Din pasiune pentru Autobuzul de Munte

Pasii te pot purta pe trasee frumoase, dar cu cat durata si dificultatea creste, cu atat este mai indicat sa ai alaturi un ghid montan autorizat. Si noi avem ghizi cu aceste certificari, ce te vor insoti cu drag in programele organizate de noi.

Si totusi o sa vrem sa facem lucrurile putin diferit. Avem skills ceva mai bune, nu doar sa mergem pe munte! Sunt locuri minunate unde se poate face canyoning. In altele se poate face catarare la stanca (este o senzatia unica!). Si in unele si mai faine, va invitam sa va dati in „leagan”! Pendul ii spunem noi, iar senzatia este de 100 de ori mai faina!

Certificari Ghizi

Ne perfectionam continuu astfel incat sa va oferim conditii maxime de siguranta si ghizi montani autorizati, gata sa va ghideze pasii spre cele mai frumoase drumetii montane.

 

Echipamentele Noastre

Folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA. Echipamentele pe care le folosim pentru rapel, catarare, pendul si orice alte activitati din programele Green din zonele montane sunt noi si de cea mai buna calitate. Siguranta este pe primul loc, chiar si pe o simpla carare de munte, unde (teoretic) nu are ce sa se intample.  
Cat despre echipamentul personal, vezi mai multe detalii de ce ai nevoie la fiecare eveniment in parte.

<< Inapoi la pagina anterioara