopera’ ... alfa mai mult

Perioada: 5 - 11 iulie 2020

Pastele 2018 in SamothrakiSamothraki … adica Samos si Thraki, insula cu muntele al carui varf numit Fengari a oferit lui Poseidon imagini “live” de la razboiul troian … cel putin asa a spus Homer. Aici ne asteapta o insula mica, un paradis salbatic, plina de abrupturi si plaje scaldate de apa cristalina a marii Egee. “Casa marilor Zei”, Samothraki, a oferit cultul “Misterelor”. Printre cei care au fost initiati in acest ... alfa mai mult

Perioada: 6 - 10 aprilie 2018

Samothraki Family Adventure 2018Pentru prima data in “istoria” Green ne gandim si la o vacanta de aventura in Samothraki, special pentru familiile cu copii. Ne cerem scuze ca nu ne-am gandit mai demult :) Samothraki este insula perfecta pentru sporturi “extreme” si in cautarea aventurii, am colindat peste tot in aceasta insula. Si am descoperit o multime de locuri si oportunitati si pentru cei care vor o vacanta mai “chill”, sau vor sa pet ... alfa mai mult

Perioada: 2 - 8 iulie 2018

Super Aventura in Bosnia si Muntenegru.V2.2018SUPER_AVENTURA_IN BOSNIA_SI_MUNTENEGRU.V2 An de an suntem alaturi de voi in Bosnia si Muntenegru. “Traditia” a inceput acum 6 ani si acest program a devenit un bestseller Green! Programul “clasic” il aveti prezentat aici. Si in acest program, statistica ne spune ca avem o rata de intoarcere de 30% a clientilor care au fost o data cu noi in Bosnia. Adica 30% dintre voi mai vin inca odata in acest program! Inseamna ca va ... alfa mai mult

Perioada: 24 - 30 iunie 2018

Cursuri de caiac pe apele de smarald ale insulei ThassosThassos, insula de smarald … Herodot spune ca numele insulei vine chiar de la primul locuitor al ei: Thassos, cel plecat in cautarea surorii lui, Europa, care fusese rapita de Zeus. Pastrand traditia, echipa Green vine in fiecare an aici in cautarea Aventurii si a Distractiei! Si o gasim de fiecare data :). Pentru acest sezon va propunemo saptamana in Paradis, o vacanta de aventura si instruire pe Thassos, insula cu ape de smarald si pl ... alfa mai mult

Perioada: 16 - 22 iunie 2018

Un weekend de distractie si aventura la munte: snow tubing, airboard si hiking hibernalDupa succesul programului din luna ianuarie (aici aveti un filmulet din acest program), reluam seria de "White Sensation" by Green Adventure!!!! In weekend-ul 16 - 18 februarie 2018 va invitam in Plaiul Foii, la super distractie in zapada:Snow Tubing si Airbord! Si pentru indragostitii de drumetii montane, am pregatit si un traseu de hiking!  De ce Plaiul Foii? Pentru ca suntem indragostiti de acest loc, a carei frumus ... alfa mai mult

Perioada: 16 - 18 februarie 2018

Super aventura de 1 Mai la Herculane1 Mai, Herculane … spirale la Herculane, pionieri, muncitori … deja clasica abordarea ... Haideti cu noi sa mergem intr-un loc incarcat de istorie: Baile Herculane. Atestarea documentara a statiunii dateaza din anii 153 d.C si in perioada civilizatiei romane, statiunea de pe Valea Cernei a constituit un important punct de atractie pentru aristrocatia Romei antice. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de &Ici ... alfa mai mult

Perioada: 28 aprilie - 1 mai 2018

De Perseide la Tyulenovo!Imagineaza-ti ploaia de stele oglindita pe un cer "inecat" in apa marii ... Imagineaza-ti ca stai intins cu fata la cer si zambesti ... Imagineaza-ti ca esti alaturi de oameni minunati care la fel ca si tine sunt dornici de frumos, aventura si natura ... Acum deschide ochii; tot ce ti-ai imaginat se poate intampla. Pentru asta trebuie sa mergi cu Green Adventure de Perseide la Tyulenovo! Programul de Tyulenovo -un adevarat bests ... alfa mai mult

Perioada: 11 - 12 august 2018

Sarbatoreste Centenarul la Herculane de 1 Decembrie!De 1 Decembrie 2018 sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918! Si tot de 1 Decembrie Green Adventure va invita la aventura si distractie! V-am pregatit programul “traditional” Green, adicaAventura la Herculane!!! Aventura din anii trecuti a fost ca in aceste poze: Herculane 2015 Herculane 2016 Herculane 2017 Atestarea documentara a statiunii Herculane dateaza din anii 153 d.C si in perioada civiliz ... alfa mai mult

Perioada: 30 noiembrie - 2 decembrie 2018

Revelion 2019 in SamothrakiSamothraki … adica Samos si Thraki, insula cu muntele al carui varf numit Fengari a oferit lui Poseidon imagini “live” de la razboiul troian … cel putin asa a spus Homer. Aici ne asteapta o insula mica, un paradis salbatic, plina de abrupturi si plaje scaldate de apa cristalina a marii Egee. “Casa marilor Zei”, Samothraki, a oferit cultul “Misterelor”.Printre cei care au fost initiati in acest ... alfa mai mult

Perioada: 29 decembrie2018 - 2 ianuarie 2019

Samothraki Adventure - 7 zile de aventura cu mix de canyoning, caiac si scufundariPentru sezonul 2020 ne-am propus sa aducem un suflu nou in programul din Samothraki. Daca programul “clasic” livreaza multa distractie, aventura si relaxare, stim ca voi puteti si va doriti mai multa aventura! Si special pentru voi lansam varianta Samothraki Adventure cu ceva steroizi in plus fata de programul “Clasic”. Samothraki … adica Samos si Thraki, insula cu muntele a carui varf numit Fengari a oferit lui ... alfa mai mult

Perioada: 12 - 18 iulie 2020

Samothraki Clasic - 7 zile de aventura cu mix de canyoning, caiac si trekkingSamothraki … adica Samos si Thraki, insula cu muntele a carui varf numit Fengari a oferit lui Poseidon imagini “live” de la razboiul troian … cel putin asa a spus Homer. Aici ne asteapta o insula mica, un paradis salbatic, plina de abrupturi si plaje bolovanoase scaldate de apa cristalina a marii Egee. Muntele Saos, cu varful “Luna” (Fengari) de peste 1600 metri, este atat de inalt ca “acopera’ ... alfa mai mult

Perioada: 2 - 8 august 2020

Un weekend de distractie si aventura la munte: snow tubing, airboard si hiking hibernalIarna avem, zapada avem, munti avem, chef de distractie si aventura avem. Chiar din belsug! Deci sa inceapa programul "White Sensation" by Green Adventure! In weekend-ul 26 - 27 ianuarie 2019 va invitam in muntii Fagaras, la super distractie in zapada:Snow Tubing si Airbord! Si pentru indragostitii de drumetii montane, am pregatit si un traseu de hiking!  Detalii program: -Sambata 26 ianuarie: plecam dis de diminea ... alfa mai mult

Perioada: 26 - 27 ianuarie 2019

Un weekend de distractie si aventura in muntii Fagaras: drumetie pe Valea lui Stan, snow tubing, airboardIarna avem, zapada avem, munti avem, chef de distractie si aventura avem. Chiar din belsug! Deci sa inceapa programul "White Sensation" by Green Adventure! In weekend-ul 23-24 februarie 2019 va invitam in muntii Fagaras, la super distractie in zapada:Snow Tubing si Airbord! Si pentru indragostitii de drumetii montane, am pregatit si un traseu de hiking!  Detalii program: -Sambata 23 februarie: plecam dis de di ... alfa mai mult

Perioada: 23 - 24 februarie 2019

Adrenalina si peisaje rupte din rai de Sf ValentinesVA ANUNTAM CA S-AU OCUPAT TOATE LOCURILE DIN ACEST PROGRAM. Va multumim si va invitam in weekend-ul 23-24 februarie la o super distractie si aventura in muntii Fagaras. Detalii program: http://www.greenadventure.ro/evenimente/snow-tubing-airboard-hiking-hibernal-fagaras-23-24-februarie-2019 Te invitam la o noua distractie in zapada marca "White Sensation" by Green Adventure! Cand? Exact de Ziua Indragostitilor! Ma rog, in week ... alfa mai mult

Perioada: 15 - 17 februarie 2019

One Week Party & Adventures de 1 MaiDe 1 Mai s-a decretat liber la distractie si aventura! Si cu totii meritam la inceput de primavara o mini vacanta scaldata in soare si voie buna! One Week Party & Adventures de 1 Mai In perioada 30 aprilie - 5 mai ne gasiti alaturi de prietenii nostri de la New Old Villagein Vadu Oii (jud. Buzau). Asa ca ... sa fie One Week Vadoo CHILL Party in poiana de la Vadu Oii! Sa fie cei mai tari DJs, natura, foc si veselie! Good vibes incl ... alfa mai mult

Perioada: 30 aprilie - 5 mai 2019

Jordan Adventure 2020Locatie program: Iordania. Dupa succesul avut in sezonul 2019 cu programul din Iordania (am derulat 6 programe diferite in acest sezon), lansam programele pentru sezonul 2020. In perioada 1 - 31 Ianuarie 2020 avem o oferta de early-booking:plateste un avans de 30% pentru orice program Jordan Adventure 2020 si ai o reducere de 10% din pretul programului ales de tine! Diferenta de plata trebuie achitata cu minim 15 de zile inaintea datei de pr ... alfa mai mult

Perioada: 14 - 21 martie 2020

Jordan Adventure 2020Locatie program: Iordania. Dupa succesul avut in sezonul 2019 cu programul din Iordania (am derulat 6 programe diferite in acest sezon), lansam programele pentru sezonul 2020. In perioada1 - 31 Ianuarie 2020 avem o oferta de early-booking: plateste un avans de 30% pentru orice program Jordan Adventure 2020 si ai o reducere de 10% din pretul programului ales de tine! Diferenta de plata trebuie achitata cu minim 15 de zile inaintea d ... alfa mai mult

Perioada: 4 - 11 aprilie 2020

Jordan Adventure 2020Locatie program: Iordania. Dupa succesul avut in sezonul 2019 cu programul din Iordania (am derulat 6 programe diferite in acest sezon), lansam programele pentru sezonul 2020. In perioada1 - 31 Ianuarie 2020 avem o oferta de early-booking: plateste un avans de 30% pentru orice program Jordan Adventure 2020 si ai o reducere de 10% din pretul programului ales de tine! Diferenta de plata trebuie achitata cu minim 15 de zile inaintea d ... alfa mai mult

Perioada: 10 - 17 octombrie 2020

Jordan Adventure 2020Locatie program: Iordania. Dupa succesul avut in sezonul 2019 cu programul din Iordania (am derulat 6 programe diferite in acest sezon), lansam programele pentru sezonul 2020. In perioada1 - 31 Ianuarie 2020 avem o oferta de early-booking: plateste un avans de 30% pentru orice program Jordan Adventure 2020 si ai o reducere de 10% din pretul programului ales de tine! Diferenta de plata trebuie achitata cu minim 15 de zile inaintea d ... alfa mai mult

Perioada: 7 - 14 noiembrie 2020

Samothraki Socializing & Adventure 2020Pentru sezonul 2020 dorim sa iti oferim un program in Samothraki in care accentual principal este pe ideea de distractie si socializare. Dar nu putem sa omitem si componenta de aventura! Daca iti doresti o experienta unica de vacanta, atunci programul Samo Socializing & Adventure 2020 este alegerea perfecta pentru tine! In acest program acceptam maxim 10 participanti si o sa facem tot posibilul sa avem un grup cu chef de distractie si aven ... alfa mai mult

Perioada: 9 - 15 august 2020

Descopera Armenia in stilul Green AdventureArmenia este una dintre cele mai vechi natii ale omenirii, cu o istorie de 12.000 ani si cu o prezenta pe cea mai veche harta din lume datata acum 4500 de ani. Armenii sunt singura natie dintre cele ale lumii stravechi babiloniene care a supravietuit timpului. Mai veche decat Roma, Grecia sau Egiptul antic, multi cercetatori sustin ca Armenia este unul dintre leaganele civilizatiei. Armenii spun asa: “Armenia este locul unde s-a nascut lum ... alfa mai mult

Perioada: 11 - 18 septembrie 2020

Drumetie montana, rapel, cabana si snow tubing in muntii BuzauluiIarna avem, munti avem, zapada la munte avem, chef de distractie si aventura avem. Chiar din belsug! Deci sa inceapa programul "White Sensation" by Green Adventure! In weekend-ul 21-23 februarie 2020 va invitam intr-o zona montana superba, salbatica si foarte putin cunoscuta: zona Masivului Penteleu si Muntii Podu Calului. Ce o sa facem aici: o sa ne bucuram impreuna de un weekend la munte, de socializare si de o adevarata aventura ... alfa mai mult

Perioada: 21 - 23 februarie 2020

Aventura montana pe Valea lui StanIarna, zapada, gheata, canion … Dar despre ce vorbim? Despre Valea lui Stan! In data de 15 februarie 2020 va invitam in muntii Fagaras, la o super aventura: drumetie montana pe Valea lui Stan! De ce sa mergi cu Green Adventure? Pentru ca stim si avem toate echipamentele necesare! In acest program oferim pentru fiecare participant inscris hamuri de alpinism echipate cu lonje si casti. Organizam programe montane cu un numar mic de p ... alfa mai mult

Perioada: 15 - 15 februarie 2020

Drumetie montana Lacul Vulturilor, vizitare Vulcanii Noroiosi, Focul Viu si o noapte la cabanaCe poate sa fie mai frumos decat peisajele montane de iarna? Ce poate sa fie mai linistitor decat vapaia focului reflecatat pe albul zapezii? Ce poate sa fie mai minunat decat imaginea unui lac montan in vaful unui munte? In weekend-ul1-2 februarie 2020 va invitam intr-o calatorie de poveste. Haideti cu noi si impreuna o sa vizitam Vulcanii Noroiosi, Focul Viu si o sa facem o drumetie montana pana la celebrul Lacul Vulturilor! Ce o sa f ... alfa mai mult

Perioada: 1 - 2 februarie 2020

Pe carari montane in Piatra CraiuluiIarna masivul Piatra Craiului ofera poate cele mai pitoresti imagini. Daca esti pasionat de drumetii montane, de natura si aventura atunci acest program este alegerea perfecta pentru tine! In data de8 februarie 2020 va invitam in muntii Piatra Craiului, la o drumetie montana superba: Fantana lui Botorog – Cabana Curmatura – punctul de panorama “Crapatura”. De ce sa mergi cu Green Adventure? Organizam progr ... alfa mai mult

Perioada: 8 - 8 februarie 2020


Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap