Vrei sa inveti ceva nou?

Va propunem mai multe variante de cursuri organizate cu cei mai buni instructori si echipamente de top asigurate de noi. Tu trebuie sa vii doar cu dorinta si bucuria de a invata ceva nou. 🙂 

Cursuri Caiac

Cursuri de caiac pe ape repezi (whitewater kayaking) 
Detalii activitate: propunem cursuri de caiac whitewater pentru toate nivelurile (incepator, intermediar, avansat).

Cursul de caiac pentru incepatori
. Cursurile de initiere imbina distractia si bucuria de a vasli cu un coaching intens. Veti invata elementele de baza de directie, tehnici de vaslit, cum sa combinati echilibrul si viteza, ferry glide, intrarea si iesirea din eddy, semnale pe apa, dinamica apei, pericole in apa etc.

Cursul de caiac intermediar si avansat consta intr-o pregatire mai intensa, cu ore de teorie si ore bune de vaslit. Veti invata sa stapaniti perfect directia, tehnicile de vaslit, intrarea si iesirea in si din eddy puternice, eskimo roll, sprijinirea pe padela, tehnica de boof, tehnici de salvare … plus recunoasterea pericolelor din apa si dinamica ei.

Cursuri Outdoor Survival

New Entry in Programele de Cursuri Green Adventure: Outdoor Supravietuire Skills 

Odata cu acest curs, participantii vor intelege cum sa foloseasca resursele naturale, in diverse scopuri. Spre exemplu, te invatam cum sa filtrezi si dezinfectezi apa cu un minim de “echipamente” uzuale. Sau vei invata cum sa iti faci un adapost din crengi, in cazul nefericit in care esti nevoie sa innoptezi in padure. 

Daca nu ai gasit mai jos cursul care te intereseaza, trimite-ne un mail la office@greenadventure.ro si vedem impreuna care este cea mai buna optiune pentru tine! 🙂 

<< Inapoi la pagina anterioara