Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

PaddlePath: Călătorie în Caiace de la Râul Argeș la Fluviul Dunăre

Păduri Inundate și Ape de Vis: Aventura ta în Caiac pe Argeș și Dunăre!

Pornește într-o călătorie de neuitat pe râul Argeș si fluviul Dunăre, transformându-te dintr-un simplu vizitator într-un adevărat aventurier al apelor! Cu caiacul, vei naviga prin inima naturii și dacă nivelul apei o să fie ridicat, avem șansa de a traversa păduri inundate, pline de mister. Această expediție, potrivită atât pentru începători cât și pentru veterani, este îmbogățită cu echipamente complete de top și ghizi profesioniști brevetați internațional British Canoeing. Fie că vei vasli printre copacii inundati într-un decor de vis, fie că te vei lăsa purtat de curent până la confluența cu Dunărea, fiecare moment promite a fi o pagină de jurnal memorabilă. Rezervă-ți acum locul și lasă-te cuprins de magia unei aventuri autentice pe apă!

Locație

Oltenița, jud. Călărași

Caiac

O adevarata expediție în caiace pe râul Argeș si fluviul Dunăre

Durată

Cu aproximație 4-5 ore

Perioadă

27 Aprilie 2024

Grup

Maxim 14 persoane

Dificultate

Medie

249 RON(adult)
149 RON(copil) Vârstă 7 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiati international British Canoeing.

Caiace

Caiace model "sit in" de 1 sau 2 persoane

Echipamente de caiac

Echipament complet pentru fiecare participant: veste de salvare ergonomice, padele caiac și spraydeck (fustă caiac).

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Dacă dorești să calătorești cu microbuzul nostru din București, bifează și achită serviciul de transport la înscriere.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Accesul la destinație

Transportul pâna la Oltenița, jud. Călărași, se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Taxa de transport este de 120 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să bifeazi și să achiți serviciul de transport la înscriere.

Întrebări frecvente

Despre echipamentele folosite în acest program:
Explorați apele cu cea mai bună echipare! Utilizăm caiace “sit in” de la P&H Custom Sea Kayak, Aquarius și Prijon, renumite pentru stabilitatea și manevrabilitatea lor excepțională. Indiferent de experiența dvs., veți simți controlul și confortul, fie că alegeți un caiac simplu sau dublu. Echipamentul nostru este perfect adaptat pentru aventurieri solo, cupluri sau familii cu copii mici.

Siguranță 100%:
Siguranța dvs. este prioritatea noastră! Experiența ghizilor noștri, alături de veste de salvare cu flotabilitate ridicată și design ergonomic, garantează o experiență sigură și confortabilă. Nu lăsăm nimic la întâmplare când vine vorba de protecția dvs. pe apă.

Cum trebuie să mă îmbrac?
Îmbrăcămintea adecvată este cheia unei experiențe plăcute. Primăvara/toamna, vă recomandăm pantaloni impermeabili și un fâș impermeabil. Vara, optați pentru un tricou UV cu mâneci lungi și pantaloni poliester, alături de o pălărie și cremă împotriva insectelor. Pentru caiac, sandalele sunt ideale, iar haine de schimb vă vor fi utile după program.

Gustări energetice:
Nu uitați să aduceți gustări energetice cum ar fi batoanele proteice sau ciocolata pentru a vă menține energia pe parcursul aventurii.

Trebuie să știu să înot?
Deși suntem pe apă, nu este necesar să știți să înotați. Vă veți purta permanent vesta de salvare, care vă oferă flotabilitate și siguranță sporită, chiar și dacă nu sunteți un înotător experimentat.

Vârsta minimă de participare:
Această aventură este potrivită pentru exploratori de toate vârstele, începând cu 7 ani, atât timp cât sunt însoțiți de un adult.

Am nevoie de experiență pentru a participa în acest program?
Aventura noastră este deschisă tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Tot ce aveți nevoie este entuziasm pentru aventură și distracție!

Trebuie să am buletinul la mine pentru participarea la programul de caiac pe Dunăre?

Da, este esențial ca toți participanții să poarte asupra lor un document de identitate valid, precum buletinul, pe durata întregului program. Având în vedere că aventura noastră pe Dunăre se desfășoară într-o zonă de frontieră, este important să avem documentele de identitate pentru a respecta reglementările locale și a evita orice neplăceri legate de verificările autorităților. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Itinerariu

Între Râu și Fluviu: O Călătorie Unică pe Apă în Caiacele Green Adventure

Descoperă o aventură de neuitat pe apele Argesșului și a Dunarii, aventura începând cu călătoria din inima Bucureștiului până în zona orașului Oltenița. Îți propunem o escapadă ce pornește la ora 08:00 dimineața din București, conducând direct spre locul unde aventura și natura se împletesc: malul râului Argeș, în apropierea orașului Oltenița. Aici, la ora 10:00, va avea loc întâlnirea cu pasionații de caiac, pregătiți să își înceapă călătoria acvatică.

Programul nostru de caiace începe cu o organizare meticuloasă: transferăm mașinile personale la punctul final al traseului, pe malul fluviului Dunărea, asigurându-ne că fiecare detaliu logistic este perfect ajustat pentru comoditatea ta. Urmează un instructaj complet, susținut de echipa noastră de ghizi licențiați internațional prin British Canoeing, garantându-ți nu doar o experiență sigură, dar și educativă.

Traseul propus se întinde pe o distanță de 10 km și începe cu explorarea râului Argeș. Dacă ne favorizează nivelul apei, vom avea șansa unică de a naviga prin pădurea inundată, o experiență de vaslit cu adevărat memorabilă, unde natura își dezvăluie frumusețea ascunsă. Pe parcurs, ne vom lua momente de pauză pentru relaxare și socializare, permițându-ți să te conectezi nu doar cu natura, dar și cu cei alături de care împarți această aventură.

Aventura pe Argeș culminează cu întâlnirea sa maestuoasă cu fluviul Dunărea, unde vaslitul capătă o nouă dimensiune. Peisajele se schimbă, iar vastitatea Dunării se deschide în fața noastră, oferind un final spectaculos pentru traseul nostru.

Finalizăm aventura în zona portului Oltenița, unde vom acosta și ne vom împărtăși impresiile despre întreaga experiență. Aici, pe mal, încheiem programul nostru de aventură, cu amintiri ce vor rămâne întipărite în minte și suflet.

Te invităm să te alături acestei călătorii excepționale, să descoperi frumusețea ascunsă a apelor și să te bucuri de o experiență inedită de vaslit, îmbogățită de peisaje naturale de neuitat și de compania unor ghizi pasionați și experimentați.

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

Certificări Green Adventure