Green Adventure inseamna PASIUNE. NATURA. VERDE. VIATA.  Si o mare dorinta de… AVENTURA si ADRENALINA!  

Aceasta descriere se aplica oricarui ghid Green Adventure. Intrebati-l si vedeti ce va raspunde.  🙂

Va spune ca e perfect adevarat. Si o sa mai vorbeasca si despre multumirea de a vedea oamenii zambind, de a-i face sa scoata la vedere aceea emotie pura si dorinta vie de a descoperi, de a se “juca” asemeni unui copil care se bucura de cele mai simple si mai frumoase lucruri din Natura.

Sunt prea multi adulti care au uitat una din primele bucurii ale vietii: sa se joace si sa se bucure de momentul actual.  Asadar, noi va invitam sa le redescoperim impreuna! 🙂

Ce ACTIVITATI VERZI poti incerca cu Green Adventure?

RAFTING, PowerRafting si SuperRafting, CAIAC, CANYONING, DRUMETII, WHITE WATER si Programe de VACANTE EXTERNE.  Pe scurt, avem orice si-ar putea dori un aventurier dornic sa scape din jungla citadina si sa respire aer curat si natura, sa echilibreze zilele interminabile de la birou, cu mici “potiuni magice de fericire”.  Cand dorinta de NOU se strecoara in ganduri si te cheama afara la joaca, noi, cei din echipa GREEN ADVENTURE, suntem prezenti sa-ti oferim exact ce ai nevoie, in conditii de maxima siguranta!

In ceea ce priveste SIGURANTA, Safety First este regula de baza in orice program Green Adventure. Este de datoria noastra sa avem grija ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar pentru acest lucru ne pregatim constant. 

Echipa Green Adventure are urmatoarele certificari: 

 • World Rafting Federation (WRF): certificare internationala de instructor de rafting national clasa 2, 3 si 4.
 • International Rafting Federation (IRF): certificare internationala ghid de rafting clasa 3.
 • British Canoe Sea & White Water Kayak: certificare internationala ghid de caiac in conditii de flat water, mare si rauri montane.
 • International Canyoning Organization For Professionals (IcoPro): certificare internationala ghid de canyoning.
 • Rescue 3: certificare internationala pentru salvatori slavatori din rauri de munte.
 • British Canoe White Water Rescue & Safety: certificare internationala pentru salvatori slavatori din rauri de munte.
 • Ghid montan: certificare nationala pentru activitatile montane.
 • Ghid local si national: certificare nationala pentru activitati de turism national si international.

Ne imbunatatim constant prin programe de training si cursuri la care mergem ori de cate ori avem ocazia. In plus, in fiecare an, inaintea deschiderii sezonului sporturilor de apa, incepem cu reinnoirea cursului de Prim Ajutor

Alege o Experienta Green Adventure si bucura-te din plin de natura si de adrenalina, in cele mai sigure conditii!   

Echipa Green Adventure

Tudor

Tudor Stefanescu

Cunoasteti bancurile acelea cu Porcusorul Infuriat? Noi putem sa juram ca Tudor a crescut cu aceste glume si a asimilat anumite trasaturi a acestui personaj celebru 🤣.

Dar in mixul de bucatarie sufleteasca au fost adaugat cu prisosinta mult mai multe ingrediente de maxima calitate: bunatate, curaj,  corectitudine, spirit de sacrificiu ... Si cand totul a fost copt a rezultat o prajitura cu suflet si chip uman - Tudor!

Tudor la origine este administrator de sistem IT si el a ajuns prima ora in legatura cu noi printr-o pozitie de client intr-un program Green Adventure. A fost cu noi, i-a placut experienta si de aici restul este o poveste de succes. Succes pentru noi ca prin integrarea lui Tudor in echipa Green Adventure ne-am adus o valoare adaugata imensa!

Tudor este indragostit de tot ce inseamna outdoor, aventura si natura! El este si un mare iubitor de oameni si orice iesire cu Tudor o sa-ti lase amintiri puternice vis a vis de zambatul lui timid, de atentia lui constanta si implicarea lui in procesul de derulare a progamelor. Daca il ai pe Tudor ca si ghid, ce mai, ai garantia ca la final de program o sa fii mai mult decat multumit!

Ca si pasiuni si skill-uri, Tudor exceleaza la datul cu placa de snowboard iarna, la plutirea pe luciul apei in orice anotimp vaslind in caiac si la explorarea muntilor si a canioanelor din tara si strainatate.

Ca si scurt CV de aventurier, el se mandreste cu:

-Ghid de caiac (si unul fantastic de bun!)

-Ghid  montan

-Ghid canyoning.

Va invitam sa il cunoasteti „live” pe Tudor! Unde il gasiti? In echipa Green Adventure 🥰.

#EchipaGreenAdventure

Ce parere au altii despre noi

 • star rating  Through Green Adventure I had the opportunity to reach this unique country.
  It was more than an experience. I could say, a film that unfolds continuously in front of... read more

  Calin N
  11/21/2019
 • star rating  I recently returned from the best vacation ever in Jordan. There is nothing bad I could mention about this trip, on the contrary. Everything was planned perfectly and our guide,... read more

  RamonaD577
  12/06/2019
 • star rating  If you’re looking for authentic experiences off the beaten track then I definitely recommend you to join Green Adventure in one of their tours. Not only did I discover extraordinary... read more

  Nicoleta019
  12/06/2019
 • star rating  My son of just eleven and I had a fantastic time with The Green Adventure Team on Samothraki. We spent a wonderful week full of activities. Canyoning and cayaking was... read more

  avatar thumb Eli K
  7/29/2018
 • star rating  Best day! Best crew! We recommand to all who want a little bit of adrenaline, relax, nature, good vibes and a lot of fun.

  avatar thumb Gogu M
  7/28/2018
 • star rating  After the great experience in Samothraki the decision to go with Green Adventure in Jordan was easy. One week perfectly organized in order to cover all possible experiences in Jordan:... read more

  38alinagabrielas
  12/05/2019
 • star rating  For my daughter was a very nice experience ! I would recommend to all teenagers and not only, to go on such a trip alongside Green Adventure's team.

  avatar thumb Stupcanu M
  8/06/2018
 • star rating  We had an extraordniary week with Green Adventure in Valraam area, amazing service and great staff! Thanks for the hospitality and effort!

  avatar thumb Mitja L
  4/24/2019
 • star rating  Canioning is Samothraki must be on a bucket list of every person who likes adrenaline. And sea Kayak is fulfilling the one week experience. Bicycle is not one... read more

  avatar thumb katana2410
  10/14/2018
 • star rating  Kayac course - super experience, super professionalism. First time on the river with kayac, with greenadventure. Result? I discover a new passion. I recomand. It deserve. An adventure for 10+.

  avatar thumb Stefan Z
  11/05/2018

Certificari

<< Inapoi la pagina anterioara