GreenAdventure

Vrei sa afli cand si unde se organizeaza cele mai tari aventuri?

Alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE si hai sa ne distram!

O data pe saptamana o sa te anuntam despre programele si vacantele Green Adventure. Va multumim ca ati ales sa va conectati cu noi!

Vacante


Acasa  »  vacante  »  pagina  » 2


Va doriti o aventura pe cinste? Va doriti sa nu pierdeti timpul cu organizarea si sa aveti o paleta larga de optiuni? Echipa noastra are experienta necesara sa va organizeze cele mai reusite “AVENTURI VERZI”. Cu siguranta va vom surprinde cu cele mai interesante activitati si veti simti oriunde vom merge magia locului vizitat fiindca veti avea ocazia sa incercati bucatele gustoase pregatite de localnici in popasuri bine alese. Vom imbina peisajele spectaculoase cu atmosfera calda data de cei care ne vor fi prieteni in aventura noastra si ne vor impartasi experienta de viata si povesti ale locurilor.
 

Lawrence al Arabiei in Iordania

Lawrence alArabiei. Poate ai citit cartea. Poate ai vazut filmul. Sau poate nu ai citit si nici nu ai vazut filmul :). Dar daca tot suntem la capitolul carti, va invitam sa cititi si “Nisipurile arabe” scrisa de Wilfred Thesiger. De ce va facem aceasta invitatie? Deoarece ne usureaza munca de promovare a celui mai nou program de Vacanta Green Adventure :). Mai exact “Jordan Adventure 2019”. Pentru luna octombrie ... afla mai mult

Perioada: 19 - 26 octombrie 2019

« Prima pagina 1 2 Ultima pagina »Inapoi

Acasa Activitati Calendar ture Team building Vacante active Cursuri Galerii Articole Contact

© Green adventure
Sitemap