GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Curs caiac white water in Slovenia pe raul Soca


Acasa  »  vacante  » curs-caiac-white-water-in-slovenia-soca

Curs caiac white water in Slovenia pe raul SocaPerioada: 22 - 29 septembrie 2019

Avand o experienta de 6 ani in organizarea cursurilor de caiac white water, pentru cursul din sezonul 2019 ne-am propus sa livram varianta de curs “From Zero to Hero” in Slovenia pe raul Soca!

Slovenia este destinatia perfecta pentru a invata tehnica de vaslit pe rauri de munte. Raul Soca este destinatia cea mai cunoscuta pentru caiacistii veniti de pe toate continentele sa vasleasca pe acest rau cu adevarat special.

Pentru toamna anului 2019 va propunem o vacanta de aventura in Slovenia, unde echipa noastra de instructori experimentati o sa va ofere o experienta unica si 100% sigura pe cel mai frumos rau din Europa.

Raul ales pentru practica de curs este Soca - lacrima de cristal a Europei. Aici aveti un film realizat de echipa Green in primavara anului 2016 pe raul Soca (luna martie):

https://www.youtube.com/watch?v=r3RqxHUQDFg&t=142s

Soca este o destinatie de top a caiacistilor, oameni din toata lumea calatorind special doar sa vasleasca pe acest minunat rau. Aici gasim conditii perfecte pentru organizarea acesti curs: sectiuni diferite cu grade de dificultate graduale: clasa 1, clasa 2, clasa 3 … pana la clasa 6!

Ca si instructor trebuie sa cunosti in primul rand raurile pe care o sa le cobori in caiac alaturi de elevii tai. Echipa Green este prezenta aproape in fiecare an pe Soca si va enumeram motivele care va demonstreaza profesionalismul echipei noastre:

-Licenta internationala British Canoe Union Whitewater Kayak si BCU Whitewater Safety and Rescue.

-Licenta internationala de salvatori din rauri white water Rescu 3.

-Licenta international International Rafting Federation.

Toate aceste licente au fost obtinute in urma unor examene care au demonstrat abilitatile noastre ca si practicanti a sporturilor de white water. Si acest lucru va demonstreaza ca o sa aveti o experienta sigura si posibilitatea de a invata tehnicile corecte livrate in acest curs de caiac white water.

Perioada propusa pentru acesta Vacanta – Curs Caiac White Water: 22-29 Septembrie.

Program curs:

Ziua 1: Ajungem in Slovenia si ne cazam. Pentru cazare avem doua optiuni: camping sau pensiunile din zona orasului Bovec.

Ziua 2: Cursul incepe cu explicarea tehnicilor de vaslit si echilibru in caiac pe un superb lac din Italia (Lago di Predil).

Ziua 3: Vaslim si exersam pe raul Soca pe sectiunea Kobarid – Tolmin (clasa 2).

Ziua 4: Vaslim si exersam pe raul Soca pe sectiunea Cezsoca – Boka (clasa 2).

Ziua 5: Vaslim si exersam pe raul Soca pe sectiunea Girklica – Cezsoca (clasa 2-3).

Ziua 6: In aceasta ultima zi de curs, o sa alegem o sectiune de rau care se preteaza cel mai bine cu nivelul de cunostinte atins de voi pe perioada cursului. Sa fie clasa 3, 4 sau 5 … cine stie :).

In fiecare zi de curs o sa avem 2 sesiuni de vaslit pe rau: dimineata – pranz / pauza de masa – siesta / pranz – seara. In fiecare seara o sa avem analiza video pentru fiecare cursant.

Ziua 7: La alegere, puteti sa va intoarceti in Romania sau sa mai aveti o zi de relaxare in care putem sa facem drumetii in frumosii munti din zona, sa vizitam muzee sau sa ne distram la rafting, SUP sau alte activitati pe raul Soca. Daca mai vreti, putem sa avem inca o zi de vaslit in caiace pe Soca :).

Ziua 8: Daca ati ales ca in ziua 7 sa ramaneti in frumoase vale a raului Soca, in aceasta dimineata ne spunem la revedere si cu parere de rau setam GPS-ul cu destinatia “acasa”. Vacanta si aventura s-a sfarsit, dar cunostintele dobandite la acest curs o sa va ofere sansa sa  va organizati multe alte vacante pe raurile din Europa sau de pe alte continente.

Acomodarea pe perioada cursului:

In functie de bugetul vostru puteti sa alegeti intre 2 variante: camping sau pensiune. Zona in care o sa ne aflam pe perioada acestui curs este foarte bine dezvoltata turistic si conditile oferite de campinguri sau pensiuni sunt foarte bune si preturile de inchiriere sunt acceptabile, comparabile cu cele din Romania.

Pentru mai multe detalii legate de posibilitatile de cazare va rugam sa ne contactati.

Echipament curs:

Oferim cele mai bune echipamente posibile pentru acest curs:

-caiace white water Pyranha echipate cu spraydeck de neopren si airbag caiac.

-padele special de white water.

-costum de neopren si incaltaminte de neopren, exact pe masura ta.

-casca de protectie si veste de salvare de mare flotabilitate.

-filmari fullHD cu camera GoPro.

-sesiuni de poze pe perioada cursului cu camera foto water proof.

-transport pe perioada cursului cu Van-ul Green.

Instructori curs:

Instructori cu urmatoarele licente internationale:

-British Canoe Union Whitewater Kayak si BCU Whitewater Safety and Rescue.

-Licenta internationala de salvatori din rauri white water Rescu 3.

- International Rafting Federation.

Pentru acest curs avem minim 2 instructori.

Oferta de pret curs “From Zero to Hero” in Slovenia: 599 Euro/persoana.

Numar maxim participanti in acest program: 8. Numar minim participanti ca acest program sa se realizeze: 6.

PENTRU SEZONUL 2019 GREEN ADVENTURE A INTRODUS POSIBILITATEA SA PLATI IN RATE PENTRU ORICE PROGRAM EXTERN DIN PORTOFOLUIL NOSTRU. VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU DETALII!

In acest pret s-au inclus:

-echipament complet de curs: caiac white water marca Pyranha, padela, spraydeck neopren, airbag caiac, costum de neopren, incaltaminte de neopren, casca si vesta de salvare.

-minim 2 instructori cu licente internationale de white water.

-sesiune teoretica de curs.

-2 sesiuni pe zi pentru practica pe raul Soca.

-filmari cu camera fullHD GoPro si analiza video.

-sesiune de poze cu camera water proof pe toata perioada cursului.

-taxa de vaslit pe raul Soca (noi o sa platim o taxa speciala impusa pentru fiecare caiac care se afla pe raul Soca).

-transfer auto pe perioada de curs.

Ce nu este inclus in pret:

-transportul cu masina personala Bucuresti – Slovenia – Bucuresti sau cu avionul Bucuresti – Italia – Bucuresti.

-mesele si bautura pe perioada acestei vacante.

-activitatile extra-curs din ziua 7 (intrarile la muzee sau activitatile de aventura contractate la fata locului)

La cerere putem sa oferim transportul Bucuresti – Slovenia – Bucuresti la pretul de 100 Euro/persoana. Oferta de transport este valabila doar pentru 4 persoane.

Tot la cerere putem sa oferim preluarea de la aeroportul din Italia si transportul pana in Slovenia (venire / plecare) pentru tariful de 30 Euro/persoana.

Mancarea este la acelasi nivel de pret ca si in restaurantele din Romania sau chiar mai ieftina in magazine, pentru cine doreste sa-si gateasca. Sa nu mai spunem ca suntem foarte aproape de Italia si putem sa ne bucuram de delicioasa “cucina italiana” in orice seara in care dorim sa ne delectam cu pizza sau paste.

BONUS LA ACEST PROGRAM: Green Adventure ofera pentru fiecare persoana inscrisa o tura de rafting gratis pe raul Buzau pe toata durata sezonului 2019 (valoare bonus 50 Euro)!

DACA IN PERIOADA DECEMBRIE 2018 – IANUARIE 2019 FACI REZERVARE FERMA CU PLATA UNUI AVANS DE MINIM 30% AI O REDUCERE DE 10% DIN PRETUL ACESTUI PROGRAM!!!!! Diferenta de plata se poate face pana la data plecarii in aceasta vacanta (poti sa achiti esalonat sau toata diferenta odata).

Important: avem disponibile doar 4 locuri cu tarif de early booking! Daca vrei sa beneficiezi de reducerea de 10% noi te sfatuim sa te grabesti :)

Experienta ceruta: Nu este necesara experienta anterioara. Toate programele Green Adventure sunt structurate ca sa fie accesibile oricui, fara sa fie nevoie de o conditie fizica sau cunostinte speciale.

Rezerva-ti un loc prin plata unui avans si nu uita ca locurile sunt limitate! Asteptam mesajele tale la adresa office@greenadventure.ro sau la telefon 0799.990.111.

Daca vrei sa fii la curent cu evenimentele si cursurile de caiac pe ape repezi pe care le vom organiza in viitorul apropiat, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!Activitati care au loc la eveniment

Curs caiac white water

White water suna asa cum si este: o spuma facuta de caderea ei si lupta continua cu malurile ce o indreapta spre locuri nebanuite. In timp ce apa serpuieste printre stancile unui canion si maluri strajuite de copaci cu radacini impunatoare, caiacul tau special ce parca face corp comun cu ea iti dezvaluie peisaje pe care nu le vei putea vreodata admira decat de acolo: soarele ce isi croieste drum printre ramuri, caderea lina a frunzelor toamna in ... afla mai mult

Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter


Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap