Green Adventure inseamna PASIUNE. NATURA. VERDE. VIATA.  Si o mare dorinta de… AVENTURA si ADRENALINA!  

Aceasta descriere se aplica oricarui ghid Green Adventure. Intrebati-l si vedeti ce va raspunde.  🙂

Va spune ca e perfect adevarat. Si o sa mai vorbeasca si despre multumirea de a vedea oamenii zambind, de a-i face sa scoata la vedere aceea emotie pura si dorinta vie de a descoperi, de a se “juca” asemeni unui copil care se bucura de cele mai simple si mai frumoase lucruri din Natura.

Sunt prea multi adulti care au uitat una din primele bucurii ale vietii: sa se joace si sa se bucure de momentul actual.  Asadar, noi va invitam sa le redescoperim impreuna! 🙂

Ce ACTIVITATI VERZI poti incerca cu Green Adventure?

RAFTING, PowerRafting si SuperRafting, CAIAC, CANYONING, DRUMETII, WHITE WATER si Programe de VACANTE EXTERNE.  Pe scurt, avem orice si-ar putea dori un aventurier dornic sa scape din jungla citadina si sa respire aer curat si natura, sa echilibreze zilele interminabile de la birou, cu mici “potiuni magice de fericire”.  Cand dorinta de NOU se strecoara in ganduri si te cheama afara la joaca, noi, cei din echipa GREEN ADVENTURE, suntem prezenti sa-ti oferim exact ce ai nevoie, in conditii de maxima siguranta!

In ceea ce priveste SIGURANTA, Safety First este regula de baza in orice program Green Adventure. Este de datoria noastra sa avem grija ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar pentru acest lucru ne pregatim constant.

Echipa Green Adventure are urmatoarele certificari: 

 • World Rafting Federation (WRF): certificare internationala de instructor de rafting national clasa 2, 3 si 4.
 • International Rafting Federation (IRF): certificare internationala ghid de rafting clasa 3.
 • British Canoe Sea & White Water Kayak: certificare internationala ghid de caiac in conditii de flat water, mare si rauri montane.
 • International Canyoning Organization For Professionals (IcoPro): certificare internationala ghid de canyoning.
 • Rescue 3: certificare internationala pentru salvatori slavatori din rauri de munte.
 • British Canoe White Water Rescue & Safety: certificare internationala pentru salvatori slavatori din rauri de munte.
 • Ghid montan: certificare nationala pentru activitatile montane.
 • Ghid local si national: certificare nationala pentru activitati de turism national si international.

Ne imbunatatim constant prin programe de training si cursuri la care mergem ori de cate ori avem ocazia. In plus, in fiecare an, inaintea deschiderii sezonului sporturilor de apa, incepem cu reinnoirea cursului de Prim Ajutor.

Alege o Experienta Green Adventure si bucura-te din plin de natura si de adrenalina, in cele mai sigure conditii!

Echipa Green Adventure

Adi

Tudor

David

Catalin

Ce parere au altii despre noi

 •   Kayac course - super experience, super professionalism. First time on the river with kayac, with greenadventure. Result? I discover a new passion. I recomand. It deserve. An adventure for 10+.

  avatar thumb Stefan Z
  11/05/2018
 •   Absolutely recommend Green adventure to anyone who is looking for day trips on their own or with family and friends. Staff are so helpful and kind. The trip was a... read more

  avatar thumb jdarby2018
  9/19/2018
 •   My son of just eleven and I had a fantastic time with The Green Adventure Team on Samothraki. We spent a wonderful week full of activities. Canyoning and cayaking was... read more

  avatar thumb Eli K
  7/29/2018