Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Canyoning în Cheile Orății

CANIONUL ORĂȚII: O SUPERBA PROVOCARE MONTANĂ

Descoperă adrenalină și frumusețea neîntrecută a Cheilor Orății cu Green Adventure, fără a avea nevoie de experiență anterioară în canyoning! Oferim o experiență unică de canyoning într-un cadru natural spectaculos, perfect pentru aventurieri și iubitori de natură. Vă așteaptă un traseu captivant prin canionul uscat al Orății, o alternativă inedită și provocatoare pentru cei care preferă mediul uscatul în locul celui acvatic. Fiecare pas vă va aduce mai aproape de aventură și peisajele spectaculoase a unui canion montan, sub îndrumarea ghizilor noștri experți, acreditați național și internațional conform standardului IcoPro. Echipamentul complet de canyoning, siguranța și suportul nostru constant asigură o experiență de neuitat și completă.

Alegeți Green Adventure pentru o aventură autentică și de neuitat în inima munților, disponibilă pentru toți!

Locație

Cheile Orății, Dâmbovicioara

Canyonig

Rapel 11 cascade, înălțimi de la 2 m până la 30 m

Durată

1 zi

Perioadă

27 Aprilie 2024

Grup

Maxim 10 pers

Dificultate

Medie

289 RON(adult) / persoană
199 RON(copil) vârstă 7 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Minim 2 ghizi de canyoning brevetați național și internațional conform standardului IcoPro, cu certificate valabile de Prim Ajutor.

Echipamente complete

Echipament complet pentru fiecare participant: corzi speciale de canyoning, hamuri cu protecție, sisteme de rapel și asigurare în conformitate cu normele IcoPro și UIAA și cască de protecție. Oferim pentru fiecare participant saci speciali de canyoning în care vă puteți depozita recipientul de hidratare și gustări energetice.

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Dacă dorești să calătorești cu microbuzul nostru din București, bifează și achită serviciul de transport la înscriere.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Accesul la destinație

Transportul pâna la Podul Dâmboviței se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure din București, în regim car sharing. Taxa de transport este de 120 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să bifeazi și să achiți serviciul de transport la înscriere.

Întrebări frecvente

Ce este nevoie să aduci cu tine?
Pentru aventura ta în canionul Orății, ești invitat să aduci doar spiritul de aventură și îmbrăcămintea adecvată condițiilor meteo. Nu uita o pereche de bocanci cu talpă aderentă pentru o călătorie sigură și confortabilă, iar o pereche de ciorapi din lână va fi ideală, oferind protecție termică chiar și atunci când se udă. Restul echipamentului? Noi ne ocupăm de el! Și nu uita, hidratarea și gustările energetice sunt esențiale – recomandăm o sticlă de apă de 2 litri și gustări precum batoane proteice sau ciocolată.

Care este vârsta minimă de participare?
Copiii curajoși de la vârsta de 7 ani sunt bineveniți să se alăture acestei aventuri extraordinare, bineînțeles, sub îndrumarea și supravegherea părinților.

O să fac rapel pe perioada acestui program?
Cu siguranță! Sub îndrumarea ghizilor noștri experimentați și acreditați IcoPro, vei învăța și practica tehnici de rapel, devenind astfel mai încrezător și autonom în abilitățile tale de aventurier montan.

Ce este diferit la un program de canyoning marca Green Adventure?
La Green Adventure, punem accent pe autonomia ta! Vei controla singur coborârea prin rapel, sub supravegherea atentă a ghizilor noștri IcoPro. Această abordare personalizată îți oferă o experiență de canyoning autentică și profund satisfăcătoare.

Avem semnal GSM pe perioada programului de canyoning?
În general, în zonele remote unde se desfășoară canyoning-ul, semnalul GSM poate fi limitat sau inexistent. De aceea, te încurajăm să te deconectezi și să te bucuri de natură. Nu-ți face griji, echipa noastră va surprinde momentele memorabile și le vei putea împărtăși cu prietenii tăi de îndată ce revenim în “civilizație”.

Echipamentele tehnice de canyoning sunt diferite de cele folosite în alpinism?
Absolut! Echipamentele de canyoning sunt special concepute pentru acestă activitate, incluzând corzi rezistente la apă, hamuri cu protecție suplimentară și dispozitive de rapel adaptate pentru canyoning. La Green Adventure, utilizăm exclusiv echipamente de top pentru a asigura siguranța și confortul tău.

De ce un program de canyoning este mai scump decât un program montan?
Canyoning-ul implică folosirea echipamentelor specializate și a tehnicilor avansate, precum și ghizi cu pregătire și licențe internaționale IcoPro, ceea ce justifică un cost mai mare comparativ cu drumețiile montane tradiționale. Investim în calitate și siguranță pentru a-ți oferi o experiență inegalabilă.

Am nevoie de experiență ca să particip în acest program?
Nu este necesară nicio experiență anterioară în canyoning sau alpinism. Dacă ai spirit de aventură și dorința de a explora, ghizii noștri profesioniști te vor ghida prin fiecare etapă a aventurii, asigurându-se că experiența ta este una memorabilă și plăcută.

Itinerariu

SUPER AVENTURĂ LA CANYONING: EXPLORAREA ISTORICĂ ȘI ADRENALINA PURĂ

Pregătește-te pentru o zi plină de aventură și descoperiri cu Green Adventure în canionul Orății! Programul nostru începe cu un instructaj detaliat în tehnica de rapel, asigurându-ne că fiecare participant stăpânește această abilitate esențială pentru aventura ce urmează.

Pas cu pas, vom urca pe drumul istoric al vechii cetăți medievale Orății, descoperind povești fascinante și peisaje impresionante. Acesta este doar începutul călătoriei tale spre inima canionului.

Odată în canion, vei fi martorul unei experiențe unice de canyoning „uscat”. Vom parcurge canionul, rapelând peste cele 11 cascade uscate cu înălțimi variind de la 2 la 30 de metri. Fiecare cascada reprezintă o provocare nouă, o oportunitate de a-ți testa limitele și de a te bucura de frumusețea sălbatică a naturii.

Programul nostru este special conceput pentru a combina aventura, distracția și explorarea, făcându-l perfect pentru cei care doresc să experimenteze emoția canyoningului fără complexitatea factorului acvatic. Echipa noastră de ghizi profesioniști și pasionați va fi alături de tine pe tot parcursul experienței, asigurând un nivel înalt de siguranță și sprijin.

Indiferent dacă ești un împătimit al aventurii sau un începător entuziast, programul nostru de canyoning la Green Adventure îți oferă oportunitatea de a descoperi frumusețea ascunsă a munților și de a-ți depăși limitele, într-un mediu controlat și sigur. Te așteptăm să te alături acestei aventuri memorabile!

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

Paul M

Great outdoor experiences

Jun 2023

I went on a couple of trips with Green Adventure, one of them was Canyoning Oratii, kayaking in Tyulenovo and trekking in Ciucas. Each time the experience was great, the guides were very professional and the areas where we went had something special.

Descultu G

Great canyoning adventure

May 2022

If you want a different type of "outdoor" activity then Green Adventure is the right solution for you. Great team with excelent guides and top equipment, they have packages and activities for every level on intensity from "weekend warriors" to more advanced individuals. From weekly kayak tours in a beautiful delta, to white water kayak and rafting, canyoning and mountaineering Green Adventure has the right "Adventure" for you.
Top level of safety and commitment, every participant is closely monitored encouraged and guided based on their level of involvement. Many people you will meet on a Green Adventure trip are at their second or third activity.

Certificări Green Adventure