Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

AquaVenture în Caiace pe Râul Neajlov: Safari pe Apă

Aventura în Caiace pe Râul Neajlov: Aproape o Expediția ce Rivalizează cu Jungla Amazonului!

Descoperiți o oază de aventură pe cel mai captivant traseu de caiace la doar 30 de km de București! Expediția noastră pe râul Neajlov, de la Singureni la Crânguri, este o invitație într-un peisaj ce amintește de jungla Amazonului. Lansând caiacele pe apă, veți naviga prin păduri virgine, printre copaci căzuți care par să ne țină calea, salcii ce se înclină grațios spre apă, libelule jucăușe și flori sălbatice. Vă așteaptă zone de curent accelerat, plaje izolate pentru baie și momente de liniște, într-un decor spectaculos. Echipați cu tot ce aveți nevoie pentru siguranță și confort, caiace “sit on top” de 1 sau 2 persoane, veste de salvare ergonomice, padel și ghizi profesioniști certificați internațional British Canoeing, această aventură este accesibilă chiar și pentru începători absoluți. Rezervați acum pentru o evadare autentică în natură, aproape de casa dumneavoastră!

Locație

Singureni, jud. Giurgiu

Caiac

O adevarata expediție în caiace pe râul Neajlov

Durată

Cu aproximație 6 ore

Perioadă

Program momentan inactiv

Grup

Maxim 18 persoane

Dificultate

Medie

219 RON(adult)
99 RON(copil) Vârstă 4 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiati international British Canoeing.

Caiace

Caiace de 1 sau 2 persoane (caiacele folosite sunt perfecte pentru persoanele fără experiență, dar și pentru cei cu experiență, aflați în căutarea distracției și a aventurii).

Echipamente de caiac

Echipament complet de caiac pentru fiecare participant: veste de salvare ergonomice si padele caiac.

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Dacă dorești să calătorești cu microbuzul nostru din București, bifează și achită serviciul de transport la înscriere.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Accesul la destinație

Transportul pâna la Singureni, jud. Giurgiu, se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Taxa de transport este de 50 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să bifeazi și să achiți serviciul de transport la înscriere.

Întrebări frecvente

Echipamentele Noastre: Stabilitate și Confort Maxim

La Green Adventure, ne mândrim cu utilizarea caiacelor marca Feel Free din Noua Zeelandă, renumite pentru stabilitatea și confortul lor excepțional. Concepute pentru a face față chiar și celor mai neexperimentați caiaciști, aceste caiace „sit on top” asigură o experiență de neegalat pe apă, oferind stabilitate, direcție ușoară și o capacitate remarcabilă de a nu se umple cu apă în cazul răsturnărilor. Cu opțiuni pentru o persoană sau două persoane plus un loc suplimentar pentru un copil de până la 7 ani, sunt ideale pentru aventurieri de toate vârstele.

Siguranța: Prioritatea Noastră

Siguranța dvs. este garantată de experiența ghizilor noștri și de veste de salvare cu flotabilitate mare și design ergonomic, care asigură confort maxim și libertate de mișcare în timpul vaslitului.

Ce să aduci? Lista Esențială de Echipament

Recomandăm echipamentul de protecție solară, inclusiv tricouri UV cu mâneci lungi din lycra, pantaloni din poliester (nu bumbac), o șapcă sau pălărie, și un repelent pentru insecte. Aceasta combinație vă protejează de soare și ține la distanță insectele. Nu uitați de haine de schimb pentru sfârșitul aventurii.

Atenție: Pentru a proteja veste de salvare, utilizarea cremelor solare este descurajată; optați pentru echipament din lycra cu protecție UV.

Hidratarea și Gustările Energetice

Asigurați-vă că aveți cu voi cel puțin 2 litri de apă și gustări energetice, cum ar fi batoane proteice sau ciocolată, pentru a vă menține energia pe tot parcursul aventurii.

Este necesar să știu să înot?

Deși veți participa la o activitate pe apă, veste noastre de salvare cu flotabilitate mare vă vor asigura siguranța, chiar dacă nu știți să înotați.

Varsta Minimă de Participare

Aventura noastră este deschisă și pentru copiii de la 4 ani în sus, cât timp sunt însoțiți de părinți.

Experiența: Nu este Necesară

Indiferent de experiența dvs. anterioară, toți cei dornici de aventură și distracție sunt bineveniți să se alăture acestei expediții. Noi vă asigurăm că veți avea parte de o aventură memorabilă pe întreg traseul de caiac.

Itinerariu

Eco-Aventura în caiace pe râul Neajlov: De la Singureni la Crânguri, Povestea unei Explozii de Verde!

Plecare spre Aventură: Ziua noastră de explorare începe devreme, cu plecarea din București la ora 08:30, pentru a ajunge la Singureni, jud. Giurgiu, locul nostru de întâlnire, la ora 10:00. Aici, este locul de start pentru aventura noastră pe râul Neajlov.

Pregătire și Instruire: Înainte de a lansa caiacele pe apă, vom avea grijă să transferăm mașinile personale la Crânguri, punctul final al traseului nostru. Apoi, sub îndrumarea atentă a echipei noastre de ghizi licențiați internațional de către British Canoeing, participanții vor primi un instructaj complet pentru a asigura o aventură plină de distracție, dar și în siguranță.

Lansarea în Aventură: Cu caiacele gata de acțiune, ne vom lansa în apele cristaline ale râului Neajlov, începând traversarea unei păduri sălbatice străbătută de apele limpezi. Aventura ne va purta prin decoruri naturale de neuitat, de la copacii căzuți în apă până la libelulele colorate și florile vibrante de pe mal.

Sub Umbra Pădurii: Chiar și sub soarele torid, vom găsi adăpost și răcoare sub umbra densă a pădurii, care ne va însoți pe aproape întreg traseul. Vom face pauze pe plaje sălbatice și ne vom relaxa în zonele de iarbă verde, lăsându-ne îmbrățișați de natură.

Pauze și Relaxare: Traseul ne va invita la relaxare pe malurile însorite sau pe plajele ascunse, unde ne vom putea răcori și bucura de momente de liniște și pace, departe de forfota cotidiană.

Sfârșitul Aventurii: Traseul nostru serpuiește prin peisaje idilice, de la pajiști verzi unde animalele sălbatice pot fi văzute adesea la adăpat, până la zone unde natura se desfășoară în toată splendoarea sa. După aproximativ 4 ore de vaslit într-un ritm lejer, aventura noastră se va încheia la Crânguri, unde ne vor aștepta amintiri minunate și senzații de neuitat.

Aventura te Așteaptă: Pregătește-te să trăiești o experiență unică pe râul Neajlov, unde fiecare vâslă băgată în apă te aduce mai aproape de comori naturale nemaivăzute și momente de pură bucurie în inima naturii. Alătură-te nouă și lasă-te purtat de aventură!

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

RoxanaLupu333

Wonderful exploring day - kayak on Neajlov River with Green Adventure Team!

Jul 2022

It was an amazing one day trip, with kayak on Neajlov River, discovering the wonderful nature and exploring your abilities, at the same time!
Green Adventure Team was fun to be with, helpful and most important of all, professional. We enjoyed the beauty river has to offer while being autonomous, everyone with his own caiac (and some others with caiac accomodating 2 persons).
It was relaxing and adventurous at the same time and definitely we are interested in other programs that Green Adventure has to offer!

luciana222016

3rd time with Green Adventure, wonderful time

Jul 2022

I was with them a few days ago. kayak on Neajlov river near Bucharest. it was an wonderful adventure, the Green Adventure team was well prepared and there every time people need them. Thanx Alex for great moments!

CLAUDIU2013

Great experience - Kayak on Neajlov river

Aug 2022

I strongly recommend Green Adventure for everybody who loves nature, adventure, adrenaline and fun. We were on a 12 km kayak adventure on Neajlov river. The organization was very good, even (or especially) for beginners like us. Congratulations for our guide Catalin, who did everything for us to feel safe and to enjoy every moment.

Certificări Green Adventure