Detalii

Activitati

  • Munte

VF. Iezerul Mare 2.463m

Bine ati venit in Ziua 2 cand ne bucuram de Ziua Nationala a Romaniei: azi urcam pe vf. Iezerul Mare, o comoara mai putin stiuta a muntilor nostri!  

 

Un program in stilul Green

Si pentru ca e Ziua Nationala, e musai sa sarbatorim! Si se prea poate sa deschidem o sticla de sampanie cand ajungem pe varf, la 2.463 m inaltime si sa le facem cu mana cutezatorilor de pe vf. Moldoveanu. Asta daca vom avea noroc de o zi senina in care sa avem priveliste pana hat departe!
 
In plus, v-am pregatit o Surpriza Green: o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞.   

Itinerariu

Cand?

Duminica, 29 Noiembrie, ne incumetam de un traseu pe munte solicitant, in care speram sa ne bucuram si de zapada si de soare si de priveliste de vis! 
Ne aventuram in masivul Iezer-Papusa si urcam pe vf. Iezerul Mare sa admiram Romania de la inaltime! 

Ce facem?

Continuam sarbatoarea de Ziua Nationala care va tine in stilul GREEN timp de 4 zile – inceputa sambata pe 28 Noiembrie, cu o super provocare dedicata celor care au o conditie fizica buna si care vor in cutia cu amintiri o super priveliste de iarna, fix de la 2.463 m inaltime! 🙂  

In masivul Iezer – Papusa, urcam pe vf. Iezerul Mare prin paduri de conifere, urcand pe Valea Batrana si pe langa lacul glaciar ce poarta numele masivului muntos.  Avem 5-6 ore de urcat si inca 4-5 ore de coborat. Asadar, pregatiti-va pentru o zi lunga, dar superba!  

Cine se simte in forma si vrea sa sarbatoareasca alaturi de noi pe vf. Iezerul Mare? 😀 

Program:

 – intalnirea la ora 5:45 la Unirii Horoscop si plecare la ora 6:00. 

– in jurul orei 9:30 ajungem la Cabana Voina si de aici incepe aventura. Urmeaza 9 ore de mers pe munte si o diferenta de nivel de aproximativ 1.500 m (pozitiv / negativ).

– sosire in Bucuresti in jurul orei 22:00, in functie de trafic. 

Pret

✅ 𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: 149 de lei.

⚠️ Pentru cei care doresc să ajunga la destinatie cu Van-ul pus la dispozitie de Green Adventure, pretul programului cu transport inclus este de 210 lei.

➕ Ce am inclus in pret:
☑ minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.
☑ optional: serviciul de transport.
☑ album foto digital.
☑ o surpriza Green si o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 (www.bluebear.ro) 😀.
 
In pret nu s-a inclus:
-mesele (fiecare o sa serveasca ce a adus in rucsac)
-transportul este optional.

Ghizi

Veti fi insotiti de minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.

Info utile

Ce sa aveti la voi:

– obligatoriu – bocanci de munte, 3 sezone – pentru siguranta grupului ne asumam dreptul sa refuzam participarea in program a turistilor care se prezinta fara incaltamintea corecta (bocanci care acopera glezna)!

– parazapezi, 

– ciorapi de lana grosi, speciali pt hiking, 

– imbracaminte adecvata pentru prognoza meteo anuntata cu o zi inainte de plecarea in program,

– 1 tricou de schimb, preferabil din lana merinos sau poliester (se usuca mai repede si este perfect pentru efort prelungit),

– jacheta windstopper sau goretex,

– o sticla cu apa de 2 l/ preferabil 2 sticle de 1 l,

– frontala,

– ochelari si crema pt protectie solara,

– mancare la pachet si gustari energetice (batoane proteice, ciocolata sau glucoza) pentru un plus de energie 😊.

ATENTIE: pentru siguranta intregului grup, pe durata deplasarii cu van-ul Green Adventure, purtatea mastii in interiorul masinii este OBLIGATORIE. 


Masivul Iezer-Papusa
Dificultate grea
munte
14
Data: 29.11.2020

149,00 lei

De la 149,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.