Vacante externe sezon 2024 la pret redus. Înscrie-te acum!

Caiac pe râul Neajlov

Aventură pe râul Neajlov din caiace

La doar 30 de km de Bucuresti, adica punctul de start al expeditiei noastre, lansam caiacele la apa si ceea ce o sa urmeze o sa ne duca cu gandul la expeditie in jungla Amazonului. Raul Neajlov o sa ne poarte prin padure, printre copaci cazuti care par sa ne tina calea, salcii care se lasa pana aproape de apa, libelule mii si mii, colorate si dornice de joaca, flori, pasaje de trecere mai rapide, locuri de plaja si baie.

Locație

Singureni, jud. Giurgiu

Caiac

O adevarata expediție în caiace pe râul Neajlov.

Durată

Cu aproximație 6 ore.

Perioadă

17 Septembrie

Grup

Maxim 20 pers

Dificultate

Medie

220 RON(adult)
180 RON(copil) Vârstă 4 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiati international British Canoe.

Caiace

Caiace de 1 sau 2 persoane (caiacele folosite sunt perfecte pentru persoanele fără experiență, dar și pentru cei cu experiență, aflați în căutarea distracției și a aventurii).

Echipamente de caiac

Echipament complet de caiac pentru fiecare participant: veste de salvare ergonomice si padele caiac.

Picnic

O mica gustare oferita cu mare drag.

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Album foto digital.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu van-ul Green Adventure, în regim car sharing. Contactează-ne pentru detalii.

Hidratare

Bautura pe toata perioada programului.

Accesul la destinație

La doar 30 de km de Bucuresti gasim localitatea Singureni, adica punctul de start al expeditiei noastre. Transportul pana la punctul de intalnire nu este inclus in program. Dar daca nu ai mijloc de transport personal, te rog sa ne anunti si te ajutam noi cu acest serviciu.

Întrebări frecvente

1. Despre echipamentele folosite in acest program:

Folosim cele stabile si comode caiace – marca Feel Free (Noua Zeelanda).
Aceste caiace sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar si persoanelor fara experienta, o stabilitate si directie senzationala.
Gama de caiace “sit on top” sunt mult mai potrivite pentru acest program, deoarece ofera un echilibru mult mai bun caiacistului, nu se umple cu apa in caz de rasturnare si ofera o platforma perfecta pentru sariturile in apa si sesiunile de inot din placere.

Sunt perfecte pentru persoanele fara experienta sau familile cu copii! Avem caiace tip single (o persoana) si caiace duble (2 persoane + un loc special care acomodeaza un copil mic, de maxim 4 ani).

2. Siguranta 100%

Este data de experienta ghizilor si vestele de salvare cu flotabilitate mare si design ergonomic (nu va jeneaza la vaslit).

3. Ce echipamente am nevoie sa iau la mine?

Noi iti recomandam sa te echipezi cu un tricou de lycra UV preferabil cu maneci lungi, pantaloni de sala poliester (nu de bumbac), sapca (palarie) si o crema improtriva insectelor. In acest fel esti protejat de soare si tii la departare micile insecte.

La final de program sa aveti haine de schimb (o sa te uzi sau o sa fii udat in timpul programului).

Pentru protejarea vestelor de salvare, folosirea cremelor cu protectie UV este interzisa. Recomandam echipamentul din material lycra cu protectie UV.

4. Hidratare si gustari energetice

Va recomandam sa aveti cu voi o sticla apa 2 litri si gustari energetice (batoane proteice sau ciocolata).

5. Trebuie sa stiu sa inot?

Cu toate ca o sa participi la o activitate nautica, regulamentul Green Adventure prevede purtarea vestei de salvare pe tot parcursul de program. Acestea iti ofera o flotabilitate mare chiar si in cazul in care nu stii sa inoti.

6. Varsta minima de participare

Acest traseu se potriveste si pentru copii cu varsta minima de 4 ani (insotiti de parinti).

7. Am nevoie de experienta ca sa particip in acest program?

Nu! Oricine poate participa atata timp cat are chef de aventura si distractie.

Itinerariu

Detalii organizatorice

Locul de intalnire: in localitatea Singureni (jud. Giurgiu), la doar 30 km de Bucuresti. Ora de intalnire este 10:00 AM.

Descriere traseu

Pe parcursul acestui traseu, o sa ne bucuram de o adevarata expeditie pe raul Neajlov si de peisajele minunate oferite de o natura cu adevarat salbatica.

Dar cum in orice expeditie este nevoie de pauza si relaxare, o sa facem pauze, o sa ne bucuram de distractie si la finalul traseului, de rasfatul unui picnic oferit de organizatori.

Informare: in functie de conditiile meteo traseul de caiac se poate modifica din considerente de siguranta.

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

RoxanaLupu333

Wonderful exploring day - kayak on Neajlov River with Green Adventure Team!

Jul 2022

It was an amazing one day trip, with kayak on Neajlov River, discovering the wonderful nature and exploring your abilities, at the same time!
Green Adventure Team was fun to be with, helpful and most important of all, professional. We enjoyed the beauty river has to offer while being autonomous, everyone with his own caiac (and some others with caiac accomodating 2 persons).
It was relaxing and adventurous at the same time and definitely we are interested in other programs that Green Adventure has to offer!

luciana222016

3rd time with Green Adventure, wonderful time

Jul 2022

I was with them a few days ago. kayak on Neajlov river near Bucharest. it was an wonderful adventure, the Green Adventure team was well prepared and there every time people need them. Thanx Alex for great moments!

CLAUDIU2013

Great experience - Kayak on Neajlov river

Aug 2022

I strongly recommend Green Adventure for everybody who loves nature, adventure, adrenaline and fun. We were on a 12 km kayak adventure on Neajlov river. The organization was very good, even (or especially) for beginners like us. Congratulations for our guide Catalin, who did everything for us to feel safe and to enjoy every moment.

Certificări Green Adventure