Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Experiența Supremă: Caiac pe Apele Liniștite ale lacului Siriu și Înălțimile Traseului de Via Ferrata și Tiroliana #SunnyWay

5.0

Explorare și Emoție: Caiac pe Lacul Siriu și Aventură pe traseul de via ferrata si tiroliana #SunnyWay.

Descoperiți frumusețea ascunsă a Lacului Siriu, un sanctuar montan în județul Buzau. Lăsați-vă purtați de apele liniștite, vâslind în caiace printre peisaje de vis. Experiența nu se oprește aici: aventura continuă cu traseul nostru unic de via ferrata și tiroliana #SunnyWay, oferindu-vă un mix perfect de relaxare și adrenalină. Echipament premium și ghizi brevetați vă asigură o călătorie sigură și de neuitat. Vino să trăiești aventura cu Green Adventure!

Locație

Zona lacului Siriu și locația de glamping Green Camp, jud. Buzău

Caiac

Explorează sălbăticia lacului Siriu din caiac

Via ferrata și tiroliană

Pe traseul unic construit de Green Adventure: #SunnyWay

Durată

1 zi

Perioadă

Program momentan inactiv

Grup

Maxim 15 pers

Dificultate

Ușoară

299 RON / persoană

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Caiace

Bucură-te de natura nealterată a lacului Siriu din caiac, absorbind priveliști spectaculoase și liniștea apelor de munte.

Traseu Via Ferrata și Tiroliană

Traseu #SunnyWay: un priect unic în România construit de Green Adventure ca și un parc de aventură pe orizontală.

Ghizi

Ghizi montani licențiați național și ghizi de caiac cu certificări internaționale British Canoe.

Echipamente complete de caiac

Caiace de 1 sau 2 persoane (caiacele folosite sunt perfecte pentru persoanele fără experiență, dar și pentru cei cu experiență, aflați în căutarea distracției și a aventurii), vestă de salvare ergonomică și padele caiac.

Echipament complet de via ferrata

Ham alpinism, lonje via ferrata shock absorber, cască protecție și scripete dublu Petzl Track pentru tiroliană.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu van-ul Green Adventure, în regim car sharing. Contactează-ne pentru detalii.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Accesul la destinație

Lacul Siriu

Transportul pâna la locul de desfășurare a programului se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Taxa de transport este de 120 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să transmiți solicitarea de transport la înscrierea în acest program.

Întrebări frecvente

Am nevoie de experiență ca să particip în acest program?
Nu e nevoie de experiență anterioară! Indiferent de nivelul tău de experiență, entuziasmul pentru aventură este tot ce contează. Ghizii noștri profesioniști, cu acreditări naționale și internaționale, vă vor oferi asistență deplină, garantându-vă o experiență memorabilă și sigură.”

Ce echipamente folosiți?
Pentru caiac, ne bazăm pe stabilitatea și confortul caiacelor “sit on top” de la Feel Free, fabricate în Noua Zeelandă, ideale chiar și pentru începători. Echipamentele noastre de via ferrata și tiroliană provin exclusiv de la producători de top precum Petzl și Climbing Technology, asigurându-vă siguranța și confortul suprem pe tot parcursul aventurii.

Care este vârsta minimă de participare?
Pentru activitatea de via ferrata și tiroliană, este necesară o greutate minimă de 45 kg pentru a participa în siguranță.

Mi-e frică de înălțime, deci nu vreau traseul de via ferrata!

Este perfect normal să aveți o oarecare reținere față de înălțimi, dar vă asigurăm că experiența noastră este despre depășirea temerilor și descoperirea unei noi laturi a curajului personal. Frica de înălțime și „raul de înălțime” sunt aspecte diferite, iar teama poate fi controlată și gestionată. Cu ajutorul ghizilor noștri experți și a echipamentelor de înaltă calitate, veți fi în siguranță totală și vă încurajăm să acceptați provocarea pentru a trăi o experiență „wow!” care vă va schimba perspectiva.

Este necesar echipament special pentru participare?

Da, pentru a te bucura în siguranță și confort de experiența via ferrata, vei avea nevoie de un echipament tehnic specializat. Norocul tău este că noi, Green Adventure, oferim tot echipamentul tehnic necesar. Acesta include hamuri alpinism, căști de protecție, lonje via ferrata cu shock absorber, scripeți și sisteme de asigurare. Vei primi, de asemenea, instrucțiuni detaliate pentru utilizarea corectă a echipamentului înainte de a începe activitatea.

Este important să vii pregătit pentru aventura montană: îmbrăcămintea ta ar trebui să fie adecvată activităților montane, oferind mobilitate și confort. Încălțămintea trebuie să fie neapărat cu talpă aderentă – bocanci 3 sezoane cu talpă semi-rigidă sau trekkeri speciali pentru activități montane sunt ideali. Aceștia oferă suportul necesar pentru o cățărare ușoară. De asemenea, recomandăm mănuși speciale de via ferrata sau mănuși de bicicletă pentru protecția palmelor tale.

Pentru activitatea de caiac îmbrăcămintea adecvată este cheia unei experiențe plăcute. Primăvara/toamna, vă recomandăm pantaloni impermeabili și un fâș impermeabil. Vara, optați pentru un tricou UV cu mâneci lungi și pantaloni poliester, alături de o pălărie și cremă împotriva insectelor. Pentru caiac, sandalele sunt ideale, iar haine de schimb vă vor fi utile după program.

Trebuie să știu să înot?
Deși suntem pe apă, nu este necesar să știți să înotați. Vă veți purta permanent vesta de salvare, care vă oferă flotabilitate și siguranță sporită, chiar și dacă nu sunteți un înotător experimentat.

Gustări energetice:
Nu uitați să aduceți gustări energetice cum ar fi batoanele proteice sau ciocolata pentru a vă menține energia pe parcursul aventurii.

Ce nivel de fitness este necesar pentru a participa?

Recomandăm participanților să aibă un nivel bază de fitness, deoarece via ferrata implică activități fizice precum urcarea și traversarea. Nu este necesară o condiție fizică de atlet, dar ar trebui să te simți confortabil făcând mișcare moderată pentru câteva ore.

Cum sunt gestionate condițiile meteo nefavorabile?

Siguranța este prioritatea noastră principală. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, cum ar fi ploaia intensă sau furtunile, programul poate fi amânat sau reprogramat. Vom monitoriza condițiile și vom comunica din timp orice schimbări ale programului.

Itinerariu

Aventura și Descoperire: O Zi Plină de Experiențe Unice Alături de Green Adventure

Începeți ziua cu energie vibrantă, plecând din București la ora 07:00 alături de ghizii noștri experimentați. Optați pentru confortul van-ului nostru pentru o călătorie relaxantă spre destinație sau întâlniți-ne la punctul stabilit la ora 10:30 dacă preferați să conduceți mașina personală.

Aventura începe cu o sesiune captivantă de caiac pe lacul Siriu. După un instructaj detaliat, veți porni pe apele strălucitoare ale lacului, vâslind printre peisaje montane spectaculoase pentru aproximativ 2 ore. Această experiență idilică pe apă vă va oferi o relaxare profundă și o perspectivă unică asupra naturii.

Înainte de a ne aventura mai departe, ne vom îndrepta spre baza noastră, Green Camp, pentru o binemeritată pauză de relaxare. Opțional, puteți să savurați un prânz delicios la o pizzerie locală renumită, înainte de a vă pregăti pentru următoarea etapă a aventurii.

Partea a doua a zilei vă va purta prin inima locației noastre de glamping, Green Camp, unde vă veți testa limitele pe traseul de via ferrata #SunnyWay, o atracție unică în România. Cu o înălțime impresionantă de 130 m și complet echipați și instruiți, veți explora verticalitatea traseului, terminând cu un “zbor” electrizant pe tiroliană, simțindu-vă ca și cum ați zbura peste 300 m lungime.

La sfârșitul zilei, plini de energie și cu amintiri de neuitat, ne vom întoarce la București, rămas bun plin de zâmbete și povestiri.

Politica de retur

Acest program oferă condițiile de returnare.
Află condiții

Decizia de anulare a programului aparține doar Organizatorului. Anularea poate să fie cauzată de condiții meteo nefavorabile sau de forță majoră.

Sorin Tudor S

Perseide event at Lake Siriu

Aug 2022

Pleasant experience, wild camping location, well organised. The kayak trips on Lake Siriu were excelent. Had a lot of fun. The guys are excelent guides and event organizers.

Valentin25

100% adrenaline

Oct 2022

Kayaking on Siriu lake with picturesque landscapes and adrenaline jumps from the cliffs and white water fun at the lake end where the river gets in. Thanks for this great experience! Next time I will attend the white water kayak course!

Certificări Green Adventure