(Română) De ce sa vizitezi Halkidiki cu Green Adventure?

 

 

 


...Citeste mai mult

Ziua 1 - Bucuresti - Vourvourou

 

 

Ziua 2 - Descoperim sudul peninsulei din caiac!

 

 

 

Ziua 3 - Ammouliani

 

 

Trezirea, cafeaua de dimineata, impachetarea echipamentului de plaja si pregatirea caiacelor pentru o zi plina minunata. Astazi vizitam Blue Lagoon, adica un loc cu adevarat special. Vom explora plaje salbatice cu ape de smarald atat de clare incat nu-ti poti crede ochilor. Ne vom vedea umbrele caiacelor pe fundul marii si vom imortaliza peisaje de vis. Pentru doritori, oferim cursuri de eskimo roll in apele perfecte din Blue Lagoon.

Ne intoarcem la camping, unde vom petrece o seara minunata pe plaja, povestind despre ziua ce a trecut si facand planuri ca niste exploratori ce suntem. Noaptea va invitam la o scurta plimbare in caiace. O sa vedeti milioane de lumini fosforescente in apa marii, in timp ce caiacul se deplaseaza silentios intr-o alta lume decat sunteti obisnuiti.

In a doua parte a expeditiei va invitam sa descoperiti frumusetea bratului Athos si sa explorati insula Ammouliani.

 

 

Ziua 4 - Ouranoupoli

 

 

Ne trezim, mic dejun si impachetam bagajele. Gata, plecam sa descoperim o alta parte a peninsulei Halkidiki – bratul Athos! La pranz ajungem la Ouranoupoli Camping & Bungalows, montam corturile si servim pranzul. Dupa o binemeritata siesta, va invitam sa vizitam statiunea Ouranoupoli. Cina o sa o servim la o taverna speciala, urmata noaptea de baie in apa marii pe o plaja privata pregatita parca special pentru noi!

 

 

Ziua 5 - Innoptam pe o plaja pustie

 

 

Sunteti gata sa va simtiti ca Robinson Crusoe? Este ziua in care parasim continentul si vaslim catre insula Ammouliani. Incarcam in caiace tot echipamentul de expeditie si ne pregatim de plaje pustii si dormit sub milioane de stele! Plecam din zona Ouranoupoli, facem traversarea in caiace catre insula Ammouliani, inconjuram insula si ajungem la o plaja pustie. Aici ne pregatim tabara si suntem gata de o noapte superba alaturi de oameni minunati. Cina o pregatim la foc de tabara si toata seara o sa fim “rupti” de civilizatie. Doar noi si gandurile noastre de fericire :).

 

 

Ziua 6 - Inconjuram Ammouliani din caiac

 

 

Ne trezim, facem o baie in apa calda a marii, luam micul dejun si strangem tabara. Suntem gata de o noua zi si de noi emotii si bucurii pe apa. Continuam sa inconjuram insula Ammouliani si ajungem la un grup de mici insule pustii cu plaje superbe si apa de cristal. Petrecem o dupa masa relaxanta pe plajele insulei Drenia, inotam, facem snorkeling si exploram ca niste adevarati Robinson Crusoe. Pentru doritori, oferim cursuri de eskimo roll in cea mai cristalina apa posibila.

Pranzul il servim la o mica taverna “pierduta” pe aceste insule salbatice. Seara ne intoarcem pe continent si ne reocupam locurile in complexul Ouranoupoli Camping & Bungalows. La cina va invitam la o adevarata fiesta culinara in statiunea Ouranoupoli.

 

 

Ziua 7 - Revenim spre Bucuresti

 

 

Ne trezim de dimineata, impachetam bagajele, ne imbratisam si plecam inapoi spre tara. Vacanta s-a terminat, dar trairile o sa ramana vii inca multa vreme!

Aceasta este propunerea noastra pentru o vacanta diferita fata de cum sunteti obisnuiti si va promitem ca o sa va intoarceti acasa cu mirosul marii si amintiri leganate de valuri albastre 🙂

 

 

(Română) Ziua 7 - La revedere, Halkidiki!

 

 

 

 

Oferta de pret: 499 Euro/persoana*


*In acest pret ESTE INCLUS:

  • Echipamentul complet de caiac.
  • O echipa de minim 2 ghizi atestati de British Canoe Union pentru acest program (acest aspect este foarte important pentru siguranta grupului si calitatea serviciilor prestate in acest program!).
  • Taxe camping pe toata durata programului. Cazarea din camping ofera toate conditiile necesare (grup sanitar, dus, loc pentru pregatit mancarea, frigidere, gratare) si chiar daca nu esti obisnuit cu dormitul sub o mie de stele iti promitem ca o sa gasesti tot confortul dorit! La cerere putem sa oferim corturi de doua sau trei persoane. Corturile sunt marca Quechua, model 2 Seconds XL Air, adica special pentru camparea pe plaja, oferind cea mai buna ventilatie posibila.
  • Scutere submersibile Sea Doo.
  • Filmari cu camere fullHD Go Pro.
  • Cursurile de eskimo roll in cea mai cristalina si calda apa sunt din partea casei.

*Ce NU ESTE INCLUS  in pretul de program: 
– transportul personal tur-retur,
– mancarea si bautura.

Optional putem sa va oferim transportul pe toata durata programului cu microbuzul nostru la un cost de 50 Euro/persoana.

 

 

....Citeste mai mult

 

 

In aceasta vacanta vei avea alturi doi ghizi licentiati international BCU (British Canoe Union) pentru activitatea de caiac (suntem singura firma din Romania cu ghizi licentiati BCU).
Oferim un program in care siguranta si satisfactia turistului este pe primul loc!

 

 

Echipament: folosim cele mai performante caiace, padelele folosite sunt din sfera profesionala. Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare. La nevoie putem oferi corturi si saltele izopren.

Echipa de ghizi: suntem singura firma de aventura din Romania in care ghizii au licenta British Canoe Union. Adica maxima siguranta si placere pentru voi!

De ce aveti nevoie: imbracaminte de vacanta in Grecia, protectie solara, palarie, incaltaminte speciala de apa, echipament de camping (cort, sac de dormit si saltea izopren) si un aparat de fotografiat waterproof (peisajele sunt incredibile!).

Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

(Română) Halkidiki
Dificultate usoara
caiac
10
Grecia … plaje pustii … apa de smarald … peninsule … insule … caiac … vacanta … expeditie. Exact! Va invitam sa descoperiti Halkidiki – Sithonia, Athos si insula Ammouliani din Grecia, in cel mai "chill" program de aventura Green Adventure! Cum putem sa descriem pe scurt acest program? Relaxare, natura, plaje, apa cristalina, apus de soare, baie in mare, aventura, descoperire, frumos, sport ... Clar, acest program este gandit pentru cei indragostiti de Grecia si isi doresc o experienta marca Green Adventure.

Incluse:

  • echipament,
Perioada: 30.08.2020 - 05.09.2020

499,00 

From 499,00  / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Reviews

There are no reviews yet.