Detalii

Activitati

  • Munte

Via ferrata? Tiroliana? Si Focul Viu?

In aceasta aventura e musai sa mergi! Distractia si aventura te invita la ele acasa! 😀 
Vei nota aceasta zi in calendar: 21 Noiembrie 2020, ziua in care ai urcat cea mai nou amenajata via ferrata din Romania si ai coborat pe o super-tiroliana. Si nu prea ai de ales: daca ai inceput traseul de via-ferrata singura varianta sa cobori va fi pe tiroliana! O nebunie pe care vei dori sa o repeti!
Inca nu iti spunem unde se gasesc aceste doua minunatii, dar iti putem spune ca sunt noi-noute si abia astepta sa fie incercate! 😀 
Dupa ce ne-am luat doza de adrenalina, o luam frumos la pas pe munti si pe dealuri, timp de 5-6 ore, pana ajungem la Focul Viu, in cel mai bun moment pentru a fi admirat: seara, cand intunericul  va pune si mai bine in evidenta acest fenomen natural!  


Itinerariu

Cand?

Sambata, 21 Noiembrie, ne-am propus sa fim primii care incearca cea mai noua via-ferrata din Romania, cu o inaltime considerabila si de o dificultate medie (grad B+). 

Cu mare bucurie si mandrie va anuntam ca Green Adventure si-a construit un traseu cu adevarat special de Via ferrata in locatia noastra de suflet Green Camp – Adventure Glamping!

Numele acestui traseu de via ferrata este #SunnyWay si aici aveti poze din timpul constructiei.

Va oferim si un filmulet cu tiroliana noastra 😀.

 

Ce facem?

Stiti cum se spune: la via ferrata totul tine de limitele pe care le impunem. Si noua ne cam place sa le depasim constant. Sau macar sa incercam! 😀

  

Si cum nu e de ajuns o singura aventura, urmeaza una la fel de palpitanta: coborarea cu o tiroliana! 

 

 

Pe parcursul acestor 2 activitati te vor trece toate transpiratiile si vei incerca o multime greu de descris de senzatii, incepand de la „wow, ce tare e!”, pana la „nu mai pot! vreau jos!”. Si drumul e doar inainte. Dar cu ghidaj potrivit asigurat de echipa de ghizi Green Adventure si incurajarile de rigoare vei vedea ca poti si ca e minunat sa urci un perete vertical! 😀
Urmeaza o coborare senzationala pe o tiroliana cum numai la noi vei gasi! Chiar e unica: este singura tiroliana la care ajungi printr-o via ferrata! 

 
toamna-superba-buzau-aventura
La pranz ne tragem sufletul si pornim intr-o drumetie de 5-6 ore pana la Focul Viu, un minunat fenomen natural datorat emanatiei de gaze naturale care ies la suprafata prin fisurile scoartei terestre! Ajungem acolo pe inserat, adica in cel mai bun moment in care putem vedea acest fenomen. 

Program:

– intalnirea la ora 5:45 la Unirii Horoscop si plecare la ora 6:00. 
– in jurul orei 10:00 ajungem in locatia noastra de suflet unde ne asteapta doze neasteptate de bucurie, aventura, adrenalina, totul pictat in culori de toamna tarzie! 
– in jurul ore 14:00 sau poate chiar mai devreme, plecam inspre Focul Viu si admiram hainele bogate de toamna, satele din zona se deschis in panorame superbe si pasii ne poarta prin paduri vechi, mai putin umblate.  
– in jurul orei 18:00-19:00 ajungem la Focul Viu. 
– estimativ, intoarcerea in Bucuresti va fi in jurul ore 21:30 – 22:00. Incercam pe cat posibil, la ora 22:00 sa fim deja la Unirii, exact de unde am plecat. 

Pret

✅ 𝐏𝐑𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌: 190 de lei.
⚠️ Pentru cei care doresc să ajunga la destinatie cu Van-ul pus la dispozitie de Green Adventure, pretul programului cu transport inclus este de 250 lei.

➕ Ce am inclus in pret:
☑ minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.
☑ echipament complet pentru via ferrata si tiroliana.
☑ optional: serviciul de transport.
☑ album foto digital.
☑ o surpriza Green si o tombola in care 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒂𝒔𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒖𝒏 𝒃𝒖𝒇𝒇 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒆 𝒄𝒖 𝒔𝒊𝒈𝒍𝒂 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑨𝒅𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒂𝒏𝒂 𝒎𝒆𝒓𝒊𝒏𝒐𝒔, oferit in parteneriat cu 𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐫 – 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞 (www.bluebear.ro) 😀.
 
 
In pret nu s-a inclus:
-mesele (fiecare o sa serveasca ce a adus in rucsac)
-transportul este optional.

Ghizi

Veti fi insotiti de minim 2 ghizi montani brevetati cu certificat valabil de Prim Ajutor.

Info utile

Ce sa aveti la voi:

obligatoriu – bocanci de munte, 3 sezone – pentru siguranta grupului ne asumam dreptul sa refuzam participarea in program a turistilor care se prezinta fara incaltamintea corecta (bocanci care acopera glezna)!

– imbracaminte adecvata pentru prognoza meteo anuntata cu o zi inainte de plecarea in program

– 1 tricou de schimb, preferabil din lana merinos sau poliester (se usuca mai repede si este perfect pentru efort prelungit)

– o pelerina de ploaie

– o sticla cu apa de 2 l/ preferabil 2 sticle de 1 l

– frontala

– ochelari si crema pt protectie solara

– mancare la pachet si gustari energetice (batoane proteice, ciocolata sau glucoza) pentru un plus de energie 😊.

ATENTIE! Stim ca este neplacut, dar este necesar: pentru siguranta intregului grup, pe durata deplasarii cu van-ul Green Adventure, purtatea mastii in interiorul masinii este OBLIGATORIE.


Nehoiu
Dificultate medie
munte
17

Incluse:

  • echipament,
Data: 21.11.2020

190,00 lei

De la 190,00 lei / Pers
Cere mai multe detalii

Ce spun altii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.