Din pasiune pentru Snow Tubing si Air Board

Iubitorii derdelusului vor atinge noi cote de adrenalina in colacele special concepute pentru un sport de aventura! Toate bucuriile copilariei vor fi retraite pe partiile croite de noi in zone neumblate, trenulete de colace ce strabat cu chiote partia pana departe pe platou…nimic nu e mai alunecos ca un astfel de dispozitiv special conceput sa-ti ofere senzatii maxime pe partie. Si iar si iar de dimineata si pana seara si uneori chiar si la lumina lunii ce aprinde pe partie miliardele de cristale ale pulberii de zapada aruncata cu viteza de noi, cei care ne bucuram de fiecare clipa din weekendurile sau vacantele atat de mult asteptate.

Descopera Snow Tubingul si Airboard alaturi de Green Adventure! 

Certificari Ghizi

Ne perfectionam continuu astfel incat sa va oferim conditii maxime de siguranta si ghizi excelent pregatiti.  Alaturi de certificarile pe care el avem pentru sporturile pe apa, avem in echipa si ghizi montani acreditati, dar si instructori de ski. 

Echipamentele noastre

Folosim colace speciale de la cel mai mare producator de astfel de echipament (Tube Pro Canada), sanii gonflabile marca Airboard (Elvetia) si echipamament de protectie (casti). 

Echipamentele noastre sunt dintre cele mai bune si le mentinem constant ca si „de ultima generatie”. Investim constant in echipamente noi, pentru siguranta si confortul vostru si al nostru. 

Echipament personal: imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice. 

EVENIMENTE TRECUTE

Vf. Ciucas, rachete de zapada si snowtubing

Ski, snow tubing, drumetii, piscina, ciubar si party de Dragobete la Toplita

<< Inapoi la pagina anterioara