Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Dunărea Ascunsă: Expediție de Caiac pe traseul Giurgiu-Gostinu

5.0

Aventura Dunării: Descoperă din Caiac Traseul Giurgiu - Gostinu!

Pregătește-te să descoperi sălbăticia Dunării ca niciodată! În 13 aprilie, alătură-te aventurii noastre unice de caiac, de la Giurgiu la Gostinu. Echipamente premium, inclusiv caiace “sit in” de la P&H, Aquarius și Prijon, te așteaptă pentru a-ți asigura confortul și performanța. Indiferent dacă ești începător sau experimentat, ghizii noștri brevetați internațional în standardul British Canoeing îți garantează siguranța și distracția. Nu rata ocazia de a descoperi frumusețile Dunării în cel mai palpitant mod! Rezervă acum locul tău în această aventură memorabilă.

Locație

Orașul Giurgiu, jud. Giurgiu

Echipamente

Caiace "sit in" premium fabricate de cei mai renumiți producători: P&H Custom Sea Kayak

Durată / Lungime traseu

Durata programului este aproximație de 6 ore. Traseul are o lungime de 18 km.

Perioadă

Program momentan inactiv

Grup

Maxim 14 pers

Dificultate

Medie

249 RON(adult)
149 RON(copil) Vârstă 7 - 13 ani

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi licentiati international British Canoeing.

Caiace

Caiace model "sit in" de 1 sau 2 persoane.

Echipamente de caiac

Echipament complet pentru fiecare participant: veste de salvare ergonomice, padele caiac și spraydeck (fustă caiac).

Trusă de prim ajutor

Echipament tehnic colectiv de prevenție.

Nu include

Transport până la locație

Transportul pana la locul de start se face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Dacă dorești să calătorești cu microbuzul nostru din București, bifează și achită serviciul de transport la înscriere.

Accesul la destinație

Transportul pâna la orașul Giurgiu, jud Giurgiu, se poate face cu mașina personală, sau, în lipsa acesteia, cu microbuzul Green Adventure, în regim car sharing. Taxa de transport este de 120 Lei/persoană și dacă dorești să incluzi și acest serviciu, te rugăm să bifeazi și să achiți serviciul de transport la înscriere.

Întrebări frecvente

Despre echipamentele folosite în acest program:
Explorați apele cu cea mai bună echipare! Utilizăm caiace “sit in” de la P&H Custom Sea Kayak, Aquarius și Prijon, renumite pentru stabilitatea și manevrabilitatea lor excepțională. Indiferent de experiența dvs., veți simți controlul și confortul, fie că alegeți un caiac simplu sau dublu. Echipamentul nostru este perfect adaptat pentru aventurieri solo, cupluri sau familii cu copii mici.

Siguranță 100%:
Siguranța dvs. este prioritatea noastră! Experiența ghizilor noștri, alături de veste de salvare cu flotabilitate ridicată și design ergonomic, garantează o experiență sigură și confortabilă. Nu lăsăm nimic la întâmplare când vine vorba de protecția dvs. pe apă.

Cum trebuie să mă îmbrac?
Îmbrăcămintea adecvată este cheia unei experiențe plăcute. Primăvara/toamna, vă recomandăm pantaloni impermeabili și un fâș impermeabil. Vara, optați pentru un tricou UV cu mâneci lungi și pantaloni poliester, alături de o pălărie și cremă împotriva insectelor. Pentru caiac, sandalele sunt ideale, iar haine de schimb vă vor fi utile după program.

Gustări energetice:
Nu uitați să aduceți gustări energetice cum ar fi batoanele proteice sau ciocolata pentru a vă menține energia pe parcursul aventurii.

Trebuie să știu să înot?
Deși suntem pe apă, nu este necesar să știți să înotați. Vă veți purta permanent vesta de salvare, care vă oferă flotabilitate și siguranță sporită, chiar și dacă nu sunteți un înotător experimentat.

Vârsta minimă de participare:
Această aventură este potrivită pentru exploratori de toate vârstele, începând cu 7 ani, atât timp cât sunt însoțiți de un adult.

Am nevoie de experiență pentru a participa în acest program?
Aventura noastră este deschisă tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Tot ce aveți nevoie este entuziasm pentru aventură și distracție!

Trebuie să am buletinul la mine pentru participarea la programul de caiac pe Dunăre?

Da, este esențial ca toți participanții să poarte asupra lor un document de identitate valid, precum buletinul, pe durata întregului program. Având în vedere că aventura noastră pe Dunăre se desfășoară într-o zonă de frontieră, este important să avem documentele de identitate pentru a respecta reglementările locale și a evita orice neplăceri legate de verificările autorităților. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Itinerariu

Descoperă Dunărea din Caiac: O Aventură Unică de la Giurgiu la Gostinu

Pornind din București la ora 07:00, aventura noastră pe Dunăre începe cu sosirea la 09:00 la punctul de start al traseului de caiac. Aici, aventura se conturează prin pregătirea echipamentelor și un instructaj cuprinzător pentru a asigura o experiență sigură și captivantă. De asemenea, organizăm transferul autovehiculelor personale către locul de finalizare al traseului, plaja pitorească Gostinu.

Pe parcursul a aproximativ 18 km, vei vâsli pe apele Dunării, bucurându-te de frumusețea sălbatică a acestui fluviu majestuos. Traseul este desfășurat pe durata aproximativă a 6 ore, timp în care natura își dezvăluie toate comorile: de la plaje virgine la observarea păsărilor și a faunei sălbatice.

Momentul de relaxare este anticipat printr-o pauză bine meritată, unde te vei bucura de o masă de prânz sub formă de picnic, savurând gustul mâncării aduse de acasă, într-un cadru natural de neuitat.

Această experiență nu este doar o simplă aventură de caiac, ci o oportunitate de a te reconecta cu natura, de a te bucura de liniștea și frumusețea peisajelor dunărene, în timp ce descoperi locuri neatinse de civilizație. Fiecare moment petrecut pe apă te va îmbogăți cu bucurie și te va încărca cu energie pozitivă, făcând din această aventură una memorabilă.

Îmbarcă-te în această călătorie unică și lasă frumusețea sălbatică a Dunării să-ți deschidă poarta către o experiență inedită și plină de aventură.

Returul plații

Acest program oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau a anulării de către organizator. Află condiții

Certificări Green Adventure