Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

AquaTrek în Bulgaria: Caiac Yantra și Canyoning Emen

Un Weekend de Explorare și Relaxare: Caiac și Canyoning în Bulgaria

Căutați o escapadă plină de experiențe inedite la doar câteva ore de București? În inima naturii Bulgare, vă oferim un weekend unic de aventură. Bucurați-vă de o experiență de neuitat făcând caiac pe pitorescul râu Yantra și explorând frumusețile ascunse ale canionului Emen. Ghizii noștri, brevetați international, garantează nu doar siguranță, ci și o aventură memorabilă. Alăturați-vă nouă pentru mai mult decât o simplă călătorie – o poveste captivantă de aventură și explorare!

Locație

Zona Veliko Tarnovo, Bulgaria

Caiac

Explorează sălbăticia și impunătorii pereti de stâncă de-a lungul râului Yantra

Canyoning

Program de canyoning în canionul Emen, o experiență exclusivă într-un decor sălbatic și autentic

Durată

2 zile

Perioadă

Program momentan inactiv

Grup

Maxim 15 pers

Dificultate

Medie

499 RON(adult)
399 RON(copil) Vârstă 7 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiați internațional British Canoe (pentru activitatea de caiac) și IcoPro (pentru activitatea de canyoning).

Caiace

Caiace model "sit in" de 1 sau 2 persoane.

Echipamente de canyoning

Echipament complet pentru fiecare participant: corzi speciale de canyoning, hamuri cu protecție, sisteme de rapel și asigurare în conformitate cu normele IcoPro și UIAA și cască de protecție pentru un plus la partea de siguranță. Oferim pentru fiecare participant saci speciali de canyoning și butoaie etanșe în care vă puteți depozita recipientul de hidratare, gustări energetice și haine de schimb.

Costume de neopren

Confortul termic este asigurat de costumul de neopren, iar casca de protecție aduce un plus la partea de siguranță.

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul România - Bulgaria se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu van-ul Green Adventure, în regim car sharing. Contactează-ne pentru detalii.

Cazare

Cazarea se poate face la pensiunile locale, camping sau off camping. Oferim consiliere pentru alegerea cazării dorită de tine.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Accesul la destinație

Transportul pâna în Bulgaria, se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Taxa de transport este de 150 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să transmiți solicitarea de transport la înscrierea în acest program.

Întrebări frecvente

Am nevoie de experiență pentru a participa în acest program?
Nu, programul nostru este deschis pentru toți aventurierii, indiferent de experiență. Ghizii noștri calificați vă vor oferi suportul necesar, asigurându-vă o experiență plăcută și memorabilă.

Ce echipamente folosim în acest program?
Oferim echipament de top pentru caiac și canyoning, adaptat pentru confort și siguranță. Utilizăm caiace model “sit in” de la producători renumiți (P&H Custom Sea Kayak, Aquarius și Prijon) și echipament de canyoning conform normelor ICoPro și UIAA, pentru o experiență autentică.

Ce ar trebui să includ în bagajul personal?
Haine adecvate condiților meteo anunțate pentru perioada acestui program. Pentru activitatea de caiac iți recomandam: pentru sezonul primăvara/toamna, vă recomandăm pantaloni impermeabili și un fâș impermeabil. Vara, optați pentru un tricou UV cu mâneci lungi și pantaloni poliester, alături de o pălărie și cremă împotriva insectelor. Pentru caiac, sandalele sunt ideale, iar haine de schimb vă vor fi utile după program.
Pentru activitatea de canyoning ai nevoie de costumul de baie, un prosop și pentru protecția palmelor tale, mănuși speciale pentru rapel sau mănuși de bicicletă.

Care este vârsta minimă de participare?
Programul este accesibil copiilor cu vârsta de minim 7 ani, însoțiți de părinți.

Unde pot să mă cazez în Bulgaria?
Recomandăm locațiile de cazare din Arbanasi și oferim asistență la alegerea locației perfecte.

Este necesar să știu să înot?
Abilitățile de înot sunt utile, dar nu obligatorii. Vestele de salvare și costumele de neopren asigură flotabilitate.

Echipamentul de neopren este dezinfectat?
Costumele de neopren și restul echipamentelor sunt dezinfectate riguros după fiecare utilizare, garantând siguranță igienică totală.

O să îmi fie frig la canyoning în costum de neopren?
Costumele de neopren mențin temperatura corpului, asigurând confort termic chiar și atunci când sunt ude.

Ce ar trebui să port sub costumul de neopren?
Recomandăm costum de baie din poliester, care se usucă rapid și nu reține frigul.

Voi face rapel în programul de canyoning?
Da, veți învăța tehnici de rapel de la profesioniști, urmând standardele IcoPro pentru o experiență completă de canyoning.

Ce distinge un program de canyoning marca Green Adventure?
Autonomia în sesiunile de rapel sub îndrumarea ghizilor noștri ICoPro vă va oferi o experiență captivantă și personală.

Cum păstrez hainele personale uscate?
Fiecare participant primește un rucsac special de canyoning și un recipient etanș pentru depozitarea hainelor de schimb.

Echipamentele de canyoning sunt diferite de cele de alpinism?
Da, folosim echipamente speciale pentru canyoning, diferite de cele de alpinism, pentru maximă siguranță și confort.

Itinerariu

Ziua 1 - Aventura debutează cu programul de caiace pe râul Yantra

Pornește într-o aventură memorabilă cu plecare la 07:00 din București, alăturându-te ghizilor noștri experimentați. Dacă optezi pentru comoditatea van-ului nostru, te vei bucura de o călătorie confortabilă spre destinație. Alternativ, dacă preferi să conduci propria mașină, ne vom întâlni la ora 10:00 la punctul stabilit.

Ziua ta va fi plină de aventură și frumuseți naturale navigând în caiace pe râul Yantra, înconjurați de faleze stâncoase și peisaje istorice. Această călătorie nu este doar o simplă experiență de caiac, ci o incursiune în inima naturii, unde vei descoperi peisaje spectaculoase, faleze impresionante și misterele ascunse în pesteri.

Ziua se va încheia cu o seară de neuitat în pitorescul sat Arbanasi, unde te vei răsfăța cu o cină delicioasă, specific locală, într-una dintre cele mai renumite restaurante ale zonei. Alege între confortul unei cazări tradiționale în Arbanasi sau experiența unică a unei nopți sub cerul înstelat, camping în apropierea canionului Emen, unde poveștile și râsetele în jurul focului de tabără vor întregi o zi perfectă.

Notă: Traseul de caiac poate varia în funcție de condițiile meteo pentru siguranța dumneavoastră.

Ziua 2 - Experința unică oferită de programul Canyoning în Canionul Emen

Pregătiți-vă pentru o zi plină de aventură și descoperiri uluitoare! Dimineața, echipați cu cele mai sigure și moderne echipamente de canyoning, ne vom reuni pentru o fotografie de grup memorabilă, după care ne vom îndrepta cu entuziasm spre canionul Emen.

Aventura noastră va continua într-un peisaj de basm, rar explorat, unde veți simți adrenalină pură pe măsură ce apa serpuiește prin stâncile abrupte și cascadele spectaculoase. Prin rapel, sărituri în bazinele naturale și explorări în inima canionului, veți trăi emoții intense și veți experimenta frumusețea sălbatică în cea mai pură formă.

După aproximativ 4-5 ore de aventură, veți avea ocazia să savurați fiecare moment, în timp ce suntem înconjurați de natura uimitoare. Și pentru cei care doresc să continue aventura, oferim o opțiune suplimentară: explorarea unei peșteri misterioase din zonă, unde puteți admira colonii fascinante de lilieci.

Vă informăm că programul de canyoning poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice, pentru a vă asigura cea mai sigură și plăcută experiență.

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

Certificări Green Adventure