Detalii

Activitati

  • Caiac

𝐃𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚 𝐫𝐚𝐮𝐥 𝐀𝐫𝐠𝐞𝐬 𝐬𝐢 𝐃𝐞𝐥𝐭𝐚 𝐀𝐫𝐠𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐢𝐚𝐜

Ce poate sa fie mai frumos decat o zi de weekend petrecuta in natura alaturi de alti oameni frumosi, relaxandu-te si bucurandu-te de salbaticia oferita de cursul raului Arges? Si sa nu mai pomenim de 𝒃𝒐𝒓𝒔𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒑𝒆𝒔𝒕𝒆 de la final de program! 😍

Acest program va ofera posibilitatea de a descoperii frumusetea salbatica a raului Arges si minunata Delta de la finalul acestui traseu.

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝘀𝗮 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐀𝐝𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐞❓

✅ Suntem singura firma de profil din Romania care ofera ture ghidate in caiace cu ghizi brevetati international British Canoe.

✅ Participantii ne spun ca este unul dintre cele mai faine programe Green.

✅ Este Kid-Friendly, asa ca poti veni si cu cel mic. Ba chiar si cu bunicii!


Itinerariu

Raul Arges si Delta Arges

Lansam caiacele pe raul Arges si ne lasam purtati la vale prin paduri salbatice catre Delta Arges.

 

 

Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar caprioare si mistreti veniti la adapat si la scaldat – noi chiar am vazut 😍.

 

 

Si la finalul programului, ca si o recompensa binemeritata, gazdele noastre o sa ne serveasca un autentic bors de peste cu mamaliga, totul gatit super proaspat la foc de lemne 😋.

 

Detalii organizatorice:

➡ Locul de intalnire: comuna Gradinari, jud. Giurgiu (la doar 28 km de Bucuresti).

➡ Ora de intalnire: 10:30.

➡ Ora de final a programului: cu aproximatie in jurul orei 15:00. 

➡ Ce este nevoie sa aduci cu tine: imbracaminte adecvata conditiilor meteo din ziua de program si preventiv haine de schimb. Restul aducem noi!

Pret

Oferta de pret este de 210 lei/persoana*.

➕ Pretul include:

✅ Caiace de 1 sau 2 persoane (caiacele folosite sunt perfecte pentru persoanele fara experienta, dar si pentru cei cu experienta, aflati in cautarea distractiei si a aventurii)

✅ Echipament complet de caiac: veste de salvare ergonomice si padele caiac

✅ Bors de peste gatit la fata locului din ingrediente proaspete si gustoase

✅ Ghizi licentiati international British Canoe 

✅ Album digital foto 

✅ Logistica si organizare program.

Transportul pana la locatia de program se va face cu masini personale. Dar daca nu ai mijloc de transport personal, poti calatorii cu van-ul GREEN ADVENTURE in regim de car sharing.

*Bautura nu este inclusa in pretul acestui program.

Ghizi

Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul British Canoe, World Rafting Federation, International Rafting Federation si Rescue 3. In concluzie sunteti 100% in siguranta si aveti certitudinea ca o sa va distrati! 

Info utile

 

Vrei mai multe detalii despre tura? Este foarte simplu: contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei sa ne auzi vocea, ne poti apela la 0799.990.111.

Pasionat de caiac? Daca vrei sa fii la curent cu turele de caiac din Romania si strainatate, organizate de noi, aboneaza-te la newsletter si alatura-te fanilor GREEN ADVENTURE de pe Facebook!


Delta Arges
Dificultate usoara
caiac
1 - 20 pers

Incluse:

  • masa,
  • echipament,
Data: 24.10.2021

210,00 lei

De la 210,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.