Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Povestea Apelor în Bulgaria: Călătorie în caiace pe râul Rositsa și lacul Stamboliysky

5.0

Vâslește în spectacolul naturii: Experiența ta de caiac în Bulgaria!

Descoperă aventura supremă în Bulgaria, pe râul Rositsa și lacul Stamboliysky! Cu trasee pitorești ce traversează faleze stâncoase spectaculoase, programul nostru de caiac te așteaptă pentru o experiență unică. Fie că ești începător sau avansat, echipamentele noastre premium și ghizii brevetați British Canoeing garantează siguranța și distracția ta maximă. Vino să vâslești pe apele cristaline ale Bulgariei și să te bucuri de peisajele de vis. Rezervă acum locul tău într-o aventură de neuitat!

Locație

Sevlievo, Bulgaria

Echipamente

Caiace "sit in" premium fabricate de cei mai renumiți producători: P&H Custom Sea Kayak, Prijon și Aquarius

Durată / Lungime traseu

Durata programului este aproximație de 4 ore. Traseul are o lungime de 13 km.

Perioadă

28 Aprilie 2024

Grup

Maxim 14 pers

Dificultate

Medie

249 RON(adult)
149 RON(copil) Vârstă 7 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiati international British Canoeing.

Caiace

Caiace model "sit in" de 1 sau 2 persoane.

Echipamente de caiac

Echipament complet pentru fiecare participant: veste de salvare ergonomice, padele caiac și spraydeck (fustă caiac).

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Dacă dorești să calătorești cu microbuzul nostru din București, bifează și achită serviciul de transport la înscriere.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Accesul la destinație

Transportul pâna în localitatea Sevlievo, Bulgaria, se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Taxa de transport este de 140 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să bifeazi și să achiți serviciul de transport la înscriere.

Întrebări frecvente

Despre echipamentele folosite în acest program:
Explorați apele cu cea mai bună echipare! Utilizăm caiace “sit in” de la P&H Custom Sea Kayak, Aquarius și Prijon, renumite pentru stabilitatea și manevrabilitatea lor excepțională. Indiferent de experiența dvs., veți simți controlul și confortul, fie că alegeți un caiac simplu sau dublu. Echipamentul nostru este perfect adaptat pentru aventurieri solo, cupluri sau familii cu copii mici.

Siguranță 100%:
Siguranța dvs. este prioritatea noastră! Experiența ghizilor noștri, alături de veste de salvare cu flotabilitate ridicată și design ergonomic, garantează o experiență sigură și confortabilă. Nu lăsăm nimic la întâmplare când vine vorba de protecția dvs. pe apă.

Cum trebuie să mă îmbrac?
Îmbrăcămintea adecvată este cheia unei experiențe plăcute. Primăvara/toamna, vă recomandăm pantaloni impermeabili și un fâș impermeabil. Vara, optați pentru un tricou UV cu mâneci lungi și pantaloni poliester, alături de o pălărie și cremă împotriva insectelor. Pentru caiac, sandalele sunt ideale, iar haine de schimb vă vor fi utile după program.

Gustări energetice:
Nu uitați să aduceți gustări energetice cum ar fi batoanele proteice sau ciocolata pentru a vă menține energia pe parcursul aventurii.

Trebuie să știu să înot?
Deși suntem pe apă, nu este necesar să știți să înotați. Vă veți purta permanent vesta de salvare, care vă oferă flotabilitate și siguranță sporită, chiar și dacă nu sunteți un înotător experimentat.

Vârsta minimă de participare:
Această aventură este potrivită pentru exploratori de toate vârstele, începând cu 7 ani, atât timp cât sunt însoțiți de un adult.

Am nevoie de experiență pentru a participa în acest program?
Aventura noastră este deschisă tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Tot ce aveți nevoie este entuziasm pentru aventură și distracție!

Trebuie să am buletinul la mine pentru participarea la programul de caiac din Bulgaria?

Da, este esențial ca toți participanții să poarte asupra lor un document de identitate valid, precum buletinul, pe durata întregului program. Având în vedere că aventura noastră se desfășoară într-o țară străină, este important să avem documentele de identitate pentru a respecta reglementările locale și a evita orice neplăceri legate de verificările autorităților. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Itinerariu

Aventură pe Apă în Inima Bulgariei: Descoperă Frumusețea Neexplorată a Râului Rositsa și a Lacului Stamboliysky

Începeți ziua cu spirit de aventură și alăturați-vă nouă într-o excursie de neuitat în caiace pe râul Rositsa, începând cu plecarea din București la ora 06:30. La ora 11:00, ne întâlnim pe malul râului, în pitorescul decor al localității Sevlievo, Bulgaria – punctul de start al aventurii noastre pe apă.

Această experiență începe cu un instructaj complet, oferit de echipa noastră de ghizi profesioniști, licențiați internațional de British Canoeing, garantându-vă o călătorie sigură și informativă. Apoi, ne lansăm în apele limpezi ale râului Rositsa, pregătiți să explorăm aproximativ 10 km de peisaje sălbatice, dominante de faleze stâncoase și priveliști de neuitat. Călătoria este ușurată de un curent blând, perfect pentru toate nivelurile de experiență, de la începători până la caiaciști avansați.

Pe parcurs, ne vom opri pentru pauze de socializare și un prânz tip picnic, savurând mâncărurile pregătite individual, într-un cadru natural deosebit. Ultimele 3 km ne vor purta pe apele liniștite ale lacului Stamboliysky, unde ne vom bucura de noi peisaje și experiențe de vaslit.

După aproximativ 5 ore de aventură pe apă, traseul nostru se încheie, și ne îndreptăm înapoi spre România. Pe drum putem să alegem să ne oprim la un restaurant bulgăresc tradițional pentru a ne completa experiența cu o notă culinară autentică.

Acest program nu este doar o excursie, ci o aventură memorabilă, care vă va îmbogăți cu peisaje naturale impresionante, adrenalină și amintiri de neuitat. Rezervați acum locul în această călătorie extraordinară și lăsați-vă purtați de valurile aventurii!

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

Certificări Green Adventure