Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Caiac pe Râul Argeș - Odiseea Apelor Line

Descoperiți Magia Vâslitului în Caiace pe Râul Argeș cu Green Adventure!

Evadați la doar 30 km de București pe râul Argeș și în Delta Argeș, unde Green Adventure transformă vaslitul într-o experiență de neuitat. Alunecați pe apele liniștite, înconjurați de frumusețea sălbatică a naturii, cu echipamente de caiac premium de la P&H Custom Sea Kayak, Aquarius și Prijon. Descoperiți plăcerea vâslitului in caiace premium “sit in” alături ghizi profesioniști, brevetați internațional de British Canoeing, care vă asigură siguranță și o aventură de neegalat.
Rezervați acum pentru a vă bucura de splendoarea vâslitului în stil și confort!

Locație

Grădinari, jud. Giurgiu

Echipamente

Caiace "sit in" premium fabricate de cei mai renumiți producători: P&H Custom Sea Kayak

Durată / Lungime traseu

Durata programului este aproximație 4-5 ore. Traseul are o lungime de 13 km.

Perioadă

Program momentan inactiv

Grup

Maxim 14 pers

Dificultate

Medie

199 RON(adult)
99 RON(copil) Vârstă 4 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiati international British Canoeing.

Caiace

Caiace model "sit in" de 1 sau 2 persoane.

Echipamente de caiac

Echipament complet pentru fiecare participant: veste de salvare ergonomice, padele caiac și spraydeck (fustă caiac).

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Dacă dorești să calătorești cu microbuzul nostru din București, bifează și achită serviciul de transport la înscriere.

Accesul la destinație

Transportul pâna la Grădinari, jud Giurgiu, se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure din București, în regim car sharing. Taxa de transport este de 50 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să bifeazi și să achiți serviciul de transport la înscriere.

Întrebări frecvente

Despre echipamentele folosite în acest program:
Explorați apele cu cea mai bună echipare! Utilizăm caiace “sit in” de la P&H Custom Sea Kayak, Aquarius și Prijon, renumite pentru stabilitatea și manevrabilitatea lor excepțională. Indiferent de experiența dvs., veți simți controlul și confortul, fie că alegeți un caiac simplu sau dublu. Echipamentul nostru este perfect adaptat pentru aventurieri solo, cupluri sau familii cu copii mici.

Siguranță 100%:
Siguranța dvs. este prioritatea noastră! Experiența ghizilor noștri, alături de veste de salvare cu flotabilitate ridicată și design ergonomic, garantează o experiență sigură și confortabilă. Nu lăsăm nimic la întâmplare când vine vorba de protecția dvs. pe apă.

Cum trebuie să mă îmbrac?
Îmbrăcămintea adecvată este cheia unei experiențe plăcute. Primăvara/toamna, vă recomandăm pantaloni impermeabili și un fâș impermeabil. Vara, optați pentru un tricou UV cu mâneci lungi și pantaloni poliester, alături de o pălărie și cremă împotriva insectelor. Pentru caiac, sandalele sunt ideale, iar haine de schimb vă vor fi utile după program.

Gustări energetice:
Nu uitați să aduceți gustări energetice cum ar fi batoanele proteice sau ciocolata pentru a vă menține energia pe parcursul aventurii.

Trebuie să știu să înot?
Deși suntem pe apă, nu este necesar să știți să înotați. Vă veți purta permanent vesta de salvare, care vă oferă flotabilitate și siguranță sporită, chiar și dacă nu sunteți un înotător experimentat.

Vârsta minimă de participare:
Această aventură este potrivită pentru exploratori de toate vârstele, începând cu 4 ani, atât timp cât sunt însoțiți de un adult.

Am nevoie de experiență pentru a participa în acest program?
Absolut nu! Aventura noastră este deschisă tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Tot ce aveți nevoie este entuziasm pentru aventură și distracție!

Itinerariu

Detalii Organizatorice:

Punct de Întâlnire: Grădinari, județul Giurgiu. La numai 30 km de inima Bucureștiului, începeți aventura Green Adventure la ora 11:00 AM, perfect pentru a vă scufunda într-o zi de explorare și descoperiri uluitoare.

Descriere Traseu:

Descoperiți Mirajul Râului Argeș. Pe acest traseu, natura neîngrădită vă invită să vă pierdeți în splendoarea sălbatică a peisajelor, unde zgomotul orașului pare doar o amintire îndepărtată.

Parcursul Magic al Apei:

Explorați Labirintul Natural. Vâslind prin curentul ușor, admirați peisajele sălbatice și padurile de plopi și mesteceni. Descoperiți Delta Argeșului, unde canalele înguste de stuf deschid calea către un labirint natural uimitor. Finalul călătoriei vă aduce în marile lacuri din amonte de barajul Mihăilești, înainte de a reveni la mal, în localitatea Poșta.

Echipament de Top și Ghizi Experimentați:

Navegați în Siguranță și Confort. Echipamentele premium și caiacele “sit in” de la P&H Custom Sea Kayak, Aquarius și Prijon asigură stabilitate și confort. Veste de salvare ergonomice, padele de înaltă performanță și spraydeck-uri completează experiența, în timp ce ghizii noștri, brevetați internațional conform standardelor British Canoeing, vă asigură o călătorie sigură și captivantă.

Siguranță și Expertiză:

Călătoriți cu Profesioniști. Ghizii noștri vă vor împărtăși povești și cunoștințe despre ecosistem și istoria locală, îmbogățind fiecare moment al călătoriei dumneavoastră.

Durata Aventurii:

4-5 Ore de Explorare și Relaxare. Timp ideal pentru a savura frumusețea și liniștea naturii, fără a fi prea epuizant.

Notă importantă:

Flexibilitate și Siguranță. Traseul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice, asigurându-vă întotdeauna siguranța și confortul maxim.

Rezervați Acum:

Începeți Aventura. Frumusețea naturii neatinse și relaxarea supremă sunt la doar câteva clicuri distanță. Asigurați-vă locul în această călătorie extraordinară cu Green Adventure!

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

MihneaSpataru

Kayak in the delta of Arges river

Jul 2022

Great experience! Perfect for a Thursday evening. Yes, Thursday! :) Timing is perfect, you feel like an early week-end came ... Time enough to come directly from the office, if you work in Bucharest. And it's not so hot outside anymore, so it makes the perfect experience. Not to tell that everything is perfectly organized. All in all: a great experience, so close to the city. Will do it again! ;)

alexandra a

Excellent!

Jul 2023

I went for the first time with green adventure in a one day flat whater kaiak trip into Arges Delta. Everything was perfect! The place is faboulous, still not ruined by humans, we enjoyed the views and the relaxing trip. Green adventure made us feel comfortable and safe. I hope to go again in relaxing adventures with them and I totally recommend them!

Andreea

Great people, excellent experience

Apr 2022

I went with my husband and my 2 years child on the Arges Delta, with the kayak, and we met great people and professionals who gave us an unforgettable experience.
Thank you Green Adventure.

Certificări Green Adventure