Din pasiune pentru River Tubing

Descopera un maraton al iubitorilor de adrenalina la River Tubing! Suntem singura companie din Romania care ofera aceasta activitate inedita. River Tubing se preteaza pe rauri usoare de white water sau de ce nu, la o petrecere privata pe lacuri sau pe mare.

Chiar daca ti se pare solitar comparativ cu raftingul, de fapt vom fi o echipa cot la cot si vom simti senzatiile cu atat mai intense cu cat suntem atat de aproape de apa. Traseele vor fi alese special, si vom fi asteptati la linia de finish intocmai ca la un maraton al iubitorilor de adrenalina.

Aceasta activitate se poate combina foarte bine cu o tura de rafting sau caiac-canoe.  

Certificari Ghizi

Ne perfectionam continuu astfel incat sa va oferim conditii maxime de siguranta si ghizi excelent pregatiti.  Echipa noastra are urmatoarele certificari specifice activitatilor pe apa: 

  • World Rafting Federation (certificari de ghizi pentru activitatea de rafting) 
  • International Rafting Federation (certificari de ghizi pentru activitatea de rafting) 
  • British Canoe White Water Rescue & Safety (standard pentru salvari din rauri montane)
  • Rescue 3 (standard international pentru salvari din rauri montane)
  • British Canoe Sea & White Water Kayak (certificarea de ghizi pentru activitatea de caiac) 

Echipamentele Noastre

Pentru River Tubing: folosim colace speciale de la cel mai mare producator de astfel de echipament (Tube Pro Canada), veste de salvare cu o flotabilitate mult mai inalta decat cele obisnuite si casti speciale de protectie. In caz de activitati in sezonul rece, oferim si echipament corespunzator pentru protectie termica (costum neopren, incaltaminte neopren). 

<< Inapoi la pagina anterioara