Am lansat programele de vacanțe externe sezon 2024. Înscrie-te acum!

Slovenia Mix of Adventures 2024

5.0

EXPLOREAZĂ INIMA VERDE A SLOVENIEI ALĂTURI DE GHIZI EXPERȚI!

Program fully booked. Vă rugăm să alegeți un alt program de vacanță marca Green Adventure.

Pășește într-un decor de basm în Slovenia, țara unde natura dansează în ritmul aventurii. Înconjurat de pitoreștii munți Alpi Iulieni și mângâiat de apele albastre ale râului Soca, Bovec te așteaptă să trăiești experiențe memorabile. Cu noi, nu doar că te vei cufunda în activități palpitante precum rafting, canyoning și via ferrata, dar o vei face având alături ghizi brevetați internațional. Siguranța și plăcerea ta sunt prioritatea noastră, iar cunoștințele noastre aprofundate, alături de echipamentele de top, îți garantează o călătorie fără egal. Alătură-te într-o escapadă plină de adrenalină și descoperă Slovenia, una dintre cele mai captivante și verzi comori ale Europei, în stil autentic!

Locație

Slovenia, zona Bovec

Cazare

Camping, glamping sau pensiune

Durată

7 zile, 6 nopți

Perioadă

18-24 August 2024

Grup

Maxim 10 pers

Dificultate

Medie

Începând de la 4.499 lei(/ persoana)

Ce include aventura? Vezi detalii în această secțiune.
Avansul tău o să fie acoperit de clauza Returul Plății.

Kobarid

Cazare într-un camping minunat aflat la poalele Alpilor Iulieni, pe malul râului Soča.

Canyoning

2 zile de canyoning, 2 trasee diferite. Primul traseu este „jucăuș”, special pentru inițiere și antrenament, cu rapel în cascade. Al doilea traseu ridică ștacheta și include sărituri, tobogoane naturale și înot în piscine naturale.

Rafting Râul Soča

Program de hot dog rafting, adică o coborâre pe râul Soča în caiace gonflabile de 2 persoane.

Parcul Național Triglav

La alegere închiriem biciclete electrice sau plimbări prin parcul natural.

Peștera Postojna

Poți alege să te plimbi și să vezi una dintre cele mai mari peșteri din Europa - Postojna.

Via Ferrata în Alpii Iulieni

Traseu de dificultate ușoară/medie, o experiență completă, cu o durată de 6-7 ore.

18 - 24 Aug 2024

Slovenia Mix of Adventures 2024

0 locuri rămase

10 locuri rezervate

4.499 RON / pers

Avans 30%

Ce include aventura

Include

Taxă campare

Taxa de campare în campingul din Slovenia.

Ghizi

Minim 2 ghizi brevetați internațional pentru fiecare activitate din program: IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals) pentru activitatea de canyoning, World Rafting Federation, International Rafting Federation, Rescue 3 Pro White Water Rescue Technician Professional, British Canoe White Water Safety and Rescue pentru activitatea de rafting, ghizi montani brevetați național pentru activitatea de via ferrata.

Echipament

Echipamentele tehnice complete, deci nu trebuie să vă asumați costuri suplimentare de închiriere.

Transport echipament

Transport echipament camping din/spre România cu van-ul #Green.

Transferuri Zilnice

Asigurăm transferul zilnic pentru fiecare program derulat.

Asistență

Asistență pe toata perioada vacanței.

Nu include

Bilet de avion

Biletul internațional de avion București – Veneția – București. Preț aproximativ 100 Euro/persoană.

Transfer aeroport

Transfer aeroport Veneția – Slovenia, zona Bovec (50 Euro/persoană pentru ambele sensuri).

Mese și băutură

Mesele și băutura pe toată perioada vacanței.

Biciclete electrice

Închiriere biciclete electrice (program opțional).

Taxă parcuri naționale

Taxa de acces în parcurile naționale.

Accesul la muzee

Biletele de acces la muzee nu sunt incluse în preț.

Asigurarea de călătorie

Vă recomandăm să aveți o asigurare de vacanță care să includă acoperire pentru sporturi de aventură.

Mâncare și cazare

Cazarea se face la camping. Pentru cei care nu doresc să stea la cort, locația de cazare oferă și cazare în condiții de glamping sau camere de pensiune. Te rugăm să ne contactezi dacă dorești să faci upgrade la cazare.

Mesele și băuturile nu sunt incluse, dar vom ajunge în locații speciale, unde te vei putea delecta cu delicatese autentice, alese în funcție de preferințele tale.

Accesul la destinație

Zbor cu avionul de la Otopeni până pe aeroportul Venetia Treviso. Dacă dorești poți să călătorești cu mașina personală, dar trebuie să iei în calcul că ai de parcurs în total aproximativ 1400 km din România până în zona Bovec din Slovenia.

ECHIPAMENTUL TĂU ESENCIAL PENTRU AVENTURA ÎN SLOVENIA

Pentru a te asigura că te bucuri de fiecare moment al călătoriei tale și ești pregătit pentru orice aventură, recomandăm să ai în bagaj următoarele echipamente esențiale:

Bocanci de munte: asigură-te că au talpă semi-rigidă pentru aderență și confort.

Șosete tehnice de trekking: optează pentru modele subțiri, de vară, care îți oferă suportul și respirabilitatea de care ai nevoie în drumeții.

Bluze de corp: alege din lână merinos sau fleece pentru o termo-reglare optimă.

Jachetă impermeabilă: te va proteja de intemperii și te va asigura că rămâi uscat.

Polar: ideal pentru straturile suplimentare în zilele mai răcoroase.

Mănuși specializate pentru via ferrata: pentru o aderență și o protecție superioare.

Pantaloni de trekking: pentru confort și libertate de mișcare.

Lanternă frontală: nu uita să adaugi și baterii suplimentare, pentru a fi pregătit oricând.

Protecție solară: fie că optezi pentru o pălărie, șapcă sau buff, asigură-te că îți protejezi fața și gâtul de razele soarelui.

Echipament complet de camping: cort, saltea/izoprenși sac de dormit.

Asigură-te că echipamentul tău este de calitate și se potrivește perfect activităților planificate, pentru a avea parte de o experiență autentică și în siguranță în inima verde a Sloveniei.

Întrebări frecvente

1. Poți să călătorești cu mașina personală?

Sigur că da! Dar trebuie să iei în calcul că ai de parcurs în total aproximativ 1400 km din România până în zona Bovec din Slovenia.

2. Copiii pot participa în această vacanță?

Din experiență, recomandăm prezența copiilor care îndeplinesc următoarele condiții:
-vârsta minimă: 7 ani (însoțiți de un tutore)
-să aibă o condiție fizică bună
-să aibă experiențe anterioare de activități outdoor.

3. Pot să închiriez echipament de camping?

Da, și pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi.

4. Am nevoie de experiență pentru a participa în această vacanță?

Recomandăm să aveți o minimă experiență montană și să participați cel puțin o dată în programele de caiac, canyoning și via ferrata organizate în România.

5. Dar condiția fizică personală?

În această vacanță accentul o sa fie pus pe experiențele outdoor. Și sigur o să-ți placă! Dacă condiția ta fizica îți permite să urci până la etajul 10 a unui bloc și să nu simți că leșini de la acest efort, atunci noi îți garantăm că nu o să ai nicio problemă de acomodare pe toată perioada acestei vacanțe.

Vrei mai multe detalii despre tură? Este foarte simplu: contactează-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro și o să-ți trimitem toate detaliile în scris. Dacă vrei să ne auzi vocea, ne poți apela la 0799.990.111.

Itinerariu

ZIUA 1 - DECOLAREA SPRE AVENTURA VERDE

Începe-ți aventura spre inima Sloveniei cu o călătorie aeriană convenabilă. Cea mai directă rută către Bovec, perla naturală a Sloveniei, te conduce prin aeroportul Veneția Treviso. Startul călătoriei tale va fi, bineînțeles, de la aeroportul Otopeni.

În numai două ore, cerul italian te va saluta, iar la aterizare, echipa noastră de ghizi specializați și brevetați va fi gata să te întâmpine. Vei face cunoștință cu confortul van-ului nostru, pregătit să te transporte într-un peisaj de vis: Bovec, Slovenia.

Ți-ai imaginat vreodată să te relaxezi în mijlocul naturii, la umbra Alpilor și lângă susurul râului Soča? Acesta va fi refugiul tău, un camping pitoresc echipat cu toate facilitățile pentru a-ți asigura confortul de care ai nevoie. Și dacă dorul de acasă te cuprinde, lasă-te învăluit de aroma unui espresso autentic și savurează delicatesele cu nuanțe italiene.

După ce cortul devine căminul tău temporar, lasă seara să te învăluie într-o atmosferă liniștită, în care ne vom strânge, vom degusta o cină tradițională și vom discuta împreună planurile aventuroase pentru următoarele zile.

Nota: Pentru cei care își doresc un plus de confort, campingul oferă opțiuni de glamping sau camere într-o pensiune tradițională.

ZIUA 2 - PLONJARE ÎN EMOȚIA CANYONINGULUI

O nouă zi se înalță în decorul pitoresc al Sloveniei, și după un mic dejun energizant, e timpul să pășim în inima acțiunii. Vei descoperi fascinanta lume a canyoningului, unul dintre cele mai căutate sporturi de aventură din regiune.

În această zi, am selectat pentru tine un traseu de canyoning ideal pentru debutanți, combinând momente de învățare cu râsete și priveliști uluitoare. Închipuie-ți că ești în cel mai natural și impresionant parc de distracții, cu rapeluri de 60 m înălțime care îți vor face inima să bată mai repede și piscine naturale unde poți să te răcorești.

La apus, când adrenlina se mai domolește, ne vom reîntâlni în jurul unei mese festin, înconjurați de misterul și calmul pădurilor slovene.

Pregătește-te să cufunzi în esența Sloveniei, acolo unde aventura și natura se împletesc în armonie perfectă.

ZIUA 3 - PE RÂUL SOČA: SPLENDOARE CRISTALINĂ ŞI ADRENALINĂ

Bine ai venit în paradisul acvatic al Sloveniei! Apa cu reflexii de smarald, contururile albe ale stâncilor și vegetația luxuriantă a malurilor creează un spectacol vizual ce pare desprins din povești.

Pentru a intensifica această experiență idilică, te invităm la o sesiune de hot dog rafting, o aventură de neuitat pe cristalinele ape ale râului Soča, în caiace gonflabile concepute pentru două persoane. Adrenalina și bucuria pură vor fi ingredientele zilei, în timp ce siguranța ta va fi prioritatea noastră, garantată de experții Green Adventure din safety kayaks.

Având peste un deceniu de experiență pe râul Soča, echipa #Green are cunoștințele necesare pentru a face această coborâre nu doar palpitantă, dar și sigură. Astfel, chiar și pentru novici, zilei de astăzi va oferi amintiri neprețuite, peisaje de invidiat și plăcerea pură a aventurii.

Odată ce soarele își ia rămas bun, ne regrupăm pentru o cină sățioasă, completată perfect de o degustare autentică de vinuri și brânzeturi slovene.

ZIUA 4 - ZONA BOVEC ÎN TOT SPLENDOAREA EI: Relaxare și Aventură La Alegere

După emoţiile trăite în zilele anterioare, ne îndulcim cu o zi de respiro în pitoreasca zonă Bovec, o perlă a naturii din Slovenia. Aici, fiecare clipă poate fi modelată după dorinţele voastre.

Vă tentăm cu o aventură ecologică pedalând pe biciclete electrice, explorând astfel pe două roţi frumuseţile Parcului Natural din regiune. Cu fiecare pedalare, dezvăluim misterele şi traseele acestei arii protejate.

Alternativ, pentru cei însetaţi de mister şi grandiozitate, sugestia noastră este o vizită la Peştera Postojna, una dintre cele mai impresionante capodopere subterane ale Europei.

Totuși, dacă sunteți în căutarea unui refugiu de relaxare profundă, zona Bovec oferă colţuri liniştite, perfecte pentru meditație sau pur și simplu pentru a savura atmosfera.

Astăzi, zona Bovec devine paleta voastră, iar alegerea aventurii este la discreția fiecăruia.

ZIUA 5 - CANYONING LA SUPERLATIV: Senzații și Peisaje de Neuitat

În inima Sloveniei, zona Bovec este teatrul naturii care pune în scenă aventuri incredibile. După ce ai simțit adrenalină în sesiunea anterioară de canyoning, ziua de astăzi promite să te ridice la un nivel de intensitate chiar mai mare. Explorăm un traseu de canyoning avansat, acvatic, care ne va aduce în fața unor cascade spectaculoase, piscine naturale, tobogane și provocări unice.

Însoțiți de sunetul apei și de culorile impresionante ale naturii, vei face rapel, vei sări de la înălțimi impresionante și vei înota în ape de cristal. Canionul se va deschide în fața ta cu peisaje care par desprinse din povești.

În seara aceasta, spiritul de aventură și entuziasmul trăirilor zilei ne vor aduna în jurul unei mese festine, unde vom împărtăși momentele memorabile și vom sărbători victoriile zilei în inima Sloveniei.

ZIUA 6 - PE CREASTELE ALPILOR IULIENI: Via Ferrata și Panorama de Neuitat

În inima zonei Bovec și a superbului peisaj al Sloveniei, zilele petrecute până acum ne-au condus prin ape cristaline și canioane pitorești. Însă ziua de astăzi promite să ne ofere o priveliște aeriană asupra Alpilor Iulieni, răsfățându-ne cu panorame impresionante.

Pas cu pas, vom urca pe un traseu istoric de via ferrata, un drum de fier amenajat în primul război mondial pe stânci, care ne va permite să explorăm verticalitatea crestelor montane într-un mod sigur și captivant. Itinerariul complet o să dureze 6-7 ore și priveliștile din Alpii Iulieni vor rămâne gravate în memoria ta.

Și pentru că seara marchează ultima noastră noapte în pitoreasca Slovenie, atmosfera va fi încărcată de amintirile zilelor petrecute împreună. În mijlocul Alpilor, sub cerul înstelat, ne vom aduna în jurul unui foc de tabără, celebrând amintirile și prieteniile formate, cu muzică, râsete și o atmosferă de neuitat.

ZIUA 7 - ADIO, SLOVENIA! BUNĂ, VENEȚIA!

Micul dejun tradițional din Slovenia ne servește drept combustibil pentru ziua care ne-așteaptă. Cu bagajele pregătite și cu amintirile încă proaspete, începem să ne luăm rămas-bun de la minunata zonă Bovec.

Deși ne pregătim pentru retragerea spre România, ziua nu ne-a spus încă ultimul cuvânt. Pentru cei care au optat pentru varianta aeriană, avionul ce decolează din Veneția ne dă oportunitatea inegalabilă de a savura câteva ore în inima Veneției. În drumul spre aeroport, ne vom pierde pașii printre străduțele romantice, admirând canalele și arhitectura venețiană, asigurând astfel un final de vacanță cu adevărat memorabil.

Se spune că toate lucrurile bune ajung la un sfârșit, dar rămas-bunul nostru de la Slovenia și Veneția nu înseamnă uitare. Avionul ne va purta înapoi spre casă, dar inimile noastre vor păstra vie emoția și magia acestei călătorii.

Plusul Green Adventure

Bun venit în lumea aventurii autentice oferită de Green Adventure! Suntem o companie dedicată călătoriilor transformaționale, și ne-am asumat misiunea de a vă ghida printr-un proces de dezvoltare personală, oferindu-vă experiențe care vor rămâne în memoria voastră pentru totdeauna.

Prin programele noastre, vă oferim mai mult decât o vacanță obișnuită. Avem o echipă de ghizi experimentați și pasionați, care nu sunt doar însoțitori în călătorie, ci și coach specializați. Acești ghizi vă vor însoți în fiecare etapă a călătoriei voastre, oferindu-vă suport și îndrumare personalizată.

Fiecare program Green Adventure este conceput cu atenție și dedicare. Nu doar că veți explora locuri incredibile și veți participa la activități pline de adrenalină, dar veți avea oportunitatea de a vă descoperi și de a vă dezvolta abilități noi. Vom învăța împreună tehnici de outdoor și supraviețuire, vom explora activități în aer liber, dar și cultura și tradițiile locale.

Valorile noastre fundamentale sunt siguranța, creșterea personală și autenticitatea. Vrem să vă ajutăm să depășiți limitele personale, să vă dezvoltați încrederea în sine și să vă descoperiți potențialul. Fiecare provocare pe care o întâmpinați în timpul aventurii voastre va fi o oportunitate de creștere și de depășire a propriilor bariere.

Călătoriile noastre sunt concepute pentru a vă oferi o perspectivă mai profundă asupra destinațiilor pe care le vizităm. Vom interacționa cu localnicii, vom învăța despre tradițiile și obiceiurile lor și vom susține comunitățile locale în mod responsabil.

Vă asigurăm că experiența Green Adventure nu se oprește la durata călătoriei. Vă încurajăm să aplicați ceea ce ați învățat și experimentat în viața voastră de zi cu zi și să continuați să vă dezvoltați abilitățile și mentalitatea dobândite. Veți deveni mai rezilienți și veți aborda noi provocări și oportunități cu îndrăzneală și încredere.

Alăturați-vă nouă în această călătorie a autodescoperirii și dezvoltării personale. Green Adventure vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă ghida într-o experiență de neuitat!

Returul plații

Această vacanță oferă returnarea plății în cazul restricțiilor de călătorie sau indisponibilitatea de a călători din motive personale de sănătate. Află condiții

Plata în rate fără dobândă

Green Adventure oferă plata în 5 rate fără dobândă cu cardurile de cumpărături ale Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank și BRD Finance. Află detalii

Dana L

One of my best experience!

Nov 2022

Everything is amazing!
We warmly recommand you!
Passion, patience, professional equipment, exceptional guides, good cheer.
Glamping, rafting, kayaking, via ferrata, canyoning, you are the best! Thank you!

Maria I

Mix of Adventures

Sep 2023

Who knew that a simple google search would lead to such a wonderful vacation?
My partner and I did not know Green Adventure, but the Slovenia Mix of Adventures program caught our attention.
We were a small group and I think that this is exactly what made the vacation memorable.
Every day brought a new adventure. Each day was defined by something I had never done before, a challenge to test my courage and make me even more curious.
Thank you to those at Green Adventure for taking care of us, to be able to push our limits in a safe and fun environment.
Thank you for a wonderful vacation and I will definitely come back on other occasions.

Mihaela

Great adventures

Mar 2022

You can experiment a large variety of advendures that can make you overcome your limits or indulge yourself with pleasure. Some of those are designed to discover new places and new culture or to discover your inner self. Others can help you find yourself or even get lost.
An always smiling, well prepared team will always find solutions to any problems one might have. Feel free to experiment anything you want, knowing they will keep you safe. Every single adventure enriches your life by gathering memories, laughter and new friends.
I totally recommend!

Dana L

Great experience with special people

Aug 2023

I recommend Green Adventure for the wonderful experiences it offers. do you want to exceed your limits, but feel safe? Go canyoning, kayaking, via ferrata with them! Thank you dears! It was wonderful in Slovenia!

Certificări Green Adventure