Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Halkidiki din caiac 2024

5.0

Descoperă splendorile neatinse ale Halkidiki!

Sithonia, Athos și insula Ammouliani cu Green Adventure, experții în aventură pe apă! Aceasta nu este doar o simplă escapadă în caiac, ci o experiență în care siguranța și plăcerea se combină, grație ghizilor noștri cu certificări internaționale precum British Canoe Sea Kayak, British Canoe White Water, British Canoe Coastal Navigation and Tidal Planning și British Canoe White Water Safety and Rescue. Bucură-te de relaxare, plaje virgine, ape cristaline și apusuri memorabile, toate sub supravegherea echipei noastre de ghizi profeșioniști. Pentru pasionații de Grecia și pentru cei care caută o aventură autentică, oferim nu doar o vacanță, ci o amintire de neuitat marca Green Adventure.

Locație

Grecia

Cazare

Camping Katerina și Ouranoupoli

Durată

7 zile, 6 nopți

Perioadă

1-7 Septembrie 2024

Grup

Maxim 15 pers

Dificultate

Ușoară

Începând de la 2.499 lei(/ persoana)

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.
Avansul tău o să fie acoperit de clauza Returul Plății.

Plaja Katerina Camping

Prima ieșire cu caiacele pe mare la apus, plus cină grecească sub lumina lunii.

Plaje pustii din sudul peninsulei

Program de caiace, plaje sălbatice, snorkeling și relaxare. După cină, socializare și dans.

Blue Lagoon, plaja Diaporos

Explorarea apelor de smarald din caiac, plaje sălbatice, relaxare, snorkeling și un apus superb.

Brațul Athos, Ouranoupoli, Camping & Bungalows

Explorăm o altă parte a peninsulei Halkidiki, brațul Athos. Schimbăm campingul și vizităm stațiunea Ouranoupoli.

Insula Ammouliani

Traversarea în caiace către insula Ammouliani. Prânz la o tavernă grecească din port și urmează o noapte pe plajă sub cerul liber plin de stele. Cină la foc de tabără.

Insula Drenia

Explorăm din caiace plaje pustii, înotăm, facem snorkeling. Prânz la o mică tavernă și o cină festivă.

01 - 07 Sep 2024

Halkidiki din caiac 2024

12 locuri rămase

3 locuri rezervate

2.499 RON / pers

Avans 30%

Ce include aventura

Include

Ghizi

Ghizi de caiac cu licență British Union Sea Kayak (acest aspect este foarte important pentru siguranța grupului și calitatea serviciilor prestate în acest program!).

Echipament caiac

Echipament sportiv complet: caiace sit-in premium, marcă P&H Custom Sea Kayaks, Aquarius și Prijon, veste de salvare ergonomice și padele.

Cursuri

Cursurile de eskimo roll în cea mai cristalină și caldă apă sunt din partea casei.

Organizare

Logistica și organizare program.

Nu include

Transport până la locație

Transportul tur-retur România – Grecia se va face cu mașini personale. Dar dacă nu ai mijloc de transport personal, poți călători cu van-ul Green Adventure în regim de car sharing. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.

Cazare

Taxa de campare din campingurile Katerina și Ouranoupoli.

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada programului.

Asigurarea de călătorie

Vă recomandăm să aveți o asigurare de vacanță care să includă acoperire pentru sporturi de aventură.

Mâncare și cazare

Cazarea pe toată perioada vacanței se va face în campingurile Katerina Camping și Ouranoupoli Camping & Bungalows. Mesele și băuturile nu sunt incluse, dar vom ajunge în locații speciale, necunoscute de turiști unde te vei putea delecta cu delicatese autentice grecești, alese în funcție de preferințele tale.

Accesul la destinație

Transportul tur-retur România – Grecia se va face cu mașini personale. Dar dacă nu ai mijloc de transport personal, poți călători cu van-ul Green Adventure în regim de car sharing. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.

Echipament necesar

Bagajul personal trebuie să includă îmbrăcăminte de vacanță în Grecia, protecție solară, pălărie (șapcă), încălțăminte specială de apă și multă voie bună.

Pentru noaptea petrecută sub cerul liber, trebuie să aveți un sac de dormit și o izopren sau saltea gonflabilă de mici dimensiuni.

Întrebări frecvente

1. Am nevoie de experiență anterioară pentru a mă alătura acestei aventuri?

Pentru plăcerea dvs. vă recomandăm să va familiarizați cu mersul în caiac înaintea de venirea în acest program. Ghizii noștri, certificați internațional și cu o vastă experiență, combinat cu echipamentele noastre de top, garantează că veți avea o călătorie atât sigură, cât și plină de distracție, indiferent de nivelul dvs. de experiență.

2. Ce ar trebui să conțină bagajul personal?

Pregătiți-vă pentru o vacanță exotică în Grecia! Nu uitați de protecție solară, o pălărie sau șapcă, încălțăminte adecvată pentru apă, bluze lycra cu protecție UV și desigur, entuziasmul dvs. Pentru serile sub cerul liber, recomandăm un sac de dormit și o izopren sau o saltea gonflabilă compactă.

3. Există o vârstă minimă pentru a participa?

Da, copiii pot participa începând de la vârsta de 7 ani, în funcție de abilitățile lor. Este esențial ca aceștia să fie însoțiți de un adult, să aibă o stare fizică adecvată și să fie familiari cu activitățile fizice. Pentru familiile cu copii, furnizăm caiace duble, astfel încât părintele să poată asigura propulsia caiacului.

4. Care este nivelul de condiție fizică necesar?

Această aventură este potrivită pentru cei cu o condiție fizică moderată și o pasiune pentru explorare și aventură. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru sesiuni moderate de activitate fizică.

Important: însoțitorii minorilor trebuie să conștientizeze că au nevoie de o condiție fizică bună pentru a asigura propulsie si control a caiacelor de doua persoane.

5. Detalii despre cazare în campinguri?

În prima etapă a aventurii noastre, ne vom campa la Katerina Camping. Puteți afla mai multe despre prețuri și facilități aici: Katerina Camping.

În a doua etapă, ne vom bucura de peisajele Ouranoupoli Camping & Bungalows. Detalii suplimentare despre locație și tarife pot fi găsite aici: Ouranoupoli Camping.

Itinerariu

ZIUA 1 - DESCOPERĂ MAGIA HALKIDIKI-ULUI!

Începem aventura noastră de turism activ plecând de dimineață din București și ajungând până la apus în pitorescul Vourvourou din Halkidiki. Găzduit de Katerina Camping, îți poți așeza cortul chiar pe nisipul auriu al plajei, oferindu-ți o panoramă ideală pentru aventura cu caiacul care te așteaptă. După acomodare, începem să explorăm din caiace marea Egee cu apele sale de cristal, lăsându-ne fascinați de apusul de aur care se reflectă perfect în apele linistite.

Seara ne adunăm sub un cer înnorat de stele, savurând delicatesele unei cină tradiționale grecești. Este momentul perfect pentru a discuta despre experiențele excepționale pe care Halkidiki le are de oferit în zilele următoare.

ZIUA 2 - AVENTURĂ PRIN PARADISUL PLAJELOR SECRETE DIN HALKIDIKI

Începem ziua cu un mic dejun tradițional grecesc și cu inconfundabila cafea grecească, pregătindu-ne pentru o zi plină de aventură în marea Egee. După ce lansăm caiacele, navigăm spre sudul peninsulei Halkidiki, fiind însoțiți de apele turcoaz, de peisajele împădurite și de contururile dramatice ale coastelor stâncoase.

Atunci când razele soarelui își intensifică căldura, ajungem la o plajă sălbatică, ideală pentru snorkeling și relaxare. Aici, cei pasionați de kayaking pot învăța tehnica “eskimo roll” sub îndrumarea ghizilor noștri certificați.

Continuăm explorarea, dar cu un twist distractiv: ghizii noștri organizează jocuri nautice și pentru cei dornici de adrenalina, avem pregătit un loc perfect pentru salturi spectaculoase în mare.

Se lasă seara și suntem gata de distracție! Katerina Camping ne oferă un bar pe plajă, locul ideal pentru a savura cocktail-uri și pentru a ne lăsa pradă ritmurilor de dans. Și, respectând tradiția grecească a nopților de vară, vă încurajăm să vă încheiați noaptea cu o baie răcoritoare sub clar de lună.

ZIUA 3 - EXPLORARE SPLENDIDĂ ÎN MIRIFICUL BLUE LAGOON

Indiferent de ritmul cu care ați sărbătorit noaptea trecută, ne trezim revitalizați, gata să ne aventurăm într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Halkidiki. O cafea aromată grecească ne va pune motoarele în mișcare, iar după un mic dejun delicios, ne îndreptăm spre Blue Lagoon – un sanctuar al naturii unde apele de smarald și nisipul fin se combină într-un tablou idilic.

Vâslind printre peisajele pitorești ale coastei, umbrele caiacelor noastre se oglindesc pe fundul mării transparente, creând momente perfecte pentru a imortaliza amintiri inedite.

Facem o oprire pe o plajă ascunsă, locul perfect pentru a ne răcori cu o bere grecească rece (dar doar una, pentru a ne menține energiile). Inspirând aerul sărat și admirând panoramele, reluăm drumul spre insula Diaporos, inima Blue Lagoon, unde plaja sa feerică ne va fermeca privirea. Este momentul ideal pentru poze memorabile pe Instagram, dar și pentru relaxare, snorkeling și practicarea tehnicii de eskimo roll sub cerul albastru al Greciei.

Când soarele începe să-și piardă din intensitate, pornim spre “acasă”, poate chiar având parte de câteva provocări acvatice pe drum.

Încheiem ziua sub un apus strălucitor, pregătindu-ne pentru un somn odihnitor. Mâine, noi aventuri ne așteaptă!

ZIUA 4 - DESCOPERĂ MAGIA PENINSULEI HALKIDIKI PE BRAȚUL ATHOS

Ne întâmpină o nouă zi plină de aventură în inima Greciei! După un mic dejun revigorant, ne pregătim pentru o nouă etapă în călătoria noastră și pornim către Athos, unul dintre cele mai pitorești brațe ale peninsulei Halkidiki. Pe măsură ce soarele se înalță, ajungem în paradisul Ouranoupoli Camping & Bungalows unde ne vom instala și ne vom reîncărca energiile cu un prânz grecesc autentic.

După o siestă în briza mării, explorăm statiunea Ouranoupoli, un loc vibrant, unde tradițiile se îmbină cu modernitatea, oferind vizitatorilor o experiență autentică elenă.

Noaptea se lasă cu promisiunea unei serate relaxante pe plajă, unde râsul și discuțiile vor fi acompaniate de murmurele mării și strălucirea stelelor. Mâine, noi aventuri ne așteaptă în această escapadă grecească!

ZIUA 5 - AVENTURĂ UNICĂ PE INSULA AMMOULIANI, PERLA ELLENA AL MĂRII EGEE

Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat pe insula Ammouliani, o perlă ascunsă în Marea Egee. Azi lăsăm în urmă continentul și îmbrățișăm valurile cu caiacele noastre, gândindu-ne la plajele aurii și la serile sub baldachinul stelat.

Plecare se face din inima Ouranoupoli, punctul nostru de tranzit către această oază. Vâslind pe apele turcoaz, Marea Egee ne dezvăluie secretele și frumusețea sa.

Ajungem pe țărmul insulei Ammouliani, unde o plajă idilică ne invită la o pauză regenerantă. După momentele de relaxare, suntem din nou pe apă, explorând și bucurându-ne de fiecare val și de fiecare rază de soare.

Prânzul îl savurăm în ambianța rustică a unei taverne tradiționale din pitorescul orașel-port Ammouliani. După ce ne reîncărcăm bateriile, continuăm aventura, lăsându-ne purtați de peisajele de vis ale insulei.

Seara ne găsește pe o plajă izolată, un colț de paradis unde vom împărtăși bucuria unei nopți sub cerul liber. Focul de tabără ne încălzește și luminăm atmosfera cu povești, mâncare delicioasă și camaraderie.

În această noapte, departe de tumultul civilizației, suntem uniți sub bolta cerească, cu milioane de stele ca martori ai acestei aventuri inedite.

ZIUA 6 - AVENTURA NAUTICĂ PE INSULA AMMOULIANI ȘI INSULELE DRENIA, PERLE ALE MĂRII EGEE

Răsărind odată cu soarele, începem ziua cu o baie în apele turcoaz ale Mării Egee. După un mic dejun revigorant, suntem pregătiți să navigăm și să descoperim noi comori ale insulei Ammouliani.

Înconjurând coasta insulei, ne lăsăm captivați de formațiunile stâncoase majestuoase care ne oferă panorame perfecte pentru fotografii memorabile și sărituri înviorătoare. Fiecare val și fiecare rază de soare pare să spună o poveste în această călătorie nautică.

Destinația noastră ulterioară? Insulele Drenia, un arhipelag neexplorat cu plaje aurii și ape cristaline. Aici, vâslim și explorăm, înotăm și ne bucurăm de snorkeling într-o lume subacvatică vibrantă. Și pentru cei însetați de cunoaștere, oferim sesiuni de eskimo roll în ape de un azur desăvârșit.

La prânz, taverna autentică pe aceste insule ne așteaptă cu delicatese grecești și gusturi mediteraneene.

Seara ne găsește revenind în Ouranoupoli, unde ne pregătim pentru o cină festivă, celebrând experiențele și momentele unice trăite. O concluzie perfectă pentru o vacanță de vis în inima Greciei.

ZIUA 7 - RAMAS BUN DE LA PARADISUL GRECESC HALKIDIKI!

În ritmul liniștit al dimineții, ne pregătim de plecare din această oază mediteraneană numită Halkidiki. Bagajele sunt gata, dar inimile noastre sunt pline de amintiri și momente pe care le vom prețui.

A fost o escapadă într-un colț autentic de Grecie, departe de agitația cotidiană și aproape de puritatea naturii. Această aventură a fost concepută să vă ofere o experiență unică pe litoralul elen, o abatere plăcută de la vacanțele tradiționale.

Deși călătoria noastră pe aceste meleaguri se încheie, senzația Mării Egee, susurul valurilor și euforia explorărilor rămân vii în sufletele noastre. Ne luăm rămas-bun cu speranța revederii și cu promisiunea că Halkidiki va fi mereu aici, așteptându-vă cu peisaje de vis și aventuri noi.

Plusul Green Adventure

Bun venit în lumea aventurii autentice oferită de Green Adventure! Suntem o companie dedicată călătoriilor transformaționale, și ne-am asumat misiunea de a vă ghida printr-un proces de dezvoltare personală, oferindu-vă experiențe care vor rămâne în memoria voastră pentru totdeauna.

Prin programele noastre, vă oferim mai mult decât o vacanță obișnuită. Avem o echipă de ghizi experimentați și pasionați, care nu sunt doar însoțitori în călătorie, ci și coach specializați. Acești ghizi vă vor însoți în fiecare etapă a călătoriei voastre, oferindu-vă suport și îndrumare personalizată.

Fiecare program Green Adventure este conceput cu atenție și dedicare. Nu doar că veți explora locuri incredibile și veți participa la activități pline de adrenalină, dar veți avea oportunitatea de a vă descoperi și de a vă dezvolta abilități noi. Vom învăța împreună tehnici de outdoor și supraviețuire, vom explora activități în aer liber, dar și cultura și tradițiile locale.

Valorile noastre fundamentale sunt siguranța, creșterea personală și autenticitatea. Vrem să vă ajutăm să depășiți limitele personale, să vă dezvoltați încrederea în sine și să vă descoperiți potențialul. Fiecare provocare pe care o întâmpinați în timpul aventurii voastre va fi o oportunitate de creștere și de depășire a propriilor bariere.

Călătoriile noastre sunt concepute pentru a vă oferi o perspectivă mai profundă asupra destinațiilor pe care le vizităm. Vom interacționa cu localnicii, vom învăța despre tradițiile și obiceiurile lor și vom susține comunitățile locale în mod responsabil.

Vă asigurăm că experiența Green Adventure nu se oprește la durata călătoriei. Vă încurajăm să aplicați ceea ce ați învățat și experimentat în viața voastră de zi cu zi și să continuați să vă dezvoltați abilitățile și mentalitatea dobândite. Veți deveni mai rezilienți și veți aborda noi provocări și oportunități cu îndrăzneală și încredere.

Alăturați-vă nouă în această călătorie a autodescoperirii și dezvoltării personale. Green Adventure vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă ghida într-o experiență de neuitat!

Returul plații

Această vacanță oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau indisponibilitatea de a călători din motive personale de sănătate. Află condiții

Plata în rate fără dobândă

Green Adventure oferă plata în 5 rate fără dobândă cu cardurile de cumpărături ale Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank și BRD Finance. Află detalii

Mihaela B.

A fost absolut super!

Sep 2022

A fost absolut super, organizare, traseu, grup, locurile vizitate și campingurile, echipamentele. Ghizii au fost foarte drăguți, răbdători și grijulii cu noi, ne-au îndeplinit toate dorințele, explicații și indicații foarte bune. Am în plan să repet și anul viitor această tură, sper în companie la fel de minunată.

Iulia M

One of the best vacation we've had

Sep 2023

I went to Halkidiki kayak experience with my 7 years old son. I searched Google for a trip to Greece and decided to go with Green Adventure. And it was the best decision. We had the best time, even if the wheater was not great. The guides from Green Adventure made sure that we had the best experience under the wheater conditions and also kept us safe at all times. We had an amazing trip with an amazing group, we went kayaking (it was the first time for me, but the guides showed me how to do it in a very professional and gentile manner), we discovered great snorkeing places (such as Port Koufa and Drenia Island), we had great food and the best of Time with a very very nice group. Thank you for such an amazing experience, the first of many to come with Green Adventure!

Ioana Giurgiu

Amazing kayaking experience in Halkidiki

Sep 2019

I had little experience kayaking but felt safe and thoroughly enjoyed the feeling of paddling in open water as well as the unique perspective on the coast. Our guides George, Tudor and Luca were fun, friendly and professional.

The schedule was well thought out and balanced. We had plenty of time to rest, explore local restaurants and enjoy lounging on the beach during the hotter parts of the day. The rest of the time we paddled towards some incredibly beautiful locations. I most enjoyed wild camping on a remote beach on Ammoulliani Island.

Overall, a trip I would gladly repeat and warmly recommend to anyone interested in a different way of experiencing Halkidiki.

Certificări Green Adventure