Din pasiune pentru Canyoning

 

In canion esti izolat de lume, de ganduri, de probleme, in timp ce strabati frumusetile naturii adunate intre pereti, munte, copaci sau pasari ce te privesc de sus… Mergi prin apa clara, pe propriile picioare sau dus de apa, te bucuri de piscinele naturale si sari razand in ele sau cobori asigurat prin cascade ce te invioreaza cu sunetul si stropii lor!

Te poti catara sau poti face rapel, poti trece prin pesteri! E ca intr-o poveste pe care nu ti-o poti inchipui cu adevarat decat atunci cand o traiesti…   si lumina se revarsa dintr-o data in poienita in care ai ajuns, fara pereti de stanca, doar soare, natura si din nou cu gandurile tale.

 

Certificari Ghizi

 

Ne perfectionam continuu astfel incat sa va oferim conditii maxime de siguranta si ghizi excelent pregatiti.  Echipa noastra are urmatoarea certificare specifica activitatii de canyoning: International Canyoning Organization For Professionals. 

Echipamentele Noastre

Folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele UIAA. Confortul termic este asigurat de costumul si incaltamintea de neopren, iar vesta de salvare cu o flotabilitate mare si casca de protectie aduc un plus la partea de siguranta.

Pentru aceasta actvitate asiguram echipamentul complet, format din: costum de neopren, incaltari, casca si vesta.

 

EVENIMENTE TRECUTE

(Română) Caiac si Canyoning la Vidraru cu Green Adventure

(Română) Vacanta de Aventura la Herculane

Vacanta “Cu de Toate”: Distractie – Via Ferrata – Canyoning

Super Vacanta de Aventura la Vadu Crisului

(copiază)

(Română) Canyoning la Sinaia cu Green Adventure

<< Back to the previous page

Sorry, this entry is only available in Romanian.